​Hej allihopa och gott nytt år!❤

Denna tag har jag tagit av min kompis blogg "porcelain hearts". Mer om mitt år och min nyårsafton kommer jag berätta om senare men nu är jag för trött för att göra både det och denna tag. Så, då kör vi!

1. Värsta minnet/minnena?

Mina värsta minnen från i år är nog att ha sett några som jag känner bli väldigt ledsna och inte kunnat hjälpa dom. Tänker dock inte näna några namn eller berätta mer för detta är privat.

2. Bästa minnet/minnena

Det var när en av mina kompisar tog initiativ och hjälpte en av mina andra vänner. Hon gjorde en bok utav alla fina kommentarer hon bad om och sedan gav vi två den till henne och hon blev väldigt glad!

Och en gång på sommarlovet när jag skulle laga middag till min mamma och mig så face timade jag med Tindra medan jag skar frukt. Vilket inte gick så bra så vi fick oss båda ett bra skratt.

3. Välj tre ord för att förklara 2014

Jobbigt, tråkigt och lärorikt

4. Bästa böckerna du läste i år?

The hunger games, Maze runner och Insurgent.

5. Bästa filmer/serier du såg på i år?

Mocking Jay del 1, Divergent, Heroes, Gossip Girl och Pretty little liars

6. Hur tycker du själv att du har ändrats detta året?

Jag vet inte riktigt... Mognat, det låter kanske lite steriotypiskt men det tycker jag faktiskt att jag har gjort pågrund av allt som händer runt omkring mig.

7. Hur tycker dina vänner, din familj att du har förbättrats?

Det har jag ingen aning om alls! Vissa av mina vänner tror jag tycker att jag har mognat lite men jag får faktiskt nog ta att fråga dom.

8. Något du uppnådde?

Nej!

9. Något du ångrar?

Visst, jag ångrar en massa saker som jag aldrig kommer att kunna ändra på. Men jag ångrar att jag ibland kan vara så dum och att vissa saker bara hoppar ur munnen på mig. Jag sårar ju folk! Och ibland berättar jag för mycket och berättar saker jag inte får.

10. Tre personer som har påverkat dig positivt?

Det vet jag inte riktigt, detta har varit ett jobbigt år och det är nog mera jag som har varit där för dom. Men det har ju på sitt sätt påverkat mig positivt, och till vis del negativt. Tänker inte nämna några namn förutom Elin.

11. Grät eller skrattade du mest?

Inget av det gjorde jag mer än det andra...

12. Nyårslöften?

Jag ska äta vegetariskt så ofta jag kan och självklart SKA JAG BLI RIK!

Ha ett bra 2015!❤


Likes

Comments