Åkte med bussen vid 07.30 igår. Det betyder att jag gick upp vid 06. Jag och ett par andra satt på UB (universitetsbiblioteket) mellan 09 och 15.
Vi pluggade grammatik ihop. Först var det uppgiften som är till ett seminarium som är idag sedan blev det uppgifter ur en bok. Mest om ordklasser igår, men förmodligen något annat en annan dag.

Idag kommer jag vara i skolan mellan 13-14.45. Innan dess ska jag hinna kolla på en föreläsning och kolla lite mer på uppgiften.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen, rättare sagt lördags kom först E till mig, sen åkte jag till honom. Vi och ett par till åkte sedan till Kalmar och Sandra. Drängarna stod på scenen och vi diggade hela natten lång. Jag kom hem vid ca 04.00.

På söndagen kom pappa och Pixie hem, min älskade hund nu med en fraktur på svansen, sju stygn på det ena frambenet och en blödning i ena ögat.

Likes

Comments

Alltså, ja. Vad säger vi om dessa HP-bilder?
Jag tycker de är lite roliga!

Likes

Comments

Har tänkt på att jag inte skriver vad jag gör särskilt ofta längre. Det kan bero på att jag för det mest pluggar, åker buss eller är i Kalmar.
Men, jag gör faktiskt andra saker också, ibland.

I fredags förra veckan åkte jag till Kalmar på dagen och umgicks med ett kompisgäng på kvällen. Av någon anledning började vi i Mönsterås för att sedan åka till Oskarshamn för att hänga på "Big Bang" tills det stängde och lite till. Då var jag supertrött så jag åkte nästan hem med en gång.

I förrgår åkte iväg på eftermiddagen en stund. Planen var Etec, men före det åt jag på PastaKÖKET.

Annars har jag pluggat för det mesta. Jag jobbade tidigare i veckan med en utredande text som skulle in igår kväll.

Likes

Comments

Beställde i början av september en Harry Potter-Box som anlände nu i slutet av september.
Jag ÄLSKAR den! Jag kan ju säga att jag inte beställde en box, utan TRE!

I denna box var det: 1 trollstav (Voldemorts), 2 "acceptance letters", 1 Marauders Map, 1 halsband (dödsrelikerna, Deathly Hallows), 1 ark med Azkaban, 1 tröja med Ollivanders-tryck på och 1 kökshandduk.

Likes

Comments

Måndag igen, har för tillfället en del att göra.
Men, jag hittade denna bild på Facebook och kände att den passade in just nu. Lektionerna går rätt fort och ibland hinner jag inte skriva allt som står. Det är tur att min adjunkt lägger ut sina pp's på internet.

Likes

Comments