Postad i: Vardag

​Hade inte så mycket batteri så har inte tagit så mycket bilder idag med det var många andra som gjorde så kanske lägger upp fler bilder på catwalken och så senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Jag är fortfarande sjuk, men jag har inget annat val än att gå till skolan idag för vi ska ha modevisning i skolan idag! Det värsta är att det bara har blivit värre i halsen så jag har sår och blåsor på hela högra sidan i halsen. Jag har jätte svårt att äta så jag skippade frukosten så idag kommer jag svimma ungefär 120 gånger känns det som, verkligen inte läge för det. Men ska försöka mitt bästa ändå och ska ju såklart försöka svimma så lite som möjligt men de känns rätt hopplöst på den fronten. Men men vi hörs, puss hej.

Likes

Comments

Postad i: Ångest

Hur mår du? Asså inte inte nu som man frågar en gammal vän i all hast bara för att vara trevlig. Utan hur mår du verkligen, innerst inne? Hur mår du när du ligger ensam i din säng bakom stängda dörrar där ingen hör eller ser dig? Hur mår du när du vaknar på natten och försöker somna om men det går inte för det finns så många tankar som gnager i dig. Mår du verkligen så bra som du försöker få det att låta som. Har du alltid det där leendet på läpparna när du är själv? Eller är det bara en mask, en mask för att du inte ska behöva förklara för varenda person varför du mår så dåligt att kudden är dygnsur vid samma tidpunkt varje natt, eller varför varje gång du är ensam du får kämpa för att inte ta upp kniven, när du inte ens vet varför själv.
Men vet du vad? Du är inte ensam, de flesta personer kommer, har vart eller är i samma situation som du. Det behöver inte vara av samma orsak, men det kan bli samma spår. Den enda som kan hjälpa dig är du men att prata med någon, någon som inte känner dig så bra hjälper ofta. Det är säkert 10 personer som jag har vetat vilka det vart men aldrig pratat med dom innan, som kommer och pratar ut till mig och det har känns bra att hjälpa dom även fast det enda jag gjorda var att finnas hör, svara oh ge råd. Men det är viktigt att prata ut. Det är jätte viktigt. Tänk er en ryggsäck, men kanske en vattenflaska i. Ni ska gå en promenad med ryggsäcken men ni provar den för att känna att den inte är så tung och den är ju inte så tung. Så ni tar på er den och går ut med den, efter en timme börjar ryggsäcken bli tyngre och börjar bli jobbigare att hålla upp. Efter 5 timmar är ryggsäcken riktigt tung och det gör ont i hela ryggen. Efter 1 dag är ryggsäcken riktigt tung på ryggen, fast egentligen så väger den ju exakt lika mycket som den gjorde när du tog på dig den, men den känns väldigt tung eftersom du värt på den en längre tid, samma sak är den med problem och stress. Desto längre du håller dom inne och bär på dom, desto tyngre och jobbigare blir det. Ta tag i det på en gång och prata ut med någon, det kan vara någon du litar mycket på eller någon du knappt känner, för dom bryr sig, jag lovar, jag vet för jag bryr mig, även om personer jag inte känner, bryr jag mig. För alla är vi människor, alla går vi igenom jobbiga situationer och svåra tider, men det blir bättre bara man inte ger upp hoppet!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nu är jag hos mamma och hälsar på snutten (min lillebror) För det var så tråkigt att vara hemma själv och va sjuk. Sen är det alltid mysigt att vara hos mamma när jag är sjuk!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejsan. Förlåt för seg uppdatering men jag har fått halsfluss och så hade jag feber när jag vaknade. Så jag är lite seg idag och det finns inte så mycket att skriva om, men jag ska ändå försöka uppdatera med nå kul! Men vi hörs, puss hej

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Bilder

Heej! Denna dag är och kommer vara skit seg, det kommer inte hända så himla mycket. Ska hem till mamma och lämna lite saker och sen ska jag förmodligen hem och laga middag.
Igår kväll var väldigt händelsefull må jag säga! Vi firade Markus födelsedag för han fyller år idag (grattis Markus igen)! Här kommer lite bilder från igår, puss hej!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Heej, de gick as bra med låtarna idag och jag är sjukt pepp inför att jobba med dessa låtar som är mer min smak än den första låten. Nu har jag och Moa fixat oss och det slutade med att vi tog massa oseriösa bilder, som vanligt. Har inte hänt så mycket annat idag och har inte så mycket mer att skriva om så vi hörs, puss hej.

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Bilder

Godmorgon! Om en stund ska jag åka till Anders och spåna på lite låt idéer och test sjunga lite. Det ser jag fram emot. Igår åkte Sara med mig hem efter jag var på BB. När vi kom hem åt vi middag sen fixade vi oss och bytte om. När vi var klara tog vi bussen till Öregrund och åkte till Fannys sommarstuga. Vi hade super mysigt hela kvällen och vi tog 00.30 bussen hem. Direkt när vi kom hem gick vi och la oss för vi var så himla trötta. Men nu måste jag gå, puss hej!

Likes

Comments