Header

Välkommen till Stockholm Selma! Jag är så lycklig människa just nu att min bestie är här. Vi kommer ha såååå roligt tillsammans. Selma har inte varit i Stockholm på ca två år. Vi har typ planerat hela veckan på vad vi ska göra. Det kommer komma förmodligen flera inlägg på när Selma är här och på månadens glossybox och kanske en vinter edition av müsli.
Hoppas att ni mår bra så hörs vi!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Jag har väntat i över två veckor för att få hem dessa två. Om ni inte vet så är det två styckna müsli packet. Den vita är min egen blandning som heter ”krispig söthet” haha. Och den andra så fick jag från glossybox. Jag va sååå sur för att jag skulle få de den för två veckor sedan men de försvann i leveransen. Så mymuesli skickade nya till mig och så sa han som jag maila sa att om de som ”försvann” skulle dyka upp så skulle jag inte oroa mig att skicka tillbaka de eller något. För två dagar sedan får jag ett brev och meddelande på postnord appen att jag har ett packet att hämta. Jag funderade på vad det kunde va. Så gick jag och hämta de och så var det de muslin som försvann vis leveransen haha. Och jag fick också tre styckna present kort. Har det hänt så med er någon gång?? Berätta gärna.
Ha det så bra så hörs vi!!

Likes

Comments

Glossybox

Hej på er!!! Jag är hemskt ledsen att jag inte har varit så aktiv på sistone men jag har haft mycket plugg. Och så har jag väntat på mina tre glossybox som var lite försenade men nu så är de äntligen här!! Jag tror att alla fick samma throwback boxar men boxarna är de ni ser i bilderna ovanför. Jag är jätte nöjd över boxarna och produkterna som jag fick. Den första boxen är från juni 2016. Den andra boxen är från augusti 2016 och den sista boxen är från november 2016. Nu så väntar jag på den här månadens box (oktober boxen) Tycker ni om när jag berättar om mina glossybox?? Vill ni att jag skriver mer om vad varje sak är i boxarna?? Lämna gärna en kommentar om ni vill det eller inte!
Så hoppas jag att ni har det bra nu så hörs vi!!

Likes

Comments

Har ni någon gång haft otur på fredagen den 13:de??? Själv så har jag haft det. Det var inte en rolig dag. tillexempel så ramlade jag i lera med vita kläder, vita skor innan skolan jag var så sur hela dagen haha. Den här gången så har jag faktiskt haft en jätte bra och mysig dag. Hur har ni haft det?? Jag gillar lugna skoldagar där det inte händer så mycket, då menar jag bråk osv. fredagar i min skola är väldigt lugna dagrar för då har vi lite lektioner och så är det halvklass. Förlåt att jag kanske inte har varit så aktiv men har mycket plugg, läxor och mycket ångest.

hoppas att ni har det bra så hörs vi!!!

Likes

Comments

Heej på er. Idag så hade vi orientering i skogen. Det var faktist roligt men jobbigt. Så fint det har blivit ute i naturen. Olika Färger överallt. Hösten är en av mina favorit årstider. Det blir såå mysigt många färger hit och dit. Att sitta hemma på hösten är det bästa jag vet. Man kan tända ljus sitta under en filt och dricka te. Det e sååå mysigt. Älskar att ta bilder på hösten det blir såå vackert.
Hoppas ni har det bra!!!

Likes

Comments

Glossybox

Det här är min första box från glossybox. Den här månadens box var jätte fin och färgglad. Jag är väldigt imponerad av vilka produkterna och hur de har packar boxen och hur kvalitén är. Kommer att försöka testa alla produkter så småningom. Man fick också ett presentkort (typ). från mymuesli en gratis müsli burk. Så jag hoppas att ni kommer ha det bra så ses hörs vi

Likes

Comments

Mobbning ja hur fan tänker man när man mobbar?? Jag är den personen som blir mobbad hela tiden. I skolan, på fritiden osv. Jag förstår inte varför man mobbar eller jo bara för att andra personer är inte som de andra "Normala". Bara för att man har en annan sexuell läggning, annan hår färg osv. Hatar sånna människor . Hoppas att ni tycker samma sak som jag.

hoppas att ni har det bra!!!

Likes

Comments

Hej på er. Hela den här veckan hat varit jätte jobbig och jätte ångest full. Prov efter prov bråk efter bråk. Man orkar inte längre. Men den här veckan var jag med mina fyra tjej kompisar på bio på filmen it/det. Den var jätte bra och spännande. Bråken i skolan asså man orkar inte. Bråk för ingenting för små saker. Men vad kan man göra inget bara strunta i det.
Ha det så bra!!!

Likes

Comments

såå jäkla förbannad!! Det var ett in brott i våra brevlåda. Förlorade allt. Jag beställde två stycken GLOSSYBOX. Och så blev de rånade och massa mer. Fattar inte hur människor kan hålla på så och råna andra. Men vad ska man göra??

Likes

Comments

min sommar
GRATTIS min fina bästis. Vet att jag lägger upp det sent men ändå. Den här dagen har varit jätte mysig. Vi var bland annat på pinchos och åt god mat och firade Selma. Och så var vi i stan och bara hade det gött💖 💖

Likes

Comments