View tracker

Var en halvdålig gymdag idag. Men kompenserar det med att köra ett stenhårt bänkpass imorgon istället!

Imorrn så kör vi Syntest och sen möte på sjukhuset. Sen helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Först och främst vill jag be både Patrik och Sofia om ursäkt för detta inlägg, det som har hänt är extremt obehagligt och jag hoppas att de får tag i den som gjort det så att det inte händer någon annan.

Men hur kan VUXNA människor sitta å skriva sånna groteska meningar i kommentarsfältet på Facebook. Alla kan se vad ni skrivit. Hur får det er att de ut och vad är det som får Er att tro att ni är så överlägsna?

Jag blir arg, ledsen, besviken och extremt rädd för vad ni blivit och vad ni egentligen skriver.
Nu var det signalement på en man med utländskt påbrå. Ja. Men det skulle lika gärna kunnat vara en svensk eller en europé eller någon från USA?

Att dra alla över en kant är då extremt omoget. Jag förstår inte hur en vuxen person kan sitta och skriva så?
Okej om det varit en kille på 14 bast men nu pratar vi alltså om VUXNA JÄVLA MÄNNISKOR.

Ni grundar era argument på 0 och ingenting.

Kränker en hel grupp av människor som 90% är helt oskyldiga. Men för att det finns idioter överallt även om de har en mörk eller ljus hudfärg. Om de är blonda eller mörkhåriga. Om de har bruna ögon eller blå. OM DE HAR GLASÖGON ELLER INTE.

Man kan inte sitta och skriva så
Och absolut inte att det ska vara skottpengar på dem osv.

Väx upp för fan.

Och bara En sak till. Självklart blir det fler brott när det blir fler människor. Man kan fortfarande inte skylla en hel grupp av människor för att du är trångsynt och vägrar inse att det är såhär det är och man måste göra det bästa av det.

Dina äckliga Facebook kommentarer hjälper inte och det får dig att se ännu dummare ut.

Jag blir mer mörkrädd av att jag har ingen aning om hur en vanlig Svensson på Ica bedömer ett människoliv än om jag möter en nysvensk.

Kom igen Torsbybor ni är bättre än så🖐🏼

Likes

Comments

View tracker

Lite update. Snackade med Victor i typ 3 timmar. Tänkte adventsstäda lite men som Victor skulle sagt "skiter i"

Tvättat. Diskat och skärt lite frukt och även beställt en julklapp till mig själv. Fått mitt paket från gymgrossisten hem till mamma och pappa
Nu blir det Madness på gymmet kan jag lova.

Tänkte även nämna att jag tar några kosttillskott redan.. Tar D vitamin. B.3. Ripped hardcore. Omega 3. Burn x5. Och blutsaft ibland då jag lätt får järnbrist. Käkar även citalopram 20 mg men som inte hjälper hehe

Nu är det bara gymmet kvar och sen blir det lite mys med lillasyster. Tänkte lägga upp en 50 faktan om mig senare. Måste komma på något bra först hihi

Likes

Comments

​Eftersom klockan är 00.52 så var ju faktiskt första advent igår. Men ja. gjorde ingenting. Var i Sunne med Mammsen och gick i affärer typ. Skojskoj hihi

Problemet är att vårat samhälle har skapat en idealbild av perfektion som egentligen inte existerar. Detta leder till att ingen längre vågar vara sig själv, det är inte så konstigt att folk nuförtiden lider av självhat. 

Ursäkta mitt språk men hur jävla många självmord, sönderskurna armar och svältande kroppar ska det behövas för att folk ska fatta att man inte kan vräka ur sig vad som helst.


Godnatt ska fortfarande komma på viktiga saker att skriva om.

Likes

Comments

Vill skriva något viktigt men vad är frågan?
Har rast och började jobba klockan 7. Var fruktansvärt segt att gå upp imorse måste jag erkänna. Börjat läsa "ödemark" eller va de "ödemarken?"
Ja något i den stilen och författaren var från Island. Här ska läsas..

Efter min hungerstrejk så petade jag i mig ett smörgåsrån och en halv clementin. Går fint

Halleluja sa mitt blodsocker efter att ha haft blodsockerfall 4000 gånger bara den här morgonen..

Skärpning Lilly. Menmen. Gått ned 7 kg sen i augusti och lyfter typ 100 kg mer också 💪🏻
Jobbar på min torped karriär.

