Är det frustration? eller avundsjuka? Att han är tillsammans med någon som inte är jag. Jag vill inte ens ha honom och ändå vill jag skälla på honom och fråga och framförallt kräva svar. Jag blir äcklad av att han är tillsammans med någon som är 21 när han själv är 38. Jag spyr på att de är ihop. Undrar och ifrågasätter vad han är för man som är tillsammans med någon som är 5 år äldre än vår dotter. 

Att hon leker förstående och sedan hugger min dotter i ryggen. Jag vet inte hur jag ska reagera eller förhålla mig till detta. Jag är sne och jag är förbannad. Hur kan han?!! Hur kan hon? Hur kan han strunta i sitt ansvar och vara på en flyktig romans med en barnrumpa vill jag egentligen skriva. Hon är ingen barnrumpa men hon är ung och ja.. Suck!

Hur fantastiskt tänket han? Jo jag vet! Ung, smal, sexigt fitthål! Ja visst säger det mycket om min egen intelligens kvot här men vad fan. Brädad av en 21 åring. Bra jobbat! ​ Det sättet sina spår. 

Men jag är inte bitter?! Tro fan jag är bitter! Hon bor i  mitt hus. Sover i min säng. Sitter i min soffa och tittar på min TV. FAR ÅT HELVETE BÅDA TVÅ! 

Det värsta är att jag inte ens vill ha honom och ändå är jag arg. De förtjänar varandra. Jag är trött på att vara förstående och glad för deras skull. Jag är fucking förbannat jävla less på att bli behandlad som en jävla dörrmatta! Jag vill inte ha er i mitt liv. Tyvärr måste jag eftersom äldsta dottern bor där. Annars hade jag kapat alla band. 

Jag är på många sätt vilsen och nedbruten. Han kan må gott och vara lycklig. MEN JAG DÅ??? Fan! Är på ett pissigt humör i dag och det är egentligen första gången på riktigt som jag är ärlig med hur det känns inombords. 

Jag har inget emot 21 åringar överhuvudtaget men denna 21 åringen kommer liksom i mitt fejs på något sätt. Han lekte med oss båda parallellt mot slutet och det är det som är så grisigt. Så jävla svagt. Fegt och bara jävligt pissigt. Ja jag är förbannad på honom. Fegt kräk liksom. 

Jag går vidare själv och det är helt okej. Mycket bättre än att leva i den ovissheten som jag levde i mot slutet. Good riddence!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments