Header
View tracker

Hej fina läsare!

Förra veckan hade vi temasdag inför valet på min skola. I torsdags lyssnade vi på en debatt mellan de Rödgröna och Alliansen. En person från vardera block gick in i en boxningsring och pratade i några minuter med Angeredsgymnasiet elever. De ställde olika frågor och röstade om vad vi tyckte. Det var mycket snack om politik, såklart! Valet var den 14:e september och det var första gången att rösta för mig. Vill ni höra vilket parti jag röstade på? Jag röstade på Nya Moderaterna för att det är bra med Alliansen. Socialdemokraterna vann och fick 31,2 % i valet men Nya Moderaterna fick bara 23,2 %, Sverigedemokraterna fick 12,9%. De tre partierna blev mest populära i folkomröstningen.

Den 11:e september började ishockeytävlingen SHL. Jag har hittills gått på två matcher på Scandinavium, Frölunda mot Brynäs (hemmapremiär) och Frölunda mot Örebro (bortamatch). Frölunda tog hem två raka segrar!! Nästa är bortamatch igen mot HV71 på torsdag kl 19:00 och på lördag möter Frölunda Djurgården på Scandinavium (hemmamatch).

Hoppas att ni blev nöjda med valresultatet!

Vi hörs så längre!

Puss på er <3

Likes

Comments

Hej underbar läsare!

Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar sedan här på min blogg. I lördags fyllde jag 18 år. Jag hade min 18 års- fest då hade jag min 18-årsfest med kompisar hemma hos mig. Jag hade också fest på fredagen och söndagen med släktingar  Alla fester var både trevliga och roliga! Jag drack ungefär 4 ölburkar och 2 cider med 4,5 % alkohol vardera. Jag ramlade nästan ur rullstolen en gång när jag åt så min halvbalans var nog halvbra. Tror att jag drack för mycket, HAHA!! De skrattade åt mig när jag ramlade men det var skoj iallafall.

Förra måndagen började jag tredje året på gymnasiet. Det gick bra och stämningen känns positiv. 

Vi syns!:))

Likes

CommentsTjena alla läsare!

Jag har varit på lekens dag på Ågrenska som ligger på Amundön med min släkt. Det är öppet hus för alla som vill med. Det fanns en scen och caféer med mera.  Efter jag hade varit där på Ågrenska då åkte jag till Kungsbacka. Min farsa köpte en HDMI-kabel i en affär. 

Jag och pappa var ensamma hemma under kvällen. Vi åt tapas med öl. Han lagade 7 olika egna tapasrätter. Vi kallar dem "pappas tapas" haha. Vi kollade på en film som heter 10 000 timmar. Den var ganska rolig!  

Vi ses så längre!!:))

Likes

Comments

Tjena! 

Nu har jag börjat med nya bloggen. Jag hade blogg för 6 år sedan. Så blev jag lite sugen igen att skaffat blogg idag. Nattstad verkar vara en grym bloggare tycker jag. Vill ni höra vad jag har gjort idag? I morse vaknade jag och gick upp kl 06:30 till styrketräning.Min tränare filmade mig för se hur bra jag utvecklats efter två veckors hård träning. När jag var klar med filmen då åkte jag hem och vilade och slappade. Ikväll hade vi släktmiddag. Vi åt grillspett av korv, kalkon och kött med klyftor potatis, beanässås och sallnad. Det var riktigt bra utsökt.

Hoppas att ni får en riktigt bra ikväll. Vi syns så längre!:)) Pözz!! 

Likes

Comments