Halloween födis fest på fredagen till lilla Anna, som fick lös tand passligt inför kvällen. Det var sex flickor och två pojkar som kom. De busa, åt, lekte och åter busa. Lyckad födis. Anna var så glad. Följande dag/kväll blev det halloween födis fest hos Jesse. Där hade det också varit bus och lek. Nöjd gumma kom därifrån iallafall 😊. Barnen isöng och så gick man själv på vuxen halloween fest till klubben (asema) med Milla. Fullt med människor var det. Man fick nästan inte luft och hett som faaaan. Men roligt. Tyvärr tar tiden alltid slut för tidigt, men bra med efter fester. Så dit med alla bara. Där var även så roligt att man glömde bort tiden. Taxin var det svårt av också. Nå hemma 07 på morgon.. Nice.. å illa mådde man hela söndagen. Tur att man har duktiga barn. Ricke hjälpte till med Anna. Han bakade muffinsar och tidigare lagade han morgolmål till oss. Härlig unge ❤ Janne var inte glad av att jag kom hem 07.00 på morgonen. Lite svårt att komma tidigare då det inte fanns taxin och ingen kyyti. Idag måndag käns det lite bättre. Grym flunsa bara. Idag skall jag inte göra så mycket annat än mat. Det skall bli höna och ris. Så gott. Är så hungrig. Hej svejs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det halt på morgonen då jag förde sonen till skolan. Borde byta till vinter ringar 😂😂 har liksom varit lite lat på den fronten. Dagen gick i arbetets tecken, började kl 13.00 och slutade kl 19.00 mörkt att köra hem, men det gick bra. Hemma var alla glada av att se mig. Vet int vem som var gladast barnen eller gubben som varit hemma med dem😂😂. Han berättade att minstingen har varit en hand full 😂😂 welcome to my world liksom. Skönt att man jobbar endast 2gånger i veckan. Man hinner få huset stödat de andra dagarna. På fredagen är det Halloween party för minstingen, hennes favvo tema👻. Pojkarna skall vara på disco då. Alla får ha roligt på fredagen. På lördagen skall jag ut och partaja med en av mina bästa vänner. Skall bli så roligt, länge sedan man gjort nåt på egenhand😉.  Nu skall jag fortsätta med förberedelserna inför 6åringens party.. Man har händerna fulla

Likes

Comments

Hello. Hälsningar från raseborg. Idag har det varit riktigt varmt och soligt. Snön har nästan smultit bort, ja eller den har nog smultigt helt bort. Tyvärr går tiden så fort så det blir snabbt mörkt och kyligt. Ikväll skall vi bara ta det lugnt.

Likes

Comments