Det var länge sedan jag tittade in här. Tanken var när jag starade den här bloggen att ni skulle få följa med min ätstörningsrecovery, så blev fallet inte dock. Det var väldigt mycket som snurrade i mitt huvud som gjorde att jag inte kunna blogga. 

Nu är min plan att jag ska försöka komma igång med bloggandet igen. 


Vi hörs senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var på mitt första besök på Mando i Danderyd idag. Jag var så sjukt nervös innan på morgonen. Ångesten bara låg över mitt bröst och tryckte. Usch, hemskt. Men hur som helst, jag och mamma kom dit ca 09:45 och vårt möte skulle börja 10:00. Vi satte oss ner och väntade i deras lilla "väntrum" som bestod av två fåtöljer och ett bord. Just då hade min nervositet släppt en del efter mycket pepp från några nära personer till mig.
Prick kl 10:00 kom en kvinna och välkomnade mig och mamma in till ett litet rum där en läkare satt. Han frågade en massa frågor som tillslut bara gjorde mig irriterad eftersom det var samma frågor som jag fick svara på när jag skickade in en egenanmälan. Dom tog även min vikt, kollade lungor och hjärta och sedan blodtryck.

Kön till Mando Danderyd ligger på ca 2 månader och jag fick alternativet att börja i Huddinge tidigare så jag inte "slösar bort" 2 månader. Det enda negativa är att det tar lång tid att åka till Huddinge från där jag bor. Jag fick som tur är tänketid tills på fredag hur jag vill göra. Förhoppningsvis kommer jag fram till ett bra slutgiltigt svar.

I helhet tycker jag att jag blev väldigt bra bemött och dom jag pratade med verka kunna sin sak.

Likes

Comments

Mitt namn är alltså som sagt Anna. Jag föddes i Vitryssland 1999 i en liten stad. När jag var ca 3 år gammal blev jag adopterad till Sverige och här har jag bott sedan dess. Som ni kan räkna ut är jag alltså 17 år och går därför första ring på gymnasiet. 

På min fritid gillar jag att vara med vänner, dricka kaffe, röra på mig och kolla på serier. 
Just nu tränar jag på friskis&svettis. Jag har alltid älskart sport! Friidrott var verkligen min grej som mindre. Tyvärr var jag tvungen att lägga skorna på hyllan efter en ryggskada jag drog på mig. Annars har jag ridit, spelat både handboll och basket och även gått på dans som många barn gjorde när dom var mindre. 

Kommentera vad ni skulle vilja läsa om här på min blogg! Kärlek? adoption? mitt linjeval i skolan? Jag ska även börja en ätstörningsbehandling på Mando så ni kanske vill följa med på min resa där?


Kom ihåg att gilla och dela min blogg! 

Likes

Comments

Hej och välkommna till min blogg! Mitt namn är Anna och det är jag som driver denna blogg.  Jag är 17 år gammal och bor utanför Stockholm. Här kommer du kunna läsa allting från min morgon, skolan, vänner, mode etc. 


Vi hörs!


Likes

Comments