Damn, har inte skrivit något på typ ett år. 
Ja vad ska man säga... många saker har hänt sedan sist. Tog studenten sommaren 2015, söker just nu jobb, vilket inte är lätt då folk verkar ha svårt för att anställa unga... men aja. Köpte iallafall en ny dator idag som kan betyda att jag kommer att skriva mer inlägg men vi får se. Vet inte riktigt vad jag vill blogga om at the moment 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har bestämt mig för att blogga igen, ska försöka göra det så mycket som möjligt och om jag inte skulle kunna skriva kan jag ju lägga upp andra grejer.

Idag så har jag iallafall börjat skriva lite pp min debattartikel som vi ska presentera i Svenskan, och under rasten efter lunchen pluggade jag och dem andra tjejerna i klassen till historia provet som vi hade, provet hanlade om mellankrigstiden, historiebruk och källkritik. Känns inte alls som att det gick bra men man kan ju alltid hoppas. Och som tur var så hann jag med 15.03 bussen från skolan och hann med 15.37 tåget. Kom hem lagom tidigt iallafall. Lagade lite mat nät jag kom hem. Efter det har jag kollat på youtube och gjort lite annat. Ska försöka sova nu, är trött och har inte fått tillräckligt med sömn den senaste veckan.
Likes

Comments

Woah har inte skrivit sedan Maj, shit jag måste kanske börja skriva mera eller? Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om eller om jag ska fortsätta att skriva eftersom ingen ändå läser

Likes

Comments

Har inte skrivit på jätte länge, känns dåligt eftersom att jag vill blogga mer men jag har typ inte haft så mycket tid just nu efter som det är det första året på gymnasiet och jag vill få bra betyg och det har halv året så har jag haft jätte mycket uppsatser, tal och nationella. Men jag kommer försöka skriva mer på den här bloggen och lägga lite tid här men det känns ändå inte värt det eftersom att jag inte vet om någon läser bloggen eller inte.

Likes

Comments

Känns jobbigt att vakna så tidigt nu när vädret är dåligt… har regnat hela dagen och jag har bara känt mig nere, och dagen har gått sjukt segt. Hade mina favorit ämnen idag iaf :D estetisk kommunikation och fotografisk bild, ska arbeta om musik på estetisk kommunikation och så ska vi göra projekt arbete på fotografisk bild. Har redan valt vad jag ska göra, hoppas att den idén blir bra och att jag får ett A eller B så har jag chansen att få det i slut betyg. Åt på McDonalds med pappa och sen åkte vi hem. Nu sitter jag har och lyssnar på musik och ska nog göra klart min photoshop uppgift.

Likes

Comments

Hej allihopa! Har haft sjuk dålig uppdatering jag vet men har typ glömt bort den här bloggen och så har jag haft fullt upp med skolan och nationella. Ska ha nationella i år igen :( känns ju direkt inte så sjukt kul... har haft muntliga i Svenska och nästa vecka på Tisdag ska jag ha läsförståelse i Svenska... jätte kul och jag som ska på Justins konsert då, och sen så har vi lektion efter men jag tänker inte gå på den, vad gör det om man skippar en lektion egentligen? Ska också på One Direction i Maj med 2 av mina kära klasskompisar och i Juni ska jag se Janoskians, och så kommer Selena Gomez att komma hit så jag tänker försöka fixa biljetter till det. 

Likes

Comments

Förlåt :( har inte skrivit sen den 2 och det är 20 dagar sedan och jag lovade att jag skulle skriva varje dag... ja det gick väl ganska dåligt. Har haft en massa att göra i skolan nu så har inte haft så mycket tid. 
 Idag vaknade jag typ tre år för tidigt på grund av någon försökte bryta sig in i våran bil så larmet gick, fast jag somnade om och sen vaknade jag vid kvart i sex och åt. Hade jätte ont i magen i skolan (mensvärk) :( men klarade mig igenom dagen. Gjorde klart tidningen till fotografisk bild och digitalt skapande, får hoppas att dom inte tog bort min fina text om Justin och One Direction :P. Matten gick ganska segt men det var enkelt. Kom hem vid typ 5 och åt mat sen har jag typ badat ett tag och nu ska jag fixa håret, läsa boken som vi fick från skolan -_- och sen går jag och lägger mig.

Likes

Comments

Har inte skrivit något sen den 26:e :/ men har varit sjuk hela veckan och har inte orkat göra någonting alls... men nu känns det iaf som att jag håller på att bli bättre :) så vi får väl hoppas på det.

Likes

Comments

hade en fantastisk jul med familj och släkt, kom hem sent på kvällen och somnade direkt. Igår och idag har jag mått sjukt dåligt :( har ont i huvudet, yr och jag orkar inte göra någonting alls. Får se om jag blir bättre imorgon.

Likes

Comments

Vaknade tidigt och åt frukost :) julskinka på macka och kex med ost. Sen öppnade vi julklapparna med pappa. Fick en cupcake/muffin bok och en bakgrej till dem, piercing, just dance, grej till håret, fotobok, värmefilt och lite andra grejer. Är i Gävle nu, ska göra något här sen åker vi hem och kollar på Kalle Anka och efter det går jag och min bror till mamma.

Likes

Comments