Hade sedan ett tag tillbaka en inplanerad lång helg hemma hos mina föräldrar & vovvarna på landet, en helg jag räknat ner dagarna tills den skulle infinna sig.
Även fast jag visste att den skulle vara behövlig insåg jag nog först idag hur behövlig den verkligen var. 
Tiden jag fått med delar av min familj, mina älskade vovvar och få träffa vänner jag inte pratat med på riktigt på evigheter har varit guldvärt!
Nu ska jag ta med mig denna känslan vidare in i söndagen och in för en ny vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ledig helg, bra väder och lugn söndag ibland så välbehövlig lugn dag, något jag verkligen blivit bättre på under dieten. Att vila, att låta mig själv bara vara och kunna koppla av.
Vilket är något jag även ska ta med mig efter tävling, att låta mig själv vila och låta kroppen få återhämta sig.
Viktig del av träningsvärlden man lever i, det behöver inte vara att ligga i sängen en hel dag utan att koppla av, kanske ta en lugn promenad i friska luften eller bara att vara.
Har också märkt att jag börjar få en del tankar nu angående hur livet efter tävling och avslutad diet kommer att bli, är så länge sedan nu jag levde helt vanlig vardag.

Men först ska jag fokusera på diet, posering och bli så jäkla bra som möjligt! Det närmar sig snabbare än man tror.

Testade även denna pwo från Nocco idag, jag gillade den starkt faktiskt 👆👌

Likes

Comments

Jag älskar känslan av måndagar, just de där vakna upp, just nu startar jag även mina morgonar med en 60 min PW och känna att man har hela veckan framför sig för att göra det bästa ur varje situation.
Har som alltid när något "nytt" väntar haft lite svårt att sova i natt eller hade svårt att somna, älskar dock att det nya är ett nytt kost upplägg vissa dagar i veckan. lowdays, är så nyfiken på hur hjärnan & kroppen reagerar, att få se hur formen ändras under veckan och om kroppen svarar.

Vet att dagen kommer bli rätt tuff för hjärnan då jag även igår hade lite mer lowday, inte riktigt som idag men ändå inga kolhydrater förutom frukosten. Men man får blicka framåt, tro på sig själv och bestäma sig. Ingen har sagt att det är lätt & vill man satsa är det bara att bestämma sig.
Inte äns 7 hela veckor kvar så, nu kör vi!

Slänger upp en bild från helgen som spenderades hemma på kusten med mina fyrbenta favoriter & mina föräldrar 🙆

Likes

Comments

Ja idag är det ju fredag och första gången på riktigt länge har även jag ledig fredag & tagit helg! Minns ärligt inte när det var senast men långt över en månad sen iallafall.

Fredagar för mig innebär alltid vecko vägning och kontakt med coachen, haft en bra känsla i kroppen och känns som den svarar ganska bra ändå på det nya kostschemat. så kändes ändå bra när vågen visade -0,4 hg från förra veckan.  Det händer ju så mycket med kroppen även fast vågen inte alltid visar nedåt, vilket också är svårt att komma ihåg. Eller när den går ner och man ändå tycker man inte ser någon skillnad. Man blir oerhört själv blind och kritiskt. 
Inser nog för varje dag som går hur nära det nu börjar bli. 50 dagar idag, alltså minns dagen det stod att jag hade gjort 50 dagar och tyckte allt hade gått sjukt fort. Ja nu är det 109 dagar sen jag började dieten och vet väl inte riktigt vart resterande 59 dagar heller tog vägen. 

Men fullt fokus framåt och skiktet på scenen och nå min absolut bästa form vad som gäller! Hade idag även vilodag, vilket för mig innebär vila från vikterna och 60 min cardio. Den här dagen är så behövlig för kropp & knopp, ja även jag lär mig att lite "vila" är bra. 

Tjingeling

Likes

Comments

Mitt i veckan, ledig från jobb och dagen började numera som vanligt med morgonpromenad.
Måste säga att jag saknar nu den där krispiga höstiga luften som förra veckan infann sig, längtar tills den kommer tillbaks. Är så redo för hösten och allt den har att erbjuda.

Dagen fortsatte med benpass, superset som vanligt och riktigt gött flow! Avslutade mitt Träningspass med mage & intervaller!
Passade även på att ta med klackarna till gymmet och övade lite posering, där är det verkligen ÖVA ÖVA som gäller!

Annars har jag tagit vara på den lediga dagen & försökt vila upp mig.

Likes

Comments

Ja vad innebär det egentligen att dieta?
Är det lätt? är det svårt? hur svarar kroppen? vad passar just dig? kommer jag klara detta?

Ja, tankarna man kan få är många, väldigt många. Det jag ofta gör denna dieten är att jämnföra med min förra, alltså jag jämnför mina känslor, hur kroppen svarar, hur jag är och energinivå. Nu är jag inte super långt in i dieten än, men snart halvvägs vilket gör att jag kan ställa mig många frågor och förstå många skillnader.
Det jag vet är att detta diet schemat passar mig så mycket bättre än hur min förra diet såg ut, min förra diet avbröt jag i vecka 10/11 någon gång och de som stod nära mig såg mig fundera över hur jag skulle göra. Att jag även jobbade skift då gjorde nog sitt, allt har en påverkan.

Än är jag glad att det rullar på som det ska, att jag tror så mycket mer på mig själv och vet att den där scenen ska jag upp på. Jag har energi till både träning och jobb, klart jag är trött och sliten emellanåt men än så vet jag inte om det beror på mycket jobb eller dieten vilket jag ser som positivt.

Imorgon är det fredag och även dagen då jag går under 100 dagar till jag står på scenen, nere på två siffrigt. Det går så fort!

Likes

Comments

Ja vad hände där, blev ett första inlägg och sen blev det tomt igen. Livet liksom rullar på, skalman livet är välkommet. Jobba, sova, äta, träna & jobba lite mer.
Men ska inte klaga eftersom jag gillar det och faktiskt valt det själv! Dock har jag i helgen haft tiden och tagit tiden att umgås med människor som ger energi och som gör livet lite mer värt att leva.

Och även som rubriken lyder, vecka 9:e. Ja det är faktiskt sant, diet vecka 9 är inledd och dieten börjar rulla mot mitt linjen av hela resan och jag hänger själv inte riktigt med. Tycker än det mestadels gått bra, visst några dar är man mer hungrig, tröttare och vill bara äta allt man ser men så tänker man på vart man ska och allt man har möjlighet att göra efter det ger motivation.

Så kort fattat träningen rullar på bra och är himla rolig, dieten funkar kalas och livet är rätt bra 😎

Likes

Comments

Tänk att det skulle dröja lite mer än 7 veckor innan jag skulle sitta här och skriva. Men någon gång är ju bättre än ingen.

Att det är lite mer än 6 veckor sen jag skulle börja skriva innebär även att det snart är 7 veckor avverkade på min diet. vilket känns helt sjukt! Vad hände där? ca 16 veckor till min debut i Bodyfitness & jag är så himla pepp!
Att även få mejl att sina tävlingsskor är påväg med posten gör det ju givetvis bättre. Ja precis, ett par klackskor är påväg till sneakers tjejen och jag ser framemot det! haha

För övrigt har det vart en bra dag, sliten & hungrig idag men vad gör det om hundra år?
Var även ben & löpintervaller imorse, svettfest jajjemen!
Fick även avverkat en sväng inne i salen med klackar på fötterna, öva öva öva.

Har för dagen inte så mycket mer att säga, blir så konstigt just det här med inlägg nummer ett. känner änna pressen och så slutar det ändå bara med svammel.

puss & kram

Likes

Comments