Träning, Vänner

Hej på er! I fredags körde jag ett benpass och det var riktigt skönt, ställde mig även på vågen när jag var på gymmet och jag hade gått ner 8 kg utav någon konstig anledning. Med tanke på att jag inte tränade under sommaren så tyckte jag att det var konstigt haha! På kvällen tog jag och Emma en tur till Dalarna för att hälsa på min mamma, vi stannade även på Max på vägen hem. Igår festade vi och det var sjukt roligt så det blir en lugn söndagskväll för mig.

Imorgon börjar en ny vecka igen, skolan har äntligen börjat och jag har motivationen till allt just nu känns det som. Imorgon blir det ett rygg-pass och förmodligen lite kondition. Hoppas ni har haft en bra helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspiration

Hej! Just nu ligger jag i sängen och är alldeles slut. Hade väldigt svårt att sova inatt och när jag väl somnade så sov jag inge bra. Men nu på morgonen gick jag och Emelie runt sjön i Högbo som var på 5 km. Vi åkte hem till mig efter det och drack kaffe och små pratade lite, väldigt mysigt!

Idag är det fredag och har inga planer alls för dagen, det är uselt väder och därför blir det nog bara en hemmakväll med Erik. Efter jag har vilat lite ska jag i alla fall gå ner till gymmet ett tag, köra ett benpass och lite magövningar tänkte jag och jag ska försöka få med Erik till gymmet!

Likes

Comments

Inspiration, Resa

​Hej! För en månad sedan åkte jag och några vänner iväg till Rhodos, vi hade det såååå bra. Vi hade all inclusive på hotellet och det underlättade så mycket kan jag säga. Vi bodde på ett "fest hotell" där borta som heter Manousos och eftersom det bara var ungdomar på det stället så träffade vi en massa sköna människor! Jag kollar på bilder från resan och drömmer mig tillbaka, men jag måste verkligen tillbaka dit och bara inte för att festa, utan även hitta på aktiviteter för man orkade inte det på dagarna haha. Vi alla sa det innan vi åkte hem att det räcker inte bara med att vara här i en vecka, så nästa gång vi åker blir det 2 veckor! 

Likes

Comments