Joakim Lundell berättade i Snapchat att Jonna Lundell har fått tillbaka sin cellförändringar som gäller ett förstadie i livmodern som kan utvecklas till cancer. De har även gjort en youtube video angående detta. Väldigt sorgligt och vi hoppas att hon blir frisk igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under Dreamhack 2017 får Jacke Berg, Joakim Lundells bror sin bil repad när han var inne i Dreamhack och det visar han i sin vlogg. Chrille Berg passar på att hota de som repat och vandaliserat bilen. Bilen vart vandaliserat bredvid handtaget och bilens framsida som syns mycket tydligt, väldigt tragiskt tyvärr. Vi tror att det kan bero på att bröderna Berg har haft väldigt många konflikter med Joakim Lundell. Man kan se incidenten runt 16:20 i videon.

Likes

Comments

​Linn Ahlborg, 17 år köper rolexklocka för 120.000 kronor till sin storebror William som studentpresent. Lite för överdrivet tycker vi! Men med tanke på att Linn tjänar omkring 200.000 var tredje månad så kan det vara lite kul att spendera något fint till sin storebrorsa!

Likes

Comments

Linn Ahlborg, 17, syns ute på Rhodos i Grekland med Paradise Hotel-stjärnan ''Tarzan''. Många reagerar väldigt starkt på detta då hon är minderårig för alkohol och fest. Hon bestämmer att ta paus från sociala medier i 1 vecka då hennes resa är barnförbjuden, som hon spenderar tillsammans med 15 andra tjejer. Hennes vänner har skapat instagramkontot @rhodospakten2k17 där de bl.a. lägger ut bilder under resan. Hon väljer att hänga med i barnförbjudna resor när hon själv är ett barn, kanske nästa år Linn!

Likes

Comments