1. Jag fick en avsugning från en tjej som inte visste hur man ger en avsugning. Hennes tänder skrapa upp och ner på min penis. Det var hemskt.

2. Hon stönade aldrig, ville aldrig prova något nytt, aldrig sagt om hon gillade det eller det och aldrig sätta någon ansträngning. Hade du någonsin trodde att du kunde hitta sex tråkigt? Och Ja, det var ganska tråkigt med henne

3. Hon bestämde sig på fyllan att hon ville prova anal.

Jag tackade inte nej till erbjudandet.

Vi gjorde det i några minuter och drog den ur hennes röv, hon bajsade på mig.

Dick och mage ser ut som stänkskydd på en smuts cykel.

Efter detta spydde jag på hennes rygg.

3/10 skulle inte rekommendera.

4. Jag kom i hennes mun, hon spydde upp på min penis, sedan torkade hon bort det och vi slutade.

Vad hände efter det? Jag gifte mig med henne.

Likes

Comments

1. Denna diameter maneter 5 meter hittades av en familj när de var på promenad i Howden, söder om Hobart, Tasmanien, 2014

2. Denna skylten på en strand...

3. Behöver jag förklara detta ?

4. En av världens giftigaste växter, "the gympie gympie plant"

5. Jag hoppas att du inte är rädd om "ett par" buggar besöker din båt.

6. Åtminstone det är vad den här 19-meters python måste ha tänkt, för det bröt sig in i en välgörenhetsorganisation butik i Queensland.

7. Det är därför du alltid måste kontrollera toaletten i Australien.

Likes

Comments

Den här leksaken

Cola Glassen

Den här leksaken! Någon som vet vad den heter :)?

Anki o Pytte <3 Var det bara jag som undrade hur Anki kunde prata?

Nintendo och Mario :)

Snake :)

Lilla Jönssonligan <3<3 Jag älskade verkligen den här filmen :)

Och så Pokemon!! Pokemon kort var som guld och diamanter för mig och mina vänner. Jag samlade på det när jag var barn och hade många bra pokemon kort :)

Jag minns när man tävlade om vem som hade bäst kort och alla var så rädda för att tappa bort korten ^^<3 Hade också pokemon spel hela mitt liv gick ut på pokemon :* <3

Saknar!!!! :)

Likes

Comments

Så mycket hat jag fick efter jag la upp en bild på Facebook med en holk.. Ja jag röker på ibland som de flesta ungdomarna :)

Men haters gonna hate inget jag kan göra något åt! Puss på er alla åker till Italien imorgon :)!​

Likes

Comments

Har sagt upp kontakten med två vänner som är så sjukt negativa mot mig.. Jag kan inte ha det så, jag kan inte umgås med negativa människor som kommer med dåliga kommentarer och dåliga idéer, varje gång jag försöker göra något bra så kommer dom med negativa kommentarer. Kommentarer som "Men Camille det kommer aldrig funka" "Du kommer aldrig att klara det" eller den här.. den här kommentaren hatar jag mest.. "Om det skulle funka så skulle alla gjort det" UHH... Skönt att veta att jag aldrig kommer umgås med dessa människor för jag kände hela tiden hur de försökte trycka ner mig och få mig misslyckas! Speciellt när jag sa att jag kommer byta jobb till sälj jobb och ni som känner mig vet att jag brinner för försäljning ;) Men dom försökte hela tiden trycka ner mig som att inte börja med sälj jobb. Hur mogen får man vara? Varför ens hänga med mig om ni inte vill mig väl? Jag förstår inte vad man vinner på att trycka ner andra.. Men jag har insett att de flesta negativa människorna är misslyckade människor..

Le och håll dig borta från negativa, sura, griniga människor! Jag lovar ditt liv kommer bli så mycket bättre :D <3

Likes

Comments

Jag har nog aldrig haft sån otur och aldrig haft sån slarvig chef! Jag försöker inte hänga ut någon här på bloggen absolut inte.. och jag hatar att vara negativ.. men ibland så måste jag bara få skriva av mig.

Det hela började med att jag skulle jobba på helgerna i Marstrand och så skulle jag få skjuts dit och sedan tillbaka till Göteborg, så jag tänkte Fine no big deal jag kan åka så långt för att jobba. Så allting var lugnt och de var verkligen skit kul o jobba där! Men efter de 10 timmars arbetspasset så skulle jag tydligen få skjuts hem med en tjejs bil så jag gick fram till tjejen och sa, ska vi åka snart :)? Hon kollade konstigt på mig och sa, va? åka vart? Jag sa, jag skulle ju åka med dig till Göteborg, min chef ringde dig tidigare idag och frågade om jag kunde åka med dig, Hon sa, nej ingen har sagt något om att det, jag åker inte till Göteborg för jag ska sova här i Marstrand.

Seriöst??!! Har aldrig haft en sån slarvig chef som jag har nu! Efter jobbet så väntade jag på bussen i 3 timmar.. bortkastad tid i onödan.. Men fick inte åka med bussen för att min biljett gäller bara i Göteborg.. Busschauffören var sur och jag var skit arg så jag orkade absolut inte lägga energi på honom.. men var fel av han att inte släppa in mig på bussen för min biljett gäller.. Men men orkade inte tjafsa om det, Jag fick sno en cyckel och pendla hem.. Japp en blondin kan också vara kriminell. Hur som helst det här fick mig att tänka på hur jävla EGO folk är.. Men skönt att det är över nu för jag hatar verkligen att vara negativ.

Puss på er alla :)

Bilder från Marstrand :)

Likes

Comments

Sitter i balkongen med en varm kopp te och en cigg i handen är så pigg idag vet inte varför ;O Idag fyller bästa Ulrika år :D! vi ska ha fest hos henne sen ut och klubba. Känner på mig att den här dagen kommer bli en toppen dag :)


Nytt linne :)

Likes

Comments