Header

Hej finisar!

Idag så hade ja tänkt att skriva om att vara den här "extra personen" för någon och med det så menar jag att bli använd av någon som bara behöver dig när det behövs och inte när dom verkligen behöver dig vid sidan om sig. Och ärligt från min egen perspektiv så tycker jag att det är bland de mest sårande och hjärtkrossande känslan någonsin. Det mest tråkigaste delen av att vara en "extra person" för någon är att personen själv inte inser hur drabbande det kan vara för den som drabbas av att vara en "extra person" för han/hon.

Det finns vissa som behöver någon vid sidan om sig när livet är upp och ner för dom men behöver man då kalla på en vän nära sig och ge falska förhoppningar?. För ärligt är det verkligen nödvändigt och vad vinner man ens på det. Jo så här går det till du får bra kontakt med din vän eller vem som helst och ger dom en massa förhoppningar och sedan så kan personen falla för allt men inte inse att den är en "extra person".

Men det kan orsaka av att man blir lycklig man tänker på den här personen som helt plötsligt börja bry sig mer och har mer kontakt med dig än vad ni hade och hur lätt är det då att tro att den här personen lurar/använder en. Men något den här personen inte kan själv tänka på är att den kan förlora sin vän för helt plötsligt så kan den här så kallade "extra vän" sluta svara när du skickar en massa meddelanden eller även lägga på när du verkligen behöver prata med den här personen. För du vet att den här personen gör dig lycklig och bryr sig mer än andra kan göra omkring dig det är därför du har valt att använda den här personen från första början.

Och berätta nu för mig hur skulle det kännas för dig nu efter allt du har gjort mot din oskyldiga vän som bara ville det bästa för dig men som aldrig tänkte på att du använde han/hon. Det kan jag faktiskt svara på och vi börjar med att du kan få en massa ångest och börjar tänka om du någonsin kommer få kontakt med din vän igen efter allt som har hänt han/hon. Men då är min tips från mig att kontakta den här personen och berätta om vad som har gjort att du har använt den för ärligt så tror jag att han/hon vill själv veta det.

Och nu kommer vi till slutet va aldrig rädd att tala om för din vän hur saker ligger till för det är bättre att ha en person som du själv vet kan ställa upp med allt och som kan finnas för dig än att bara ha en massa personer i ditt liv som bara bryr sig när dom ser att du är ledsen. Bara för att du ler så skadar det inte med att man även frågar och hur du mår och om allt är bra. Och bara för att du kan ha det både bra och dåligt så det är aldrig farligt att ha en vän vid sidan om sig som bryr sig vid alla tillfällen för till slut kommer du att inse att den här personen har förändrat ett helt kapitel i ditt liv.

Tänk på detta --> "Ibland vet inte hjärtat vad den vill ha förrän det man vill ha står framför en."

* Ta vara av era vänner, ta vara av dom som har älskat er oavsett vilka val ni har tagit/gjort i livet.

Puss & Kram // Safiya Ferm

" Vi är menade att besegra allt som står framför oss inte låta det komma förbi oss och förstöra oss."

Likes

Comments

Hej och välkommen till "oslagbar".

Den här bloggen kommer att mest handla om mina åsikter, samhället, att få stöd/hjälp inom alla sina situationer, kärlek, och hjälp.

Kommer nu göra punkter här nere som kommer att förklara mer om hur jag har tänkt om denna blogg och vad jag försöker att komma fram till.

¤ Åsikter : Med det så kommer jag att dela med mig av "mina" åsikter/tankar om vad jag tycker om vissa saker som händer/har hänt.

¤ Samhället : Med det så kommer ja jag att skriva mycket om vår samhälle och vad jag personligen tycker är rätt/fel för som person så har jag väldigt många åsikter och är öppen men vill dela med mig av dom och se om andra håller med eller har andra tankar.

¤ Att få stöd/hjälp inom alla sina situationer : Med det så menar jag att om du har några frågar som du vill få svar av någon eller tankar så är det möjligt att höra av sig till mig. Behöver du hjälp med något så är jag här och ställer upp.

¤ Kärlek : Med det så kommer jag även att skriva om all typ av kärlek och vad jag har för åsikter om ex.

otrohet, lämnad, hjärtkrossad, har det svårt med sin partner och varför det kan orsaka, lögner, ärlighet, blivit manipulerad, blivit använd eller reserv till någon av någon anledning och varför osv.

¤ Hjälp : Med det så vill jag komma fram till att om någon går igenom något eller vill bli lyssnad och prata ut så finns chansen att kontakta mig.Nu har ni fått läst lite om vad jag försöker komma fram till med mina punkter men något jag måste berätta är att varför jag gör en sån här blogg och inte en blogg om ex. skönhet, vardag osv är pågrund av att jag är en person som vill komma ut med sina tankar och åsikter och det viktigaste för mig är att alla ska kunna må bra och känna sig viktig och älskad för den man är. Den här bloggen är alltså en sida för alla men det viktigaste är att ni ska få råd eller hjälp av denna blogg. Jag kommer alltså va den som jag vill att ni ska kunna se upp till och även få en massa hjälp/ kärlek av. Jag är en väldigt brydd person och den som faktiskt tar andras problem före mina.

Vill påminna även att man ska aldrig låta något trycka ner en för vi alla är oslagbara och kan även resa mot toppen oavsett vad vi går igenom så gör vi det tillsammans.


Viktig info : Allt ni skriver till mig stannar och jag gör inte denna blogg för att skryta om andras problem och jag är inte expert om allt men som sagt jag är en brydd person och det är inte ett MÅSTE att kontakta mig om man har problem det räcker med att ni förstår min blogg och tankar.

Puss & Kram // Safiya Ferm
" Vi är menade att besegra allt som står framför oss inte låta det komma förbi oss och förstöra oss."

Likes

Comments