Header

Hej hej!

Igår hade 3:orna (musik- och danslinjen) premiär för sitt slutprojekt "Into the light". Jag såg delar av det eftersom min klass även sålde fika och höll på med stök kring det under själva föreställningen. Idag på skolan fick jag dock se hela och jag måste säga att jag blev så sjukt imponerad. Jag har ju hört dessa personen uppträda mycket innan, men att dom skulle lyckas så bra som dom gjorde. Det var jag absolut inte beredd på. Jag måste säga att detta var det bästa projektet jag någonsin sett på den här skolan. Riktigt imponerade!

Det roliga var att hela min klass fick smått panik över hur vi ska lyckas toppa detta nästa år då det är vår tur. Jag går som sagt också musiklinjen och istället för ett skriftligt gymnasiearbete får vi ha ett stort sceniskt musikprojekt (lyx). Vi måste i alla fall lägga på ett kol för att lyckas lika bra som dessa gjorde.

Kan inte annat än älska musiklinjen... :)

Likes

Comments

Hej hej!

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Jag kommer dock att åka dit imorgon eftersom jag har prov och måste stanna kvar efter skolan då min klass ska sälja fika på treornas föreställning. Jag har inte feber längre, men hostar fortfarande och är rätt orkeslös.

Min dag har i alla fall spenderats framför datorn. Jag har pluggat och pluggat och pluggat... Jag har så mycket framöver att jag verkligen behöver lägga all ledig tid på plugg. Till lunch gjorde jag räkpasta med hemmagjord pesto. Det blev supergott och var väldigt enkelt att göra.

Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan försöka lägga mig tidigt ikväll. Jag kommer verkligen behöva mycket sömn för att orka med morgondagen.

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Hej hej!

Nu har jag råkat ut för en ganska jobbig förkylning. Igår hade jag bara ont i halsen, men nu tror jag faktiskt att jag har feber. Hela dagen har jag gått och kallsvettats samtidigt som jag inte haft någon ork överhuvudtaget. Att gå upp för trappan på skolan var rent av ansträngande. Jag har dessutom en väldigt jobbig hosta som bara blivit värre ju längre dagen gått.

Om jag ska försöka vara lite positiv (trots mitt dåliga mående) tänkte jag rada upp några roliga saker som hänt/kommer hända.

1. Jag fick veta att Zara Larsson kommer till Brännbollsyran så nu är jag så sjukt mycket mer taggad!!

2. Om drygt två veckor ska jag (förhoppningsvis) ta körkort!

3. Vi har inspelningsvecka på skolan (V.7) och då ska vi hänga i studion och spela in vilket kommer bli hur roligt som helst.

4. Jag fick lön idag (från en spelning jag gjorde för ett tag sedan).

Har det hänt något roligt i ert liv på senaste tiden? :)

Likes

Comments

Hej hej!

Dagen har spenderats framför datorn. Jag har nämligen pluggat körteori hela dagen och måste säga att jag är väldigt trött i huvudet nu. Jag avbröt pluggandet en stund och gjorde chokladbollar (ett väldigt bra beslut) för jag var så otroligt sötsugen. När jag pluggat klart bestämde jag mