På fastlandet igen, men mina härliga vänner, bättre sidan av familjen och min underbara man! Dessutom praktiserar jag på ett störtskönt ålderdomshem. Älskar att jobba äldre, fastän det tar på krafterna!


baby <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem från finland igår, och jag är ett dåligt exempel av en människa! Känner mig helt lost, vet ingenting om någonting känns det som. Saknar min man så att det gör ont i hjärtat, efter en dag liksom.. beror antagligen på att jag vet att jag inte kommer se honom på någon månad.. Fyfan, ska man göra nåt av sitt liv här på holmen också..?

Likes

Comments

Dom kommer och går, perioderna i livet då man måste tänka. Man tänker på sig själv. Det var länge sen.

Typ när man går barfota i gräset och tänker, värför springer jag alltid fort över gräset eftersom jag är rädd för kryp. Gräset är ju skönt.

I'm out!

Likes

Comments

Tänk när man träffar en människa. Man kanske möter den i affären, typ går in i personen. Man säger förlåt, och går vidare. Men man tänker aldrig på att denhär människan är en verklig person. Som jag. Iallafall inte jag, jag ser alla som kulisser. Tänk vad många underbara människor man missat att lära känna. Bara för att man inte bryr sig.

Men tur alltså..

Sova med dynan inatt då..

Likes

Comments

Ibland när man riktigt tänker efter vad allt man gjort för människor. eSom på den tiden kändes rätt, då vill man ju bara slå sig själv. Men jag ångrar ingenting, om det int vore för allt jag varit med om skulle jag inte vara den jag är idag.

100 gånger starkare, 100 säkrare och 100 gånger smartarLikes

Comments

Måste erkänna att bloggande blivit lite i skuggan. Har haft fullt upp med annat helt enkelt!

  • Rest till Finland IGEN
  • Är på slutspurten av dethär skolåret, 10 dagar kvar FTW
  • Flyttat hem igen, bra att spara pengar över sommaren
  • Om 12 dagar drar jag till Finland och är där över juni yes
  • Träffat nya härliga människor!
  • Stärkt band med gamla vänner
  • Fokuserat på mig själv

Detdär sammanfattar väl lite vad jag gjort nu den senaste månaden/ 2månaderna smiley

Denhär veckan måste jag fokusera på skolan, få allting klargjort så jag kan ta sommarlov med gott samvete sen! I helgen drar jag över till sverige för att förnya min klädgarderob, känns skönt att få byta ut stickade tröjor till linnen och klännigar heart


Likes

CommentsLikes

Comments

Diss

Regnig och grå vår Inget är värre än att sitta och vara glad över att vintern är över men sedan måsta deppa inne för att det regnar och gråta över att solen inte skiner.

Slutspurten i skolan Nu är det några veckor skola kvar och det känns som att allt man missat, och presterat dåligt på slår en i ryggen. Nu gäller det att hetsplugga och stressa!

Allt onödigt dödande Det gäller inte bara boston, utan syrienkriget, nordkoreas hotelser och andra fittiga saker runtom i världen. Hela planeten vilar i en skör bubbla och vilken dag som helst kommer den spricka och förödelsens saft kommer rinna ur. Snart har vi tredje världskriget lös. ''Om tredje världskriget krigas med atombomber kommer fjärde världskriget ( om det nu råder till) krigas med pilbåge och pil.''

Brist på jobb Vart man än söker, hur mycket man än söker. Ingen jävel vill ju ha mig att jobba! Jag måste ju tjäna cash i sommar för att kunna leva? Det räcker inte med lite sidan om jobb, blir några småslantar i botten på fickan. Fucketyfuck.

Hiss

Nell Cohen Kommer inte ihåg den senaste dagen jag spenderat utan denna sköning. Vi är med varandra dag ut och dag in. Där den ena sover, där sover den andra. Enda gången vi skiljs åt är när vi är i skolan på våra lektioner. Aldrig mera ensam och sårbar. ''Dock ingen tid för onani'' säger Nell. Nu letar vi lägenhet så vi slipper hänga i min studiebostad eller ute i skogen hos hennes mamma och min pappa. Det känns inte som att vara med en kompis. Känns mera som att vi smälter ihop till en enda person. Blir immun mot vad hon säger, eftersom hon är osynlig för mig.

Idioter Man kan ju inget annat att hissa dessa sköna jävlar. Vem skulle man skrattat åt om det inte fanns idioter. Inget förgyller min dag så mycket som att höra eller läsa om idiotiska idioter. Känns skönt att känna sig bättre än andra. Snälla fortsätt bete er som retards, om det inte fanns korkade människor så skulle man inte kunna peka ut dom vettiga.

Piratkopiering Vad skulle man göra utan piratkopiering vissa dagar. Skönt att kunna bara klicka hem en film utan att betala. Kolla på vilken film man vill. Kommer ihåg när man förut låg hemma och slöa på kvällen och måsta GÅ och HYRA film. Nu kan jag se filmen utan att nån får betalt för skiten. Svider det?


Jukka Poika Behöver jag säga mera?

Likes

Comments