Header
View tracker

Beställde hem denna sjukt söta väskan från Star Mela för någon vecka sedan. Jäkligt somrig, så köpte den i november? Haha, men tyckte den va så fin o ha till sommarn när man är brun o fin, o den kan ju piffa upp mina tråkiga färglösa outfits som jag gillar :);) Men får ta o vänta några månader innan ja kan börja använda den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag efter skolan var jag på öppethus hos Drottningblankas i Gbg, känner allmänt för att gå i Göteborg eftersom jag gillar det bättre än Borås med vi får se vart jag hamnar.
Imon är det 1a december o NP muntligt matte, på lördag tävlar ja i cheer o på söndag ska ja o mamma in o handla lite julklappar.

Likes

Comments

View tracker

Hur fort går inte allt, redan advent? Whaatt.
Så idag va ja o mamma hemma o gjorde knäck o gröt, o nu tänkte vi sätta oss o titta på en julfilm o mysa i soffan
Kyöss

Likes

Comments

Vi har haft prao i 2 veckor nu så har varit borta 3 veckor från skolan totalt med lovet, igår var alltså första dagen tbx. Dom 3 kommande veckorna har vi nationella muntligt o d är mycket små inflikningar av olika saker på skoldagarna nu fram till jul, tex lucia rep o lucia, turneringar osv. O mycket gymnasiesnack, idag va vi hela dan i Borås o besökte gymnasierna där.
Kan inte bestämma mig för om jag tycker de är skönt eller jobbigt med en massa annat som bryter skolrutinerna, men ajaa.

Likes

Comments

Mysig kväll med farsdagfirande 

Likes

Comments