Ett samarbete med - YKKO.SE

UKKO.se är en faktureringstjänst som möjliggör för privatpersoner till att som lättföretagare fakturera för sig utan att ha ett eget företag. Lättföretagande kombinerar de bästa sidorna att vara företagare och att även vara anställd. Du kan med fria händer arbeta för de kunder du själv väljer utan administreringen som hör ihopa med att äga ett företag. De sköter alla pappersarbetet åt dig. Allt är mycket enkelt och det finns även redan 30 000 användare.


Företaget UKKO.se passar nästan till alla sorters människor. De har lättföretagare som jobbar inom olika typer av yrken, så som: Bloggare, Frilansare, Konsulter, Grafiska designers, Fotografer, Konstnärer, Massörer, Hembiträden, Handledare, Översättare, Affiliate-partners, Musiker, Programmerare, Personal trainers etc.

Likes

Comments

I samarbete med Glossybox

Du hittar din Glossybox HÄR

Glossybox firar nu 5 år och därför har de skapat en decemberbox Pink Diamond för att hylla alla de starka kvinnor som finns där ute och kämpar.
Om du inte riktigt vet vad du ska köpa till någon i födelsedagspresent nu efter jul så är en prenumeration hos Glossybox det självklara valet. Man får en box varje månad som innehåller massor utav olika produkter och smink. Hur fantastiskt är inte det??
Glossybox är som sagt ett företag som skickar ut små boxar med olika typer av produkter, allt ifrån smink till sjukt bra ansiktskrämer och massor utav andra grymma produkter. Man måste självklart prenumerera på Glossybox.
Varför skulle just jag vilja ge denna boxen till någon som gåva? Jag har själv fått hem en sådan och produkterna som finns i är hur grymma som helst, det går inte att bli besviken.
Boxen innehåller 5 spännande skönhetsprodukter till ett värde över 450 kr allt detta för endast 139 kr. Beställ en preumeration redan idag för att inte missa The Pink Diamond Box!

Likes

Comments

Trendrum.se erbjuder dig ett väldigt stort sortiment av olika sorters möbler som soffor, soffbord, stolar, matbord, sänggavlar, mattor och kontorsmöbler. Alla dessa möbler är av mycket hög kvalitet med väldigt bra priser. De har även fri frakt över 999 kr och fri retur.


Likes

Comments

Likes

Comments

Nouw Magazine