Åh det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder! 😍

Halvdåligt väder, uppehåll från regn, mycket med folk och vi hamnade nästan längst fram.

Full fart från första början och det kunde inte bli skönare stämning, allra längst fram stod världens sötaste gubbe (ca 70!). Han var helt själv och gungade i takt till musiken precis som alla kidsen runt omkring!

Jag tycker det var en jättemysig kväll på Liseberg, jag slapp åka Helix denna gången och kunde njuta av grymt bra musik. Men pricken över i:et.. Det var gubben i publikhavet! Jag var så sjukt fascinerad av att denna gubben stod längst fram, blev så lycklig av att se honom "hoppa" till Veronica Maggio fina stämma, gång på gång, sång efter sång. (Hans bakhuvud syns på andra och tredje bilden)

Ja, han var helt klart en av dem som gjorde min helg!

/O

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är jag, Oskar. 22 år gammal och enligt vissa, så mycket göteborgare man kan bli.

Jag är en kille som i princip älskar allt som har med idrott att göra.. Från Göteborg, born and raised. Jag har en tvillingbror som ser näst intill likadan ut..
Mina största intressen utöver nära och kära är futsal och fotboll. Jag älskar att resa samt att äta mat, oftast räcker inte lönen till detta tyvärr. Ska försöka skriva så mycket jag kan och uppdatera så ofta jag kan (läs: så ofta jag kommer ihåg). Kan sammanfatta mig själv med en fruktansvärt kort lista här nedanför.

Namn: Oskar
Ålder: 22
Längd: 194 cm
Kön: Kille/man
Favoritmat: Thaimat
Favoritlag: AS Roma
Husdjur: Messi (hund)
Drömyrke: Futsalspelare
Skostorlek: 46-47

Det var väl det hela, det är jag som är Oskar.
Häng med, det blir kul!

/O


Likes

Comments

Nya inlägg