Att ens höra på rubriken "skolan" så är man redan trött.
Det är söndag idag och imorgon måndag vilket betyder tillbaka till stället som man gäspar redan av ordet och sjunker ner i stolen av tanken, man vill bara inte dit.
Jag är skoltrött att jag inte ens blir glad att få veta att jag kommer träffa dom andra i klassen, jag har aldrig tyckt om skolan på ett sånt sätt jag blir glad när jag får gå hem från den, jag blir just nu bara glad så länge jag blir godkänd i alla ämnen och tar studenten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger i sängen och mina tankar bara flödar..
Jag gillar inte att övertänka för då känner jag mig inte bra nog, misslyckad eller bara vafan..
Jag tänker på hur många är verkligen mina "riktiga vänner", vilka bryr sig om mig när jag mår riktigt dåligt, vem har funnits där för mig när jag har varit packad ? Osv..
Dessa tankar som snurrar runt i huvudet gör mig förvirrad, vilket slutar med att jag är kvar i samma äckliga vidriga tankar och samma "falska" vänner!
Jag vill bort från allt, starta om livet från början och skaffa ett liv så jag mår bra, för just nu mår jag piss.
Jag pallar inte med trycket, orkar inte mer, antingen går jag in i väggen eller så bara lägger jag mig på golvet och brister ut i tårar tills någon hjälper mig.
Vänner är inte alltid lycka, kärlek, dom kan också vara otrogna mot dig!
Kom alltid ihåg:
Tänk på ditt bästa
Tänk på dom som bryr sig om dig likaväl som du bryr dig om dom
Slösa inte tid på någon som inte ger tillbaka lika mycket
Älska dig själv alltid

Likes

Comments

Har ni någon gång känt den där klumpen i magen varje gång ni ska sova, när ni vaknar, ska göra saker eller närsomhelst?
Jag får den klumpen varje kväll och varje morgon, att jag inte har gjort klart saker fast jag har det, eller att jag måste göra saker fast jag inte måste det..
Jag HATAR den känslan, jag blir stressad varje gång och får svårt att koncentrera mig på allt då och istället gör jag inte ett skit, för det känns bäst då i den situationen men sen kommer alltid ångesten och stressen upp lika snabbt!
Jag är bara 18 år jag ska inte ha ångest eller vara stressad över saker man kan göra när man är 30år eller 60år, det är inte rättvist.

Kan någon bara hjälpa mig??

Likes

Comments

2017 förändrade allt med storm redan i början, låter klyschigt men whatever, MÅNDAGEN 2:E januari kommer jag inte glömma (ok ja kommer det) jag har fått KÖRKORT!!
Om ni bara kunde förstå hur mycket jag har slitit och kämpat för det så skulle ni förstå hur lycklig jag är!
Tror dock det sjunker in när jag väl får kortet i handen..

Har inget att säga om nyår till er förutom att jag hade den bästa kvällen/natten!
Hoppas ni firade in 2017 med härligt folk så återkommer jag med mina tankar o allt det i nästa inlägg!

Likes

Comments

Ligger och funderar i sängen på vad jag ska ha på mig imorgon, hur jag ska sminka mig, om jag ska fylla på med mer brun utan sol eftersom det kanske åker av en heldel när man duschar eller om jag ska gå utanför min comfort zone och gå helt bananas imorgon??
Är det här en del av ångest ? Eller är det bara jag som vill ha en "perfekt" nyår ?
Fick en bok i jul av mina föräldrar som jag ville ha "jag är inte perfekt, tyvärr" heter den, har inte fastnat för en bok förut men den här känner jag igen mig i och har varit med om folk omkring mig som varit med om vissa saker i den också!
Man får en liten klapp på axeln av boken, hon berättar att du ska inte skämmas över hur DU är, våga bryta normen, våga säga emot eller våga ta det första steget.
Man får tips på svartsjuka, ångest, kärlek osv..
skulle starkt rekommendera den för er som har det lite svårt i livet just nu med vänskapen, eller din partner, om du har ångest ?
Jag har snart läst ut den på bara 4 dagar och då säger jag igen att jag har aldrig fastnat så mycket i en bok förut, men kan lova er den kommer inte få dammas på hyllan!

