Efter 11 timmars jobb känns det om att hjärnan blivit uttagen, blivit omskakad som en överambitiös bartender skakar en drink och sedan insatt igen. När man äntligen kommer hem för att lägga sig i soffan framför datorn och timmar av medelmåttigt underhållande Youtube-klipp, som man längtat efter sedan lunch, är det av stor besvikelse när tankarna fortsatt är kvar på jobbet och vad man borde gjort under dagen men inte hunnit med, och vilken stress detta kommer innebära under morgondagen, då hade det varit skönt att kunna blåsa ut tankarna som röken från en cigarett. Nu skall jag dock ockupera hjärnan med en skön pod under en kylig långpromenad, dröm.

Hoppas alla har en fin dag, det har jag, trots en del grubblande!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Med armar som nu beter sig som överkokt spagetti och känsla av stundande träningsvärk har jag för första gången testat på klättring. Tanken var att dela med sig av en bild på mig själv "in action", men dessvärre var det inte speciellt charmerande att vara iklädd en sele som tight stramade åt runt kroppen på helt fel ställen. 

Det började bra och man kände sig som en spindel som snabbt kravlade sig upp längst de 14 meter höga väggarna, men efter sisådär två klättringar till fick självförtroendet sig en ordentlig turn när men inte för glatta livet kunde klämma tag i någonting då det kändes som att fingrarna inte längre lyssnade till sin hjärna, utan levde sitt eget okontrollerade liv och man helt oväntat tappade greppet och långsamt virades ner till marken igen. 

Nu fortsätter kvällen med middag, vin och spel för att fira en nära vän idag har gjort världen till en lite bättre plats i hela 26 år.

Hoppas alla har haft, och får en fortsatt trevlig lördag!


Likes

Comments


För att presentera mig själv lite kort för de som råkar snubbla in här så är jag 22 år gammal och relativt nybliven stockholmare, efter att ha spenderat det gångna året på suspekta underground-klubbar och kafféer i Berlin.

I nulägen spenderar jag merparten av min vakna tid på ett kontor där jag stirrar mig blind på siffror, mailar, pratar i telefon och dricker allt för mycket kaffe.

Intressen inkluderar allt som gör livet lite intressantare, vilket för mig kan vara allt från musik och kläder till att sitta i timmar och hobby-filosofera med ett glas rött i högsta hugg. Detta tänkte jag här försöka spegla på ett förhoppningsvis kreativt och intressant sätt, känner mig dock för tillfället lika vilsen och fundersam som jag ser ut att vara på bilden nedan.

Hoppas att att alla mår prima och att ni får en riktigt fin fredag!


Likes

Comments