Igår tog vi tåget till Örebro, mot två kalas. Båda idag och ett med Linas släkt och ett med min.

Trevligt att komma till Örebro igen. Blir mer och mer sällan, men att få sova i sitt rum man hade som barn, det är ändå en speciell känsla. En känsla av harmoni. En bubbla av positivitet, ett vakuum man levde i innan alla problem som uppstår senare i livet.

När man var barn levde man i en naiv okunnighet om att livet inte skulle bli svårare än fotbollsplanen, cykeln, flörtandet och knäckemackan med örtsalt. Men ack så fel man hade...

Idag ringde det på min telefon också. Och vet ni vad, jag har fått nytt jobb och jag börjar redan på Måndag!
Mot nya äventyr och mot framgång! Here we go!

Imorgon blir det att skriva avtal, svepa pennan i en autograf som stavar mitt namn på en svart linje på ett vitt papper! 14.00 ska jag bläcka ner den där oskuldsfulla punkten av papper. Bläcka ner den och visa att här är jag och jag kommer och ge dig en jävla match!

Nu är jag dock lite rödvinstrött, så godnatt och...


På återseende!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft ytterligare ett möte med ytterligare ett jobberbjudande och imorgon så har jag en sista intervju med ett företag plus en första med ett annat.

Jag som tänkte ta det lugnt och hitta olika alternativ och förkovra mig i vissa segment!
Men klaga ska man inte göra. En sak som är säker är att uppsägningen i måndags var helt rätt!

Dress to impress with success. Det har funkat hittills.


På återseende

Likes

Comments

I måndags sa jag upp mig från mitt jobb. Olyckligt, kanske men det kändes faktiskt helt rätt. Ibland måste man ta obekväma beslut för att ta steg framåt i sin utveckling.

Tänkte ta en stund i mitt liv och fundera på vad jag vill göra, hitta olika plattformar och förkovra mig i vissa segment.

Men nu visar det sig att det är ganska så snabba puckar, hade precis en arbetsintervju som jag tror gick väldigt bra. Sen har jag en imorgon och en på fredag också. Så det gick från hundra till noll till hundra på tre dagar.

Fasen vad kul! Ser verkligen fram emot den här hösten!

På återseende

PS. Måste be om ursäkt för den otroligt dåliga kvalitén på bilden här nere som togs i all sin hast imorse innan intervjun... Haha!

Likes

Comments

Söndag och regnet faller över stadens silhuett. Regn på söndagar är något speciellt, det skänker ett lugn över själen. Sprider inga måsten, utan bara en "ta det lugn nu vännen och koppla av i soffan" känsla. Vilket är skönt på söndagar.

Idag får vi även en inneboende/rumskamrat här i en vecka eller så. Det blir kul. Välkommen!

Nästa vecka blir en vecka av överraskningar och nystart också. Då kommer någonting hända, ett nytt kapitel, nya tankebanor och nya upplevelser. Jag tror jag behöver det här. Eller jag vet att jag behöver det. Ett slut och en början på samma gång! Mer om det när det väl händer.


Nu står söndagssteken i ugnen, klyftpotatisen redo på plåten och tvn rullar avsnitt efter avsnitt av valfri serie.

Vi var iväg och storhandlade också, i min mockajacka och mina svarta martens.


På återseende!


Likes

Comments

Ordsmedar och lila kritor. Gräshoppor och mästare. Discodans och rappare under jorden. Mylene och oändlig kärlek. DJ och skönsång. Bronx och Harlem.

The get down. Den bästa serien jag sett på länge.

Likes

Comments

Efter en veckas diet och fem centimeter borthyvlat från min alldeles för runda mage så är det dags att unna sig lite god lördagsfrukost.
Började med en promenad på söder och två pitstop, det första på fabrique och det andra på Hemköp.

Så nu blir det att unna sig en jävligt god frukost med färskt bröd och nybryggt kaffe.

På återseende

Likes

Comments

En natt på dansgolvet träffades vi, du och jag. Du var vitklädd som en ängel med bruna lockar och inslag av hombre?
I början fattade jag inte vad om hände, min insida var svart som natten och ryggsäcken var så tung och full. Var jag än gick och vände mig så skar ångesten i mitt bröst. Mina problem var för många för att ta tag i. Ville bara gosa in mig i din trygga famn men jag var inte värd att må bra. Kunde inte fatta att någon ville ha mig.

Du min ängel, du gav dig inte. Mina problem blev dina lösningar. Många nätter och kvällar som jag bröt ihop i tårar men då fanns du där med dina ömma strykningar och positiva ord.
Jag var sex fot under marken men du slutade aldrig att gräva. Du grävde och grävde och tillslut så ryckte du upp mig ur mina mardrömmar. Du stampande jorden under mina fötter tills den var hård och stabil. Gav mig tryggheten och livsmeningen tillbaka.

Nu är alla mardrömmar som bortblåsta. Nu är alla mardrömmar omvandlade till drömmar. Drömmar jag haft sedan barnsben, innan alla problem och mardrömmar.

Att jag ska få uppleva dom här drömmarna med dig älskling, det är något jag är förevigt tacksam för. För du Lina, du är mitt allt och kommer alltid att vara mitt allt.

Allting du gjort för mig. Funnits där, när ingen annan vetat eller sett. Tagit hand om mig och dragit mig upp till ytan. Du har gett mig ett liv, världens bästa liv. Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi bäst.
You angel you som Dylan hade sagt.

Älskar dig med hela mitt hjärta!

Likes

Comments

Precis ätit kyckling och broccoli medans mörkret sakta börjar falla över Stockholm. Hösten knackar på dörren och sommaren börjar packa väskan och ska snart checka ut. Är alltid något dystert med den här perioden när ljuset varar kortare och kortare för varje dag som går.

Nu ligger jag här i soffan efter en arbetsdag och kollar på OS och dricker vatten. Känner mig iallafall taggad på den här grejen att hyvla bort massa fett och extra kilon av min oskulpterade kropp.

Och mitt klädval idag också. Det är jag faktiskt väldigt nöjd med. Det var snyggt. Du är snygg Oskar. Duktig ibland tillochmed. Kämpa.

Likes

Comments

När man känner att skjortan börjar dra i knapparna, kavajen blir svår att knäppa och byxorna börjar sitta för tight i midjan. Ångesten som infinner sig när man tar av sig till bar överkropp. Allt man har låtit förfalla senaste året.

Nu är det slut på allt. Alla onyttigheter, alla latheter. Från och med idag är det nyttig mat och stenhård träning.
2017 har vi satt som mål att springa ett marathon, någonstans i världen plus att minst tio kilo ska hyvlas bort från denna otränade, småfeta och förfallna kropp.

Det börjades med löpning imorse, lax och kräftsallad till lunch och köttfärs med sallad till middag. Nu kör vi mina vänner, NU KÖR VI!

Likes

Comments

Well, it's one for the money,
Two for the show,
Three to get ready,
Now go, cat, go.

But don't you step on my blue suede sh.... Jacket.

Snart är det helg, och då blir det fiske igen. Jag har fiskat två gånger i mitt tjugofem åriga liv, båda gångerna inom två veckors tid.
Nu blir det utanför Örebro någonstans.

På återseende

Likes

Comments