Header

När jag frågade er vad ni ville se mer utav här på bloggen för ett tag sen, så var ni några stycken som önskade att jag skulle blogga om träning. Några av er, som har stött på mig på gymmet har ju förstått att jag börjat träna. Ni kanske tycker att det låter klyschigt (och tänker att det är en bortförklaring), om varför jag börjat träna....
MEN:

Har jag börjat träna jag för att jag vill gå ner i vikt..? -neej!

Har jag börjat träna för att jag vill ha en finare kropp...? -neej!

Tränar jag som en terapi mot min ångest och depression....
-JA!

Så sant som det är skrivit... Jag har valt träning framför läkemedel.

Om jag tänker tillbaka på varje helg som jag och Samuel har kört cross, så har jag haft en mycket bättre vecka om man jämför med de helgerna jag inte har kört cross... Jag förstod då att hård fysisk aktivitet får mig att må bra och tänka på annat, vilket underlättar min vardag så mycket.

Jag kunde dock inte förstå hur jag skulle få in crosskörning 3 gånger i vecka... I mitt liv är det totalt omöjligt på alla tänkbara sätt.... Kan jag träna på något annat vis då..? Nej, det kan jag inte... För jag kan absolut ingenting om träning... Därför sökte jag hjälp hos en personlig tränare för någon månad sen och bad om hjälp med min träning.

Vi har regelbundna träningar tillsammans, och under tiden som vi inte träffas så har jag ett "skräddarsytt" program för min kropp som jag jobbar på med flera gånger i veckan. Allt för att jag vill må bra.

Nu gäller det att hitta en balans mellan träning, jobb och vardag.
Att börja jobba igen, hålla fast vid träningen och leva ett normalt Otilia-liv...

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det känns som om jag inte har fått så mycket gjort idag...

Tog en lugn morgon med frukost och ansiktsmask. Hamnade framför datorn, fastnade där... Lunchade på något så lyxigt som gårdagens pastarätt. Inte det godaste så att säga, men efter en bra stund i mikron så slank det också ner under tiden som jag pratade facetime med mamma.... Under eftermiddagen stack jag iväg och tränade för att hitta lite energi.. Vilket jag faktiskt gjorde.. För nu har jag precis duschat och ska åka och "storhandla" då kylskåpet ekar tomt. Jag har skjutit på handlingen hela dagen, så nu är det verkligen dags att ta tag i det...


Jag tänkte att imorgon eller i övermorgon så ska jag försöka fota allt jag gör.
Så blir det inte bara en massa text att läsa. Gillar ni idén..?


Hoppas du har haft en fin dag!

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Contains affiliate links

...som jag nästan alltid använder mig av när jag gör min "vardagssminkning" är :


1. Make Up Store- Puder
Det är ett transparent puder som är perfekt att sätta sin foundation och concealer med. Det bästa är att man lätt kan ta med sig det i väskan, utan att få puder överallt som man lätt annars kan få med ett löspuder.

2. ELF-Foundation
Är nog den billigaste foundation som jag någonsin testat, men som gett så bra resultat ändå. Det är ingen foundation som man måste hålla på att jobba länge med, utan snabbt på med den på ansiktet och ändå bra resultat.

3. En borste från Wilmas Beauty, eller Hickap som hemsidan nu heter.
Den finns tyvärr inte kvar för försäljning, men jag älskar att lägga min foundation med denna borste. Den ger ett bra resultat, den är mjuk men kompakt och den är lätt att ta med sig. Vad mer kan man begära av en sminkborste..?

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som älskar att få strosa runt hemma i morgonrock, lyssna på musik och ha ansiktsmask..eller..?

Om du klickar direkt här -----> Ansiktsmask så kommer du direkt till hemsidan där du kan köpa den.

Ansiktsmasken som jag använder när min hud verkligen behöver en storstädning, är från Dermalogica och heter Charcoal rescue masque.

När jag rengjort mitt ansikte med min vanliga ansiktstvätt så lägger jag på ett rejält lager på mina "problemställen" i ansiktet. Det tar cirka 10 minuter innan masken har torkat. När den torkat tar jag rikligt med vatten och "gnuggar" av den, då får den en peelingeffekt.

När jag sköljt/skrubbat av ansiktsmasken torkar jag ansiktet på en ren handduk och återfuktar noga.
Man känner sig så ren efteråt och huden blir så mjuk och skön.

Inlägget innehåller annonslänkar

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

STUDENTDAGEN är en utav de bästa dagarna i mitt liv.
Jag har inget att klaga på under denna dagen, allt var bara så perfekt.
Jag hade nästan kunnat göra vad som, för att få uppleva denna dagen igen. Kanske inte just själva dagen, men att få uppleva alla känslor och den glädjen igen, det hade ju varit oslagbart.

Alla människor som slöt upp hemma på festen, jag är helt överväldigad. Det var så många människor att bestick och tallrikar tog slut, även att vi hade till 100 personer. Maten räckte precis och tårtorna var goda.
Folk skrattade och pratade även att de kom regn framåt kvällen...
Jag kan inte med ord tacka för all den glädje jag fick uppleva under denna dagen.

STORT TACK till alla er som var med och gjorde dagen så bra!

