Man måste ju vara lite skolpatriot <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som vi alla vet, så är det fredag idag. Lovet är nästan slut. Lite småtråkigt kanske. eller? Jag vet inte. Borde egentligen inte skriva. för har inget att säga. hejdå

 

 

Likes

Comments

You must look within yourself to save yourself from your other self. Only then will your true self reveal itself
- Avatar thelast airbender

Likes

CommentsSatt i mitt sovrum, helt ensam med spotify vid min sida. Då säger jag till mig själv "HA KUL". Då förvandlades jag till hippie. typ. satte på mig ett pannband och smyckade ut mig i fjädrar. det var väl typ det. Samtidigt såg jag till att lyssna på fin musik från filmen hair. Jo det var värt det. 


Likes

Comments

Mer plugglov känner jag. Och det värsta med det, det är att jag inte har en aning om hur jag ska lägga upp mitt schema. Igår gick det bra, för då hade jag bara en sak på schemat, sen helt plötsligt körde det ihop sig för att jag inte kom in på min skolmail. och idag känns det som om världen bara består av konstiga svarta krumelurer på en färgglad glasskärm. (Ja, jag menar bokstäverna på datorn).. Det är så sjukt jobbigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Frågar om hjälp överallt men ingen som har någon koll. Inte ens mina klasskompisar har det.

Istället drömmer jag mig bort till efter gymnasiet. Då jag jobbas som servitris på något sunkigt kafé i en annan dela av världen. Kanske Frankrike. Eller Italien. Varför inte Grekland. Fast Tyskland skulle vara rätt naiz också, då jag faktiskt redan kan tyska. Efter det ska jag till Indien. Hur jag kommer dit, vem jag ska dit med eller vad jag ska göra där är ännu oklart. Men helst ska jag ha ett jobb, kanske som volontärarbetare på något barnhem, men då måste jag ha tjänat mycket pengar innan dess, för som volontärarbetare tjänar man inte pengar. Det är ett litet svart hål i min framtidsplan än så länge. Men i o med att jag inte tagit studenten än behöver jag egentligen inte oroa mig. Jag har ju faktiskt redan ett jobb. 

Nä, jag får fortsätta klura på detta i kanske ett år till. Egentligen borde mitt största dilemma vara vilken balklänning jag ska ha till studentbalen. Men som sagt, amanda fortsätt klura och gå och laga dig lite mat istället.

Likes

Comments

Det som har hänt sen senast är: Allt. Eller allt som har hänt sen senast är allt som har hänt sen senast. Svårare än så är det faktiskt inte. Det har hänt så sjukt mycket grejer. mestadels är det väl att skolan ligger och hugger på mig. Det må kanske vara påsklov. men det gör ju inte mig särskilt mycket, som ni ser på bilden här nedan. Kanske borde återgå till det istället för att skriva här. Låter som en bra idé. hejdå


 

Likes

Comments

Jag tänker inte skriva någon lång onödig analys om vad jag tyckte om dessa två filmer. Jag har bara detta att säga: De är fantastiska och spelar på så otroligt många olika känslor i kroppen. helt klart mer än värda att se (Into the wild är baserad på en sann händelse)Likes

Comments

Idag stannade jag hemma från skolan. Och får ett riktigt skumt telefonsamtal på hemtelefon. Kanske borde påpeka, detta är inte hela samtalet, det tog typ en halv minut för mig att fatta att han pratade engelska. En sak som jag däremot märkte med en gång, det var att han bröt på indiska.

Okänd: Hello.... Hello? Anybody there?

Jag: Yes. Vad kan jag hjälpa dig med?

Okänd: Hello?

Jag: Oh yes, hello, What can I help you with?

Okänd: I'm looking for miss .... .... Can I talk to her?

Jag: She is not home right now

Okänd: I have seen that your computer got a virus..... bla....bla...bla

Jag: I don't have a computer.

Okänd: Oh, sorry, You does'nt have a phone connected to the Internet?

Jag: I don't think so

Okänd: I'll write this up that you don't have a computer. And we might call you back

Jag: okey. bye

 

Likes

Comments