Det beste med snøen er at alt ute blir lysere igjen og skogen blir så fin. Bikkja må på tur uansett, men ekstra koselig er det når det er pent vær og snø. Ofte er det mørkt når jeg kommer hjem, men ut må vi uansett. Bikkja er overlykkelig av å få brukt seg og leke ute, og så lenge han er glad er jeg glad. Mosjon får vi begge to og det er aldri feil. Jeg er utrolig heldig som har stor plass og områder å gå tur på, noe som gjør det veldig lett å trene til elgjakta og holde seg i form. Ellers er han også en real kosegris som elsker å ligge foran peisen og varme seg inne med oss på kalde dager.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det viktigste måltidet i løpet av dagen er definitivt middag for meg. Den tiden på døgnet hvor man lager mat sammen, setter av tid til hverandre, det er rolig og i tillegg spiser man (som regel) god mat. Siden årstiden er mørk så tenner vi alltid lys, og gjør måltidet ekstra spesielt. Uansett om man har en dårlig dag eller ikke, så går det som regel bedre etterpå. Enten det er familien, venner eller kjæresten man spiser middag med så er det en tid for å samles. Ofte er det mange ting som står på dagsplanen og det er så fint å sette av tid uansett hvor mye man har å gjøre. God mat med en god vin ved siden av slår aldri feil <3


Likes

Comments

Er det noe som holder oss i familien samlet så er det å jobbe ute. Enten det er å legge lys, kabel, male eller snekre. Det er fantastisk å skape noe sammen, og spesielt på et sted man skal være resten av livet. Man legger sjela si i det og det syntes. Forrige helg kom familien min fra Stokke for å holde på med veden. Det var et par kubikk med bjørk som lå ferdig kvista og klare for å bli kløyva. Før kuldegradene kom for fullt så ble vi ferdige i en fei, tross at jeg ikke hentet kløyvemaskinen noe som betød at vi tok alt for hånd. Hvem trenger treningssenter?

Med et fantastisk vær og Radio Norge i bakgrunnen ble helgen komplett. Godt humør og masse kjærlighet, i tillegg til en topp innsats fra hele gjengen. Jeg fikk også "feiret" farsdagen i den duren pappa ville gjort det - jobbe hele dagen <3

Likes

Comments

På et blunk var snøen her i Lier og plutselig var alt hvitt. Deilig! Jeg har alltid elsket vinteren fra jeg var liten, mens nå bringer den med seg litt mer ansvar. Det skal brøytes, og spesielt sånn at leieboerne kommer seg lett ut. Heldigvis byttet vi vinterdekk god tid i forveien og med gode naboer blir brøytingen enkel! Man får skikkelig julestemning av at det daler ned, og det er så deilig. Spesielt å sitte inne med fyr i peisen. Gleder du deg til jul?


Likes

Comments