View tracker

Postad i: Vardag

Imorse fick jag och Tilde ett ryck att vi skulle måla om mitt rum. Vi skulle göra de redan men inte planerat in när men det blev spontant idag. Vi tömde mitt rum, åkte och köpte färg och började måla. Sjukt kul men man blir trött må jag säga.

Så skönt att detta äntligen händer. Älskar helger som man tar tag i och gör viktiga saker!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag gillar inte julafton. Mest för att det är så hypat och senaste åren har jag väl inte haft dom bästa upplevelserna på julafton. Men skulle väl säga att jag helst är i värmen under den perioden.

Jag sjunger ofta när jag behöver koncentrera mig på något, vilket många stör sig på.

Jag och Tilde pratar jätte ofta om typ "livets mening" och spekulerar om det. Mest för vi tycker det är intressant.

Ibland har jag perioder då jag inte är sugen på att äta någonting, men så fort jag får mens kan jag gå och små äta hela tiden.

Jag mår konstant illa.

Det bästa jag vet är att resa, men min favorit plats är ändå min säng.

Jag har svårt att kolla film, men jag kollar sjukt mycket serier.

Alltid när jag tänker att jag ska ta tag i träning osv så håller det bara i en vecka.

Likes

Comments

View tracker

Berätta om din bästa vän.

Min bästavän är en sprallig tjej vid namn Tilde. Vi är jävligt lika men samtidigt så olika. Antagligen därför vi är bästa vänner.

Vi har känt varandra så länge jag kan minnas. Den frågan kan jag aldrig svara på, säger alltid minst 8 år men de har jag sagt i typ 2 år nu.

Vi har alla möjliga minnen tillsammans, sjuka, roliga och konstiga. Finns så mycket jag kan säga om Tilde och våran vänskap men det skulle ta tid. Men vi har gjort verkligen allt. Allt från att vara i Turkiet till att göra spontana bussresor till åka skidor i Bjursås till att äta oss feta på farbrors resturang. Helt enkelt allt du kan tänka dig att göra med din bästavän.

Sammanfattat är hon nog den bästa vännen jag någonsin kan tänka mig, jag älskar henne sjukt mycket!

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sen.

Igår flyttade jag och Tilde min säng och det var rätt skönt att sova såhär ändå. Vi får se om jag flyttar tillbaka den eller låter den stå såhär.

Igår spenderade vi kvällen hos mamma, myste lite och kollade på idol, som jag knappt kollat på i år. Vi kom hem runt nio och Tilde somna typ direkt.

Men det är helt sjukt hur fort tiden går, Colin föddes nyss och nu är han redan 6 månader. Han kan äta och han kan sitta, han är riktigt bra på att smita iväg. Han är snabb och stark som satan. Man blir så lycklig av hans skratt, men när han inte får som han vill blir han dock sur. Det bästa sol finns är att busa med honom då han skriker och skrattar. Som jag alltid trott kommer han bli en riktigt bortskämd snorunge, iallafall av mig!

Likes

Comments

Berätta om staden som du bor i.

Stad skulle jag inte säga, utan en liten håla, 7 mil utanför Uppsala. Kallad Östhammar.
Alla känner alla skulle jag väl säga. Det är inte så stort vill säga. Som en kompis sa som bara vart där en gång, "det enda som finns där är en innebandyhall." Inte riktigt sant men nära på.

Likes

Comments

Jag tänkte också göra en julkalender på min blogg. Hittade en från 2013 på Carola Ekmans blogg. Den handlar om att du varje dag ska berätta något om dig själv. De gör att ni får veta mer om mig på köpet, även nu när jag precis börjat igen och fått nya läsare.

Eftersom jag missade de igår så lägger jag ut två idag.

Berätta om hur du är som person:

Jag skulle säga att jag är en trevlig person som tar livet lite som det kommer. Jag är väldigt utåt men kan även vara blyg då jag är ganska osäker i mig själv. Jag jobbar på det men det går sakta.
Jag är oftast glad, iallafall utåt.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

lite mysig shoppingdag. Slutade runt 11 idag. Då tog jag, erica och Tilde bussen till Lager 157. Där köpte jag en enkel t-shirt.
Sen åkte vi och åt mat, pratade en stund innan Erica skulle ta tåget hem. Då tog jag och Tilde bussen till Gränby, sen dess har vi vart här. Köpte lite skor och solglasögon. Tänkte lägga upp bilder senare.
Vi tog en fika och bara väntat på pappa som kommer snart.

Funderar på att dra till mamma och ha en myskväll med bebisen.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Helt sjukt, var tog året vägen? Det har ju gått så fort!! Delvis skönt men jag hänger inte med. De var nyss nyår 2015.

Men men jag är påväg till skolan nu, efter två typ lediga dagar har jag tappat räkningen. Slutar som tur 11.50 idag, så skönt.

Idag skulle jag också behöva åka till Gränby och köpa ett par skor och prata med min praktik plats. Så då kanske Tilde hänger med.

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Denna är den första bilden jag har på min mobil. Den är från 1 oktober 2014. Det är så kul att det står både datum och tid så man kan kolla tillbaka. De var när jag precis fått min Iphone 6. Bilderna är sparade på icloud så nej jag har inte lyckats hålla mobilen hel i mer än 2 år.

Dessa två bilder är från 10 oktober 2014. Jag kommer ihåg att de där var min favorit outfit och jag va så nöjd med min eyeliner.

Bilden till höger är från någon app som hette fly(?) minns inte riktigt, men det var som snapchat. Men man kunde skicka de till folk runt om i världen. Har för mig att man kunde välja hur många man ville skicka till men att man inte kunde välja till vilka. Lite sjukt när man tänker efter.

Dessa bilder är också från 2014. Den till höger togs av Zilan 13 oktober och den till vänster är tagen 30 november.

Båda bilderna är tagna i april 2015. Då bodde jag hos min kusin i Märsta och gick i skolan i Sigtuna. Så bilden till höger är tagen där.

Bilden till vänster är dock tagen hemma hos mamma i mitt gamla rum.

Likes

Comments