1: Min första (absolut inte sista) tatuering. 2: Justin/Summerburst. 3: På ett hotellrum i stockholm.

1: Midsommar. 2: En selfie. 3: Steve Angello/Sensommar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er💗
Det var några dagar sedan jag skrev något, men vårat internet fungerar inte för tillfället (jag skriver från telefonen nu) och när jag väl har delat internet från telefonen till datorn så har jag fokuserat på skoluppgifter.
Under dessa dagar jag har varit borta har det inte hänt speciellt mycket, har fotat till en utställning, sminkat mig 24/7 typ😂 Idag klev jag upp halv 9 och gjorde mig iordning för halv 11 skulle vi åka till sjukhuset för möte på BUP, efter det åkte jag och pappa till Birsta och jag köpte 3 tröjor och strumpor, mer intressant en så var inte det. När vi kom hem städade jag undan på rummet för det såg ut som åskan slagit ner. Just nu gör jag inte så mycket, ska snart laga mat och ikväll funderar jag på att kolla på film!
Vad ska ni göra ikväll?❤

Likes

Comments

Detta är bilder till en fotoutställning min klass kommer ha

Likes

Comments

Seg dag.., vaknade runt 12, har inte sovit speciellt bra inatt så där har vi anledningen till att jag sov bort halva dagen.
Var helt slut i kroppen, vet inte varför haha, har bara varit hemma dom senaste dagarna och inte gjort så mycket?
Åt lunch direkt när jag klev upp, satt mig i sängen och kollade på Netflix. Flyttade mig sen från sängen till sminkbordet och det tog 4 timmar för mig att få till sminket(!!!)

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Hallåhej

Imorse kom mamma in på rummet med två paket får NA-KD och ett av dom innehöll detta ursnygga skal som jag klickade hem för endast 60kr. Jag älskar verkligen marmor, köpte också ett lila men jag fick ingen bra bild på det.

Färgen på skal är dock lite missvisande då jag har redigerat bilden liite för mycket :)
Det finns iallafall en direktlänk till sidan där ni kan köpa det. Klicka bara på skalet.

Om ni skulle vilja köpa postern som jag har användt som bakgrund finns det en direktlänk om ni klickar där det står det står Hello Beautiful på bilden

1 / 2

Likes

Comments

Följ gärna min Instagram @ottiliaherkules

Likes

Comments

Hej hjärtan

Detta inlägg är väldigt känsligt för mig, ni kommer förstå varför när ni läst allt

Jag fick ett förslag om att en kompis skulle beskriva mig och att jag sedan skulle posta det här.

Detta är från Felicia, min bästa vän, och du ska veta att allt du har gjort för mig betyder extremt mycket.


"Ottilia, min bästavän. Jag saknar dig så oerhört mycket. Allt känns så tomt utan dig. Det är som en oändlig tomhet. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig, på ditt underbara leende, på ditt fantastiska skratt och på din perfekta humor. Ottilia, jag saknar dig. Det är så sjukt jobbigt att spendera ens dagar utan en av dem som ger en det största leendet på ens läppar. Om du bara visste hur viktig och betydelsefull du är för mig. Oavsett hur du mår så sprider du glädje och kärlek till dina medmänniskor och det är en väldigt fin egenskap hos en människa. Du kämpar på varje dag men trots det så är du fortfarande världens goaste. Det finns bara en som du och ingen kan någonsin ta din plats. Jag skulle kalla dig för QUEEN, för det är vad du är, en riktig QUEEN. Jag har, och kommer alltid att se upp till dig för du är en sån unik människa som man bara inte kan tycka illa om. Sen första dagen vi började prata så har du betytt så sjukt mycket för mig. Vi kanske inte pratar exakt varje dag, men oavsett hur lång perioden än är utan varandra så känns det som att vi alltid är sida vid sida. Du stöttar mig, jag stöttar dig, precis som det ska vara. Du är min bästavän Ottilia och det vill jag att du ska veta. Jag hoppas du återhämtar dig som snarast så att jag får träffa dig igen för dagarna utan dig är väldigt smärtsamma. Även fast jag kanske inte är världens bästa vän alla gånger så ska du veta att du alltid kommer vara det för mig. Jag älskar dig Ottilia Herkules ❤"

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er

Utan att över driva nu. Jag har suttit i kanske 30 minuter och försökt lista ut hur jag ska skriva detta inlägg hahah.

Iallafall.
Nu tänkte jag tipsa er om en riktigt bra ansiktsmask, det är Sephoras egna Mud Mask, priset ligger på 20dollar, så ungefär 200kr.

Efter 4 användningar har jag märkt en sån stor skillnad på min hy, hela mitt ansikte känns som en liten barnrumpa, det är så lent och alla mina torra/oljiga partier är all gone. Mina finnar och finnärr har också blivit mycket bättre, jag har mindre finnar och mina ärr har som tinat bort, det är dock några kvar men dom försvinner nog med tiden.

Klicka på bilden om du vill köpa ansiktsmasken eller bara läsa om den

Likes

Comments