View tracker

Jag är så jäkla trött, trött på allt.
Får höra konstant folk och jag själv säga att man ångrar saker man inte gjorde och saker man vill göra men dom eller jag känner att det är en gräns och saker är lite för utstickande, men har själv börjat ändra åsikt.
Mina föräldrar för någon vecka sen sa "ska vi dra till våra kompisar dom ville att vi skulle komma" sen efter den meningen sa dom "nä vi skiter i det", jag själv hörde på deras röst och visste hur dom tänkte eftersom man får höra människor konstant säga något i den formen.
Så jag sa till dom "seriöst nu ska ni gå till dom och ha den bästa kvällen i era liv, vad stoppar er?, ni kan göra exakt vad ni vill men det är ni själva som sätter gränsen, sluta med det och gör vad ni tycker är roligt" dom lyssnade på mig och gick till dom!
Min nya tanke är "vad stoppar dig?, du sätter gränsen ingen annan"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Andra advent var igår och jag myste ner mig med varmt te och hoppade i badkaret, för hjälp vad kallt det är överallt nu.
Ska försöka tvinga mina föräldrar att sätta upp granen, för här ska det pyntas med julpynt och lyssna på julmusik. Har fått ett tips från en vän med dom mysigaste jullåtarna, kan lägga till en bild här nedanför, man blir taggad på julen mer o mer tack vare han!
Men nu ska jag fixa det fina julpyntet och mitt egna rum, ha en underbar andra advent!

  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker

Förra helgen var det första advent hur mysigt?
Det enda som saknas är den vita snön som faller ner sakta o fint från himmeln.
Har nog aldrig gillat december/julen så mycket förut bara tyckt det ser fint ut med snön men det har blivit ändring på detta nu eftersom inprincip alla mina vänner älskar julen och all julmusik så har dom fått mig att gilla det och det är annars helt omöjligt!


  • 12 readers

Likes

Comments

Ni vet när man är på förfest och kör pekleken när frågan "vem är blygast" kommer och alla pekar mot mig.
Den känslan hörni är inte så Najs i situationen, har fått den varenda gång och det blir uttjatade efter ett tag o det är då jag själv har tänkt "ska man kanske inte prata lite mer??, nä nästa gång då är jag lite fullare då kan jag säga något".
Det alla ni andra inte förstår (ni som vågar prata) det är att det går inte på 1 dag att ändra sig det tar en mycket längre tid än vad man tror, kanske 1 gång på 1 månad har jag vågat prata med en främmande människa och det är det som jag kan bli skit stolt över.
Har som sagt nått den gränsen då jag själv tycker och vet att jag borde försöka ännu mer!

Har satt ett första mål och det är att börja prata med minst 1 främmande (eller någon du inte brukar prata med) 1 gång i veckan, så jag börjar smått och går i små trappsteg uppåt sen!

  • 22 readers

Likes

Comments

Osynligbrud

Osynligbrud är namnet på denna så kallade "blogg".
Ni kommer få följa med på mina känslor och mina tankar omkring allt som gör att jag är den jag är idag till den jag kommer att bli.

  • 26 readers

Likes

Comments