OCH DET STÖRSTA TACKET AV DOM ALLA, det ska min familj ha.
Mamma och pappa och Ebba, tack för att ni nästan slet ihjäl er.... men att ni gjorde min dag till den bästa, ALL KÄRLEK OCH TACKSAMHET TILL ER.

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Är det något jag vill bli bättre på så är det att äta bra mellis. Jag har så lätt för att vräka i mig en bulle och tre olika kakor istället för att äta ett bra mellanmål. Men på senaste tiden har jag försökt att bli bättre på det...
Så nu har jag bytt ut bullar och kakor mot knäckebröd och en stor kopp te.

Jag har några andra mellis som jag varierar med också, vill ni se..?

Vad brukar du äta till mellis?

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Idag har det inte varit någon bra dag... Eller rättare sagt, de senaste dagarna har inte varit bra alls. Men jag har kämpat på och jag tar en dag i taget. Idag har jag försökt att skingra tankarna genom att förbereda lite blogginlägg som kommer att komma upp framöver. Det är vad jag har gjort idag, eller jag har lagat nudlar till lunch också... Räknas det äns som om man har gjort något då..? Jag tror inte det, men ändå..


Men vet ni, jag tillåter mig själv att ha en dåliga dagar.
Jag tillåter mig själv att det var okej att jag inte gick en promenad i det fina vädret, fast att alla andra har gjort det.

Det är något som jag lärt mig under tiden som sjukskriven, att man måste tillåta sig att ha dåliga dagar. Alla dagar kan inte vara bra. Om alla dagar skulle vara bra, då hade man ju inte uppskattat dom lika mycket..?


Nu ska jag fixa i ordning mat inför kvällen och sen ska jag köra ett hårt pass på gymmet.
Det blir nog lite lättare att somna ikväll då..
Jag hoppas med hela mitt hjärta att du har haft en bra dag idag.

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

... som inte är dom bästa med mig...

1. Jag blir väldigt lätt svartsjuk
Det kanske är en sida som jag inte visar allt för mycket utav. Men jag som person blir väldigt lätt svartsjuk för minsta lilla. Jag kan gå och grubbla på något som hänt, hur länge som helst... Utan att visa det.

2. Svårt för att öppna upp mig.
Jag som person har väldigt svårt att öppna upp mig inför andra människor. Det kanske inte verkar som det för att jag är en väldigt glad och sprallig person som gärna pratar.
Men att verkligen öppna upp mig och berätta om det som är längst in, det har jag aldrig gjort för någon.

3.Jag har väldigt lätt för att döma människor
När jag tittar på människor som jag möter här i livet, så är jag väldigt snabb på att döma dom... Jag känner inte människorna, men utan att ens pratat med dom som har jag efter olika fördomar som finns i vårt samhälle dömt ut dom.... Jag måste därimot ge mig själv en klapp på axeln, för att jag är väldigt bra på att ändra mig.
Om jag får en chans att t.ex prata eller lära känna människan som jag "dömt ut", så är jag inte långsam på att ända mig och ge den människan en ärlig chans.


Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att inte sätta upp en massa krav på mig själv, utan jag tar detta året som de kommer. Men där emot så har jag några punkter som jag "jobbar emot" för att uppnå.

Uppnår jag inte dessa punkter, ja men vad synd..? Då får punkterna följa med in i år 2019 då också.

PUNKT NUMMER 1

Jag vill hitta mer tid och inspiration till bloggandet och se om jag kan få fler läsare. Jag skulle sååå gärna vilja köpa mig en bättre kamera, kunna fota mer och utvecklas mer med mina bilder.
Kanske spela in och redigera en VLOGG och ladda upp här på bloggen..?

Planer finns det många, min kropp ska bara tillåta och tiden till bloggen ska prioriteras mer.

Här kan ni som läsare hjälpa mig jättemycket genom att gilla, kommentera och dela min blogg (om ni tycker om den vill säga). Ni kan också hjälpa mig enormt genom att slänga in en lite kommentar eller ett privat meddelande om vad just DU vill läsa mer om här på bloggen.

All respons som jag får på bloggen, muntlig som skriftlig är GULD VÄRT och de motiverar mig så enormt mycket till att fortsätta och hålla en bättre uppdatering.

PUNKT NUMMER 2

Punkt nummer 2 är inget jag gör eller vill göra ensam.... För det är att hitta ett eget boende och flytta dit. Vi bor jättefint för tillfället i det hus som vi hyr.. men vi längtar efter att få vårt eget.
Jag och S drömmer om att få bo på landet, i ett ganska stort hus, med en liten lada /garage och ha lite mark till. Men dessa "bo-lägen" växer inte på träd.... Vi har under de senaste månaderna varit och tittat på lite olika boende, men detta är inga lätta val.. och det krävs mycket tid och energi för att inte göra några felaktiga beslut...

Därför finns detta med bland mina punkter, att mer aktivt leta efter det vi verkligen söker för rätt peng.


Vill ni läsa mer om vilka punkter jag har nerskrivna..?

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments

Igårkväll hämtade jag och Rebecka kinamat och åkte hem till Astrid för att äta tillsammans.
Det blev en mysig kväll i soffan med mycket prat och skratt, precis som de ska vara!

Tack för en mysig kväll tjejer!

Va rädd om dig, så hörs vi snart igen
Kramelikram💗

Likes

Comments