Header

Jag vet att många av er är exakt och minst lika trötta som mig på att läsa alla artiklar. I tidningar, på media och överallt blir orter stämplade som livsfarliga, de står alltid vad vi gör och vad som sker, men aldrig vad som ligger bakom allt.

Vi är trötta på att poliser misshandlar våra bröder, vänner och medmänniskor.

VI ÄR trötta på att media gör sin egna version av allt.

Vi är trötta på att folk snackar skit och spottar oss i ansiktet.

Vi är trötta på att poliser spottar på oss, tar folk till gård, cellen eller skogen och slår sönder sin ilska. Nej MR och MRS polis, det är inte vårat folks fel att du och din fru ska skiljas, ta inte ut ilskan på oss. Varför ska grisarna få bryta lagen och vad säger att de har rätt att slåss om ingen annan människa har det? Alla är gjorda av kött och blod. Hur ska folket visa sin ilska om vi inte får göra motstånd eller öppna våran mun för er? Vi vill också utagera oss, och enda sättet att synas i media är i dagens läge att tända eld på bilar, kasta sten på grisen och fortsätta köra vårat program. Där är det rättvisan och smarthet som räknas.

Likes

Comments

Förorts Snack

Jag sitter här med en av pitbull i min famn, mest av all plats i famnen tar laptopen jag fått låna. Jag har bloggat tidigare, jag vet vad jag gör. Jag skulle inte kalla mig erfaren, och denna bloggen vet jag kommer bli stor. Jag vet att utbudet på förortens perspektiv är litet inom bloggbranschen, alla bloggar om det man tycker är intressant. Jag tycker det är viktigt att folk får vakna och se verkligheten ur oss som bor i en förorts perspektiv, dags för killar och tjejer också att få upp ögonen för verkligheten.

Inga namn kommer nämnas, det finns så mycket jag vill säga. Mycket begrundat på egen livserfarenhet.

Sprid bloggen, ljus och kärlek. Tillsammans ska vi få förorten att synas och vakna!

Likes

Comments