Likes

Comments

Vaknade vid 8 utan väckarklocka och är trött nu. Åkte till Karin. Lånade nya böcker. Åkte hem. Tränade och läste lite mer.

Är sådär tom. Sådär tom så att ingenting känns. Varken bra eller dåligt. Bara meningslöst.
Det är svårt att torka tårar som inte rinner.

Bittert

Godnatt

Likes

Comments

Jag var alltid lite satt som barn. Första gången BMI schemat låg där på rummet där skolsyster hade vågen och måttbanden. Första gången gick hon i fjärde klass. Hon fick höra att hon var över viktkurvan och att hon vägde för mycket. Enligt skolsystern var flickan tjock. Skolan var liten och klassen bestod av ca 14 elever. Jag önskar att någon tagit tag i flickan. Berättat för henne att hon är så värdefull att inget kan ta det ifrån henne. Istället började något gro där inne. någonting som skulle sätta djupa spår. Sedan så fanns det såklart killar som hävdade sig och uttryckte kommentarer om utseendet och vikten hela tiden vilket tog hårt. Extremt självhat och ett destruktivt beteende. Flickan började ställa till bråk. om allt med alla. hon stal saker för att få uppmärksamheten. Ljög om de mest löjliga sakerna och ingen kunde egentligen veta hur högt hon skrek inombords. Tillslut fanns där en fasad som skulle ta henne från grundskolan. Bakom fasaden fanns det från 13 års ålder från hetsätning till bulimi till svält till uppskurna arma och brännmärken. Men ingen fysisk smärta kunde skada mig mer än mina egna tankar.


Den lilla flickan finns fortfarande kvar. Min skeva självbild, mitt självskadebeteende. Alla mediciner och alla tunga tankar. Flickan blev hårdare än asfalt och hon är fortfarande jag.

Likes

Comments

Alla vägar går till Rom
Och Cola. Med massa is.

Alltså inte sovit på 1.5 dygn.. Känns stabilt.
Gymmade inte igår heller Så det blir två pass idag.. Tänkte faktiskt köra lite kondis men har ju gains att tänka på!

Måste även skärpa mig på riktigt med maten..
Tappar vikt och har inte alls lust att tappa vikt utan vill bara "mer muskler mindre fett%"

Spelat lite lol i brist på annat. Har även lite planer sen. Typ som att städa.
Blir så rastlös av att gå hemma faktiskt
Men kanske blir proffs på lol å skiter i resten vem vet.

Allt går så sakta men ändå så jäkla snabbt i och det känns verkligen som jag missat hela min tonårstid.

Och så har vi ju fotbollen. Känns läskigt och främmande. Inte rört en fotboll på fruktansvärt länge.. Och särskilt inte varit målvakt. Inte bestämt mig men kanske kan va bra å dra sig ut ur bekvämlighetszonen också.

Likes

Comments

Förstår mig faktiskt int epå folk som ska bullshitta andra utan några grunder alls. Det kan bli väldigt fel i slutändan. Det kommer att bita er i röven till slut ändå. Lyin bitches.

Städat råttburen och inklusive förrådet. Druckit te och ritat en hel massa (slänger upp några bilder senare) Btw in på min instagram och stödlikea <3


Tänkte typ uppdatera lite om mig själv. Riktigt tråkigt att jag raderat alla gamla inlägg.. skulle vara kul att läsa men thats life.

kollade min gamla ask förut också.. hihi var fruktansvärt elak men fruktansvärt ärlig.. kanske lite för ärlig. ( http://ask.fm/LillyPerssonHedelin )

fick jättemycket feels.. saknar det så mycket att jag inte vet varat jag ska ta vägen riktigt..


ok lite snabba då!

jag är sjukskriver gör typ ingenting när jag inte jobbar. hänger även en hel del på gymmet men mina matvanor är käpprätt åt fel håll. Är destruktiv. Känner mig rätt ensam. Avskyr igentligen att bo på en liten ort. Alla vet vad man gjort, vad man gör, och tror de har en aning.

Likes

Comments

Sliten & trött
På pucklad och manglad

3 snabba när jag ändå inte har någon fantasi

1# folk som startar eller sprider rykten om folk de inte känner alls. (Hatar er mer än getost)

2# Chill outs vita vin är goals

3# Är dålig på att vattna mina blommor

Peace out.

Likes

Comments