Ja hörni, jag lever mer eller mindre men drunknar i stress. Uppgifterna ligger uppradade och saker att göra finns det gott om. Försöker finna en balans mellan vännerna, skolan, träningen, familjen och mig själv men någonstans där lyckas det alltid gå snett, förra veckan fick jag tillbaka lite av all motivation däremot. Den så efterlängtade Bring Me The Horizon konserten.

Organisationen var inte på topp och inte mitt mående heller då jag var väldigt skakig och svimfärdig från och till, men ack så BRA konserten bra. Älskade älskade BMTH, älskade Oliver, älskade allt. Detta tillsammans med min bästavän. EN upplevelse för livet att minnas, och något som kommer finnas och hålla humöret en aning uppe ett bra tag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen har inte gett mig tid till att skriva alls då jag spenderat tiden med familjen och släkten, vilket har känts behövligt till viss del.

Den här dagen har varit småjobbig och väldigt känslosam, och ångesten för skolan imorgon är oerhörd men jag försöker tänka positivt och tänker på allt jag har att se fram emot och även uppskatta allt gott jag har omkring mig. Speciellt tack till Jojje och Sandra, mina kusiner, som idag gjorde dagen lite hanterbar. Älskade.

Försöker vara positiv men ikväll är det mest tomt. "Tom på känslor, full av starka ord", som Maskinen sjunger. Imorgon ska jag se till att jag är på benen igen med motivationen att ta mig igenom veckan då jag har något att hela tiden se fram emot, få träffa vissa vänner men även den efterlängtade BMTH konserten. 

Likes

Comments

​Älskar detta!! Slitna jeans med stora koftor eller sweatshirts. Street stilen är något jag i lång tid uppskattat, och fy vad jag göra det än idag, speciellt nu på hösten. Och att kombinera det med något finare så som klackskor.. faller mig precis i smaken. 

Likes

Comments

Började 8 imorse med matte för att sedan ha engelska och förberedelse för seminarium. Därefter hade vi håltimme på 3 timmar återigen (skräll haha) då jag, Astrid, Elina, Zeb, Samuel och Hannes åkte till Marieberg för att äta lunch men även som tidsfördriv. Efter det hade vi enbart idrottsteori så slutade redan vid halv två.

Väl i Hallsberg så träffade jag på Stefan&Rasmus på stan så pratade med de ett tag, och det var väldigt behövligt då man inte träffar de så mycket längre och kan sakna att se de nästintill varje dag en hel del, men det är väl så livet är.

Sedan jag kom hem bör jag ha pluggat men har istället spenderat tiden till att äta pizza med pappa och tittat på de sista HIMYM avsnitten- därav bölat halva kvällen haha.

Men ska ta och försöka skriva på en filmanalys nu, ha det bra, kram.❤

--------------

Á commence à huit heures avec de mathématiques et ensuite de anglais. Ensuite nous avait la récré sur trois heures à nouveau. Moi, Astrid, Elina, Zeb, Samuel et Hannes est allé à Marieberg à manger. Aprés nous avions la théorie de sport et j'ai recu une heure et demie.

En Hallsberg je rencontrai Stefan&Rasmus plein centre-ville. A parlé avec le un moment, qui a été bien nécessaire. Je ne rencontre pas plus souvent.

Ensuite je suis rentré je l'aurais étudié, mais avoir mangé la pizza avec mon pére et aussi vu derniers épisodes de HIMYM.

Mais va essayer de écrire une analyse maintenant, bisous.❤

Likes

Comments

"Vi skapar oceaner, stormar och vulkaner", ja det är så våran låt lyder. Det är citatet våran relation lever på, för ack så sant det är. Vi skapar elände endast vi förstår i kaoset vi är, något bara vi ser det vackra i.

Det tog lång tid för oss att erkänna för oss själva och varandra var vi egentligen tycker och känner. Att hela den här tiden har vi trots spelet älskat varandra någonstans djupt där inne, men vi är inte menade för varandra. Omgivningen, relationer och våra egna principer sätter stopp, vi får inte vara ett vi, men ändå skulle vi dö för varandra. Lite som Romeo och Julia är vi sa en bekant en gång. Du och jag är tabu, något omvärlden inte får veta om.

