Ett: Farm girl i Notting Hill. Fint, litet och gott. Veganskt och ej veganskt. Instagramvänligt mest om man sitter ute.

Två: Sticks n' sushi i Covent Garden. Skitgod sushi, ganska cool lokal. Inte instagramvänligt pga sjukt dåligt ljus därinne.

Tre: The Wolseley i Mayfair. Posh och fint och gott. Precis som det ser ut på bilden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HOLA

Idag mår jag inte så bra, men det har sina förklaringar och det var värt det. Jag har då varit i London från torsdag till söndag och det var såå nice. Var exakt som jag hade tänkt det, lite kallt kanske.

Haft min tredje jobbdag också men inte gjort något alls där hittills.

Likes

Comments

Hej bloggen(aka Agnes min enda läsare)!!! Hur mås det???

Själv mår jag super! Älskar verkligen när saker är ordnade osv, vilket det absolut inte har varit senaste tiden. MEN nu har jag fått ett jobb som är till Januari precis innan jag börjar plugga. Så alla problem(nästan) är lösta. Har inte vetat vad jag skulle gjort dessa tre månader annars, inte ens hur jag skulle göra denna vecka! Hade ju inte direkt kunnat skaffa ett jobb och sen sagt upp mig precis innan, har gjort det så många gånger förut och mår verkligen inte bra av det. Så nu kommer jag att jobba mån-fre på Aon i stan och varannan lördag på JC fortfarande. Älskar också att ha rutiner i mitt liv, vilket jag inte haft alls de senaste året(?) kom jag på nu. För det första är det svårt att få rutiner om man jobbar i en butik lite då & då, eller om man håller på att ändra sig hela tiden, som jag gör. Men nu har jag allt planerat iallafall.

Har förresten färgat håret!! Haft panik också, pga blev såå gult. Nu har jag haft 4 kurer med silverschampo så det har blivit lite bättre.

Likes

Comments

I onsdags var jag och Mormor på Hallwylska. Var jag och alla tanter! Åt lunch samt drack kaffe gjorde vi också.

Drog med gammelfarmor på 101 år till Ikea för middag och stros. Kom hem med en Ananasplanta!!! Verkligen finaste.

Idag har jag jobbat på JC i H&M-jeans. Sjukt rebelligt. Och ätit god frulle!

Likes

Comments

Kan inte förstå att jag för exakt ett år sen idag fick körkort, bokade biljetter till London, hade middag för alla här hemma innan jag åkte och inte hade träffat Anna ens. En liten bebis var jag.

Att flytta till London var en av de bästa sakerna jag gjort(om inte det bästa). Jag gjorde så mycket saker, träffade så många människor och lärde mig massa. Det fanns ju såklart anledningar till varför jag flyttade hem efter ca 6 månader men det var fortfarande den bästa perioden i mitt liv.

​Åker ju till London nu med Anna i slutet av september för en långweekend, och INSÅG NU ATT VI ÅKER DEN DAGEN VI TRÄFFADES FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Det är verkligen det sjukaste som hänt universum någonsin. Kan det bli mer meant to be?

Likes

Comments

Hiyaaaa bloggen!

Gissa vad jag har gjort idag? Jobbat!! Fett!! Nej men var faktiskt sjukt trött på att jobba idag. Fick ont i fossingarna och gäspade. Igår var ingen höjdardag heller(ja jag tänker klaga massa nu). Visste inte vad jag skulle ha på mig så missade tåget, kom till jobbet jättearg och ful, insåg då att jag hade hemskt PMS=kunderna arga också=blinka bort tårar och äej det fortsatte bara i samma spår. På kvällen var det sen kräftskiva hos Amanda som hade fixat såå fint i hennes poolhus. Hade bestämt mig för att inte dricka och köra hem och det var ett väldigt bra beslut, nöjd.

Som ni ser ovan föll jag även för pyjamastrenden. Även mycket nöjd med denna. 

Snart ska jag sooovaaaa nightyyy

Likes

Comments

En av de största höstrenderna nu 2016 är ju sammet, vilket jag älskar så mycket!! Har alltid gillat sammet och det var ju en trend 2012 också? om jag inte minns helt fel. Så jag blev glad. MEN nu är jag ute efter de perfekta sammetsbrallorna. Har köpt hem ett par från BikBok men är inte helt nöjd pga de sitter så tight vilket gör att de är väldigt osmickrande. Finns de perfekta på Tiger MEN de ligger på 2000 vilket jag inte känner att det är värt, pga ett ensäsongsplagg. Sen finns det också ett par på Pull&Bear, vilka har en helt annan modell. SVÅRT?!


​1. Tiger 2. Bikbok 3. Pull & Bear

Likes

Comments

God morgon alla fans. Hoppas ni mår bra idag för det gör jag.

Tänkte att jag skulle vara asduktig imorse som jag var igår (↑!!) och gå prommis eller springa, MEN som vanligt orkar jag verkligen inte. Alltså det tar totalstopp i hela kroppen. Idag skylle jag även på träningsvärk vilket är den sämsta ursäkten ever.

Jag pallrade mig iväg till jobbet. Känns som att jag bor där nuförtiden. Har egentligen kontrakt på varannan helg där pga massa olika skäl, men rings in hela tiden ändå! Vilket är bra. Igår tog vi lite fler bilder till Instagrammen, blev typ som jag hade tänkt mig? Mycket nöjd.

​Ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa min Anna!! Vi ska äta thai och planera London pt 1 & 2. 

Likes

Comments

Tjolahopppp!

Ligger & äter(vilket man ej får göra) lite fruktsallad med soyghurt kokossmak och rawgranola, mycket delicious. Försöker så gott jag kan att skippa alla mjölkprodukter, nötter och sånt som har mycket fett i sig just nu för att se om det är därför min hy är dålig. Första två veckorna funkade det tyckte jag, men nu vet jag inte längre pga fått massa knotter och annat som jag inte tycker passar i mitt ansikte :) Jag hittar ju på olika teorier hela tiden om vad det beror på, och nu är jag inne på detta. 

Idag har jag mest fixat en massa saker som legat och väntat, typ städat, skrivit CV & handlat. Jobbat har jag gjort ganska mycket på senaste tiden även fast jag trott att jag inte ska det. Om fyra timmar kan man också skicka in sin ansökan till universitetet! Glöm ej. Så i Januari flyttar jag till Lund, förutsatt att jag kommer in, och pluggar endast matematik. Hoppade ju nyss av Global Management på SU som jag var så glad över att jag kom in på, men det blir sällan som man tänkt sig righhht?

Juste, en rolig grej är att jag nu är min JC's instagramansvarig! @JC.ACE


Likes

Comments

Instagram @jenniferzacke