Dagens høydepunkt var å bade, sole seg og spise pølser rett fra engangsgrillen, etter å ha slitt seg gjennom 45 min i menneskekø, 9 min med båt, og sikkert 30 min på å finne frem på Hovedøya (jada, det er ganske godt gjort..).
På tross av litt styr (for ikke å nevne den timen vi ventet på båten som skulle frakte oss av øya), var det faktisk utrolig godt å ligge og late seg på spisse steiner, skrape seg opp på altfor langgrunn strand, og stappe i seg pølsene som ruller ned på grusen.

Det er noe magisk med dette stedet. På en vanlig dag vil det bare ta 9 min å komme seg fra travle og tettpakkede Oslo, til et bittelite ferieparadis hvor man kan spille volleyball med venner, eller lese bøker i skyggen av et tre. Og selv på lørdager med 25°C, når alle vennegjenger og barnefamilier skal ut, kan du finne rolige stier og leseplasser. Eller så kan du være med på moroa ved stranden. Du bestemmer!

Ellers er by-Oslo også utrolig vakker i solskinn, og jeg håper virkelig vi har mange varme dager i vente. Bare tenk om vi får slike dager hele ferien!

Snakkes snart!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå leser jeg A Work in Progress av Connor Franta. Han er egentlig en youtuber, men han har også skrevet to bøker, og jeg syns de er overraskende gode å lese. Det er bare fint å lese om hans tanker, spesielt når jeg kan kjenne meg igjen i dem. Denne siden fra boken kan jeg kjenne meg spesiel godt igjen i. Det er utrolig vanskelig å si nei, og jeg tar ofte på meg altfor mye ansvar, og sier sjeldent nei. Tror jeg trenger å gjøre det innimellom, og få slappet litt av. God natt!

Likes

Comments

Jeg er ganske sliten etter denne uken. Det har vært en del evalueringer på skolen, i tillegg til mye stress ellers, eksamenstrekk og ikke minst begravelse av min mormor. I dag har for så vidt vært en grei dag, men har ikke fått mulighet til å slappe av helt hele dagen, noe jeg heller ikke får i morgen. Nå de siste timene har jeg bare sittet og puslet puslespill og sett på Glee, noe som har vært utrolig deilig. Tenk om livet kunne bestått i å pusle puslespill og sett på Glee. Det hadde vært deilig, det. Men kanskje litt kjedelig i lengden. Jeg er egentlig veldig fornøyd med å ha mye å gjøre, og melder meg på ting som fyller opp kalenderen min hele tiden. Men allikevel blir jeg sliten, og da er det deilig at man kan sette seg ned en stund, og bare skulle finne alle de grønne brikkene til halen til Ariel mens man hører Lea Michele og Idina Menzel synge I Dreamed a Dream. Rett og slett en ganske fin ting her i livet å bare kunne slappe av med seg selv etter mye mas ellers.
Til slutt, her er noen bilder jeg tok av vakre Oslo i dag!

Likes

Comments

Hei! I dag har vært en ganske lang dag. Den startet med begravelse av mormor, noe som var både fint og rart. Mormor var gammel og har vært senil lenge, og på mange måter var det naturlig og "på tide" at hun gikk bort. Hun har også selv sagt at det går helt fint å dø den siste tiden, og at hun har hatt et godt liv. Å få sagt farvel ved å se den åpne kisten før begravelsen, høre om livet til mormor og legge blomst på kisten var utrolig fint. Det var også hyggelig å møte slekt som jeg ellers ser sjeldent, og hele begravelsen ble på en måte veldig riktig.

Etter at jeg kom hjem har jeg brukt mye tid på å prokastinere gjennom å pusle puslespill, før jeg til slutt jobbet med en presentasjon til i morgen på sengen. Derfor er jeg nå alt for sen i seng, til å skulle stå opp 7 i morgen. Akk...

God natt!

Likes

Comments

Hei! La meg starte med å introdusere meg selv: Jeg er en jente født i Oslo i 1999, og har bodd her siden. Mer av identiteten min velger jeg å holde for meg selv, i det minste inntil videre. Jeg fikk inspirasjon til å starte denne bloggen mens jeg vandret Oslos gater, og hadde lyst til å skrive om og vise frem denne byen som jeg er så glad i. Bloggen kommer til å eksistere mye i øyeblikk fra min hverdag i Oslo, og muligens noen innlegg om mer spesifikke områder av Oslo jeg vil vise frem, eller anmeldelse av forskjellige restauranter, samt ting som skjer i byen.
Rett og slett: opplev Oslo gjennom øynene til en som er født og oppvokst her, og bli med inn i min opplevelse av hverdagen i vår vakre hovedstad!

I dag dro jeg ned til byen etter skolen (jeg kan si så mye som at jeg går i VG2 på en videregående her i byen) for å handle sko og bursdagsgave til en venninne. Jeg synes slike korte aleneshoppingstunder er helt fantastiske. Jeg kan slappe av, og bare forville meg i alle byens butikker. I dag var jeg innom Bianco og kjøpte et par sorte sko, før jeg dro videre til Lush, Søstrene Grene, Ark og Tanum. Denne typen butikker er noen av de jeg liker best å bruke tid i. Å kunne se gjennom bøker på en bokhandel, eller bruke evigheter på å bestemme meg for akkurat hvilke type sugerør eller fargede ark jeg vil kjøpe fra Søstrene Grene. Jeg kjøpte et slags sett med penner, ark, mappe til ark og klistremerker til venninnen min, noe jeg tror og håper hun blir glad for.

I dag viste seg å være feiringen av kongeparets 80-årsdag. Jeg stakk innom slottet, og fikk gratis kroneis som del av feiringen, men rakk ikke å bli lenge nok til å faktisk se kongeparet. Derfor syklet jeg hjem igjen, fornøyd med byturen på tross av noe kaldt vær, i hvert fall om en skal sammenligne med helgens solskinn.

Takk for tiden din, så håper jeg du vil stikke hodet innom bloggen min ved en senere anledning! :)

-Oslojente

Likes

Comments