Likes

Comments

Skrivit massa skit på "bloggen" dom senaste inläggen, vem vill ens läsa sånt har jag funderat lite på nu?, tyckte mitt inlägg om "den jobbiga förfesten" var skit bra då den verkligen handlar om mig och hur jag tänker lite, men sen helt plötsligt så skriver jag inlägg om massa annat skit..
det här ville jag inte skulle hända, i mitt perspektiv, jag ville ha en "blogg" så jag kunde ändra hur jag själv är och min blyghet, men det har inte hänt så mycket förändringar på det..
Blir lite irriterad på det här, då jag verkligen hade/har ett mål med denna blogg för 1 sak o så skiter jag i det o skriver massa skit!
Likaså me det här inlägget men ska tänka om o göra rätt, för min egna skull mest o sen kanske ni känner igen er eller kanske tycker jag bara skriver bra så får ni fortsätta läsa om ni vill!

Likes

Comments

Som jag sa så kommer jag vara borta ett tag men nu är jag tillbaka igen, ingen skola på länge utan nu är det mat o mat o paketer o festande som gäller!
Idag sov jag ut väldigt länge och sedan gick vi upp och dela ut julklapparna så dom är redan öppnade.
Nu ska jag hoppa in i duschen för bli fräsch o fin och sedan sminka mig lite o ta en lite frulle, sen kommer dagen bestå av mat o kalle anka på tvn, får ju inte glömma den årliga paketspelet som vi har varje jul i våran familj, det längtar jag efter, men med detta inlägg säger jag GOD JUL ALLESAMMANS, hoppas ni får en bra och älskvärd jul! ❤️

Likes

Comments

Vad tiden går fort, redan tredje advent??
Och snön kommer lite då o då och går bort lika fort, man får ju hoppas att det blir en fin vit julafton.

Har varit lite frånvaro här ett tag nu pågrund av att jag har så mycket saker jag ska göra nu innan jullovet börjar, många inlämningar i skolan och sen är det julafton och massor med andra saker jag ska hinna göra och vill inte stressa i sista minuten för då lämnar jag allt åt sidan o gör ingenting vilket inte är bra för då blir jag ännu mer stressad.
Så kan bli att jag är lite frånvaro den här tiden innan julafton men ska försöka vara aktiv!
Har varit duktig med mitt mål jag satte upp för mig själv att jag skulle prata med minst 1 i veckan vilket jag har klarat av så sätter inget nytt mål ännu eftersom jag måste fortsätta våga prata lite mer med folk!
Avslutat detta inlägg med en text som passar in mig!

Likes

Comments

Jag är så jäkla trött, trött på allt.
Får höra konstant folk och jag själv säga att man ångrar saker man inte gjorde och saker man vill göra men dom eller jag känner att det är en gräns och saker är lite för utstickande, men har själv börjat ändra åsikt.
Mina föräldrar för någon vecka sen sa "ska vi dra till våra kompisar dom ville att vi skulle komma" sen efter den meningen sa dom "nä vi skiter i det", jag själv hörde på deras röst och visste hur dom tänkte eftersom man får höra människor konstant säga något i den formen.
Så jag sa till dom "seriöst nu ska ni gå till dom och ha den bästa kvällen i era liv, vad stoppar er?, ni kan göra exakt vad ni vill men det är ni själva som sätter gränsen, sluta med det och gör vad ni tycker är roligt" dom lyssnade på mig och gick till dom!
Min nya tanke är "vad stoppar dig?, du sätter gränsen ingen annan"

Likes

Comments

Andra advent var igår och jag myste ner mig med varmt te och hoppade i badkaret, för hjälp vad kallt det är överallt nu.
Ska försöka tvinga mina föräldrar att sätta upp granen, för här ska det pyntas med julpynt och lyssna på julmusik. Har fått ett tips från en vän med dom mysigaste jullåtarna, kan lägga till en bild här nedanför, man blir taggad på julen mer o mer tack vare han!
Men nu ska jag fixa det fina julpyntet och mitt egna rum, ha en underbar andra advent!

Likes

Comments