Hej igen :)

Idag har jag bara varit hemma och chillat och lagat mat, på lunchen var jag ensam så då fick det bli lite pasta med "tomat och basilikasås" tillsammans med stekt skinka och vitlök. Vilket blev supergott och mycket bättre än förväntat så det kan jag absolut rekommendera! Sen till kvällsmat blev det tacos vilket alltid funkar. Men mat är faktiskt inte huvudämnet i detta inlägg, jag tänkte svara på 10 frågor så kanske ni kan lära känna mig lite mer, så nu kör vi.


Fråga 1: Hur gammal är du och när fyller du år?

Jag är 14 år gammal (03) och fyller år den 30 januari.

Fråga 2: Vem består din familj av?

Mamma och pappa och sedan har jag två storebröder och våran hund.

Fråga 3: Spelar du någon sport?

Har spelat innebandy sen jag var liten men jag slutar faktiskt med det nu innan den nya säsongen, så nu blir det mer gymmande.

Fråga 4: Favoritmat?

Pasta, pasta och ännu mer pasta.

Fråga 5: Favoritfilm / serie?

Det skiftar väldigt mycket men jag måste nämna Harry Potter filmerna och två andra bra filmer är Hush (en skräckfilm) och The perks of being a wallflower. När det kommer till serier vet jag faktiskt inte men Pretty little liars har jag sett och den är bra.

Fråga 6: Favoritlåt?

Skiftar ännu mer än filmer haha men just nu gillar jag Effortless med Sabina Ddumba.

Fråga 7: Favoritämne?

Har alltid varit hemkunskap men nu i nian kommer jag inte ha det vilket är synd, så jag tänker svara vilket ämne/ lektion som helst där jag inte behöver sitta still för mycket för det kan jag ha lite svårt för.

Fråga 8: Rädslor?

Spindlar och vara ute själv när det är mörkt är vad jag kan komma på nu haha.

Fråga 9: Vad gör dig glad?

Att umgås med folk jag är bekväm med!

Fråga 10: Favoritkläder?

Alltså jag har alltid gillat jeans och jag tycker att ett par jeans med en fin topp och en snygg kofta eller kappa är jättefint!

Blev ett långt inlägg idag, hoppas ni gillar det så hörs vi!

Likes

Comments

Hej igen! Blir ett lite senare inlägg idag men hoppas det är okej.

Idag vaknade jag ca 12 och käkade "frukost" med min bror, senare på eftermiddagen så åkte jag och min bror upp till vår sommarstuga som ligger på "landet". Där grillade vi lite med mamma och pappa och farmor och farfar vilket var supergott och jättemysigt!

Sen på vägen hem släppte min bror av mig vid gymmet och jag körde ett pass, det fick bli ett lite blandat pass med fokus på ben och armar/rygg. Rent praktiskt gick det bra men jag kände att jag hade lite svårt att fokusera men så kan det va ibland. Gällande gymmet så är jag faktiskt lite taggad på att skolan ska börja för då börjar jag köra med ett träningsschema som jag gjort och det känns faktiskt bra att skolan börjar för då får man ju lite struktur i vardagen vilket är skönt.

Sen åkte vi och handlade och nu ska jag bara chilla resten av kvällen. Imorgon (måndag) kommer ett inlägg där jag tänker svara på lite frågor så ni får lära känna mig lite mer :)

Hoppas ni har haft en bra söndag, så hörs vi!

Ps. Sorry för inga bilder men det får ni imorgon, lär bli några matbilder haha, ha de bra så länge :)

Likes

Comments

​Hej hej!

Som det står i rubriken så är detta mitt första inlägg på denna blogg, jag kommer blogga mycket om min vardag och allt som hör till den, vilket jag tror kommer bli superkul! Så jag hoppas att ni vill läsa om det och hänga med på vad jag gör :)
Idag är det lördag och jag har sovit över hos en kompis och vi har precis ätit lite brunch, vilket var supergott! Så nu ska vi bara chilla ett tag och sedan ska jag hem och äta ännu mer med min brorsa haha, men jag klagar inte:)
Så det var väl allt jag hade att säga idag, hoppas ni får en mysig lördag så hörs vi!

Likes

Comments