Att älska men aldrig låtsas om det, det löste vi genom att vi gjorde ett spel av våran relation. Ett spel där det går ut på att inte vara den svaga som ger med sig och är desperat. Vi ska vara svåra, det kan bara vara en vinnare åt gången och vinnaren har den andra runt lillfingret. Något som pendlar fram och tillbaka, men nu är det din tur att vara vinnaren, och jag ska vara den svaga som anpassar mig efter dig för jag har varit vinnaren ett tag nu.

För det är nu som den perioden återigen kommer, en ny spelrond då jag vet att smset jag precis skickade, det kommer du inte svara på för så är det oftast. Samma sak om jag ringer dig, du svarar inte alltid, men du uppskattar bevisen på att jag fortfarande tänker på dig. Du lovade mig att vi skulle börja ses oftare igen för några dagar sedan, sa att du var ledsen för att du inte gett mig tiden, ändå är jag här och väntar fortfarande på att du ska finna en lucka i ditt liv för mig, även om det bara gäller för 5 minuter, och det vet ju du. Dina bilder kommenteras ständigt av nya namn som jag inte känner igen och du njuter för att du vet att min svartsjuka finns där, och din vänskapskrets utökas oftare och i en allt snabbare takt, utesluter mig från din närhet lite mer för var dag som går. Du sviker mig ständigt, men jag beskyddar dig med alla motargumenten som du kan tänkas ha för all ignorans och nonchalering du ger mig. För det är det är våran onda cirkel. För det är så du och jag funkar.

Men jag finns ju här, och väntar. Det vet ju du. Jag är din komfort i vardagen, för jag är alltid detsamma. I slutet av varje dag så väntar jag ändå på dig och ger dig vad du vill ha. Du kommer alltid ha mig så, alltid runt lillfingret, bara för att du vet att jag fortfarande älskar dig trots att jag inte får. På samma sätt som jag vet att du alltid kommer tillbaka och rollerna blir utbytta igen och jag kommer göra samma sak mot dig. 

Den här perioden är jag lindat runt ditt lillfinger, för så funkar du och jag. Vi turas om att styra och ställa. Turas om att krossa den andres hjärta. Snart är det min tur igen, för snart har du förstört mig tillräckligt ännu en gång så min sårbarhet är borta och då kommer jag göra samma sak mot dig igen. Det här är en ond cirkel för oss. Spelet är syret för våran kärlek, och våran kärlek är inget jag vill vara utan.

Likes

Comments

Ja, oh well. Jag har varit lite borta ett tag, då tiden för att skriva inte funnits eller för att mitt mående inte tillåtit.

Sedan sist har jag haft höstlov då jag delvis firat min mor, tränat, träffat Stefan kort, men insjuknade även i matförgiftning. På onsdagen kom dessutom Sophie hit som åkte hem igår, och vi spenderade mest tiden med att snacka om allt vi behövt berätta för varandra, shoppat, träffat några stycken och tagit det lugnt mest. Vi skulle egentligen till en halloweenfest, men så blev det icke, men gjorde inte så mycket nu i efterhand. Alltid lika jobbigt när hon åker från mig, men att hon kom hit var såå behövligt. 

Idag steg jag upp för att skolan började igen, var en skön start dock då vi började dagen med föreläsning och sedan håltimme på cirka 3 timmar. Varit små på spänn hela dagen av anledningar så mitt humör har dalat lite upp och ner men det är väl så livet är, men denna vecka så har jag bestämt mig att jag ska jag ta tag i en del saker i mitt liv som länge legat på hyllan, så kanske är därför.

Hoppas för övrigt att ni haft ett bra höstlov, halloween, måndag och vad som nu kan tänkas och ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

Har aldrig träffat någon som du, ja det var så du sa,

fast det är annorlunda nu, nu är jag ingenting att ha,

men vill du ha mig tillbaka, så finns jag alltid kvar, här på andra sidan stan

Likes

Comments