Hej alla fina och underbara! Har samlat på mig några blåa plagg som kostar under 200 kr från NAKD. Hur fina som helst! Har dessutom klickat hem den första polotröjan. XO (innehåller reklamlänkar)

LÄNK 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hello alla fina! hoppas ni haft en bra dag och att ni kommer få en bra helg. Är äntligen klar med ALLA prov jag ska ha denna terminen. Sedan är det bara en termin kvar till sommarlov! Längtar så hemskt mycket. Ni får väl inte glömma att det är NIO(!!!!) dagar tills jul! Har redan köpt alla julklappar till familjen vilket är så himla skönt, eftersom alla mina vänner har inte köpt någonting än och de stressar sönder(haha). Det kommer bli så himla mysigt eftersom jag åker till Mallorca nästa fredag och firar julen där istället om jag inte sagt det, faktiskt min första gång jag firat jul utan någon snö och det kommer bli så kul! 

Ha en underbar helg hörni! XO

Likes

Comments

​Hej alla fina! Idag är det söndag d.v.s andra advent endast två veckor kvar till julafton!! Längtar så himla mycket. Idag har jag för det mesta pluggat till alla prov jag ska ha nästa vecka(stress!!) och varit ute en runda i stan för att hitta julklappar till mina nära och kära. Vad har ni gjort idag? Ha en superfin kväll och lycka till i skolan imorgon. XO

Likes

Comments

Hej finisar! Glad eftermiddag, nu är det trots allt fredag och snart några veckor till jullovet! Sitter just nu i skolbiblioteket och försöker plugga till fem prov jag har nästa vecka. Är så himla stressad eftersom jag har inte hunnit pluggat alls. Men aja, får hoppas på det bästa, det är trots allt nästan 6 månader tills jag tar studenten! Längtar såååå mycket.

Fått så många komplimanger över min röda tröja jag haft idag den hittar ni på Gina Tricot. Är verkligen besatt i Gina nu. INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

LÄNK

Likes

Comments

​Hej hej! Snart är det ju jullov vilket jag ser fram emot så himla mycket!!! Framför allt eftersom att det är jul. På jullovet tänkte jag faktiskt åka till Mallorca och fira julen där med familjen. Så himla mysigt! Vad tänkte ni göra? Ha en trevlig helg hörni!

Likes

Comments

Hej älsklingar! Här nedanför har jag samlat jeans som passar till alla tillfällen, fest, vardag, jobb m.m. Ha en trevlig kväll! Inlägget innehåller reklamlänkar!Jeanslänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Likes

Comments

God eftermiddag finisar! Tänkte länka några fina röda favvisar från Gina Tricot. Har verkligen börjat älska rött som passar speciellt extra nu till julen! Bara 19 dagar kvar tills julen och jag längtar så mycket! Ha en trevlig tisdag fina ni! XO (innehåller reklamlänkar)

Diana jumpsuit Röd

Länkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 

Likes

Comments

Hallå alla fina! Tänkte lägga upp några plagg som är otroligt fina och billiga nu inför julen! God Jul på er alla fina! XO. (inlägget innehåller reklamlänkar)

Julienne stickad tröja Grå Isabella stickad tröja Rosa Julia hoodtröja Röd

Ebony t-shirt Röd

Julienne stickad tröja Röd

Ebony t-shirt Grå

Plagg 1 LÄNK / Plagg 2 LÄNK / Plagg 3 LÄNK / Plagg 4 ​LÄNK / Plagg 5 LÄNK / Plagg 6 LÄNK

Likes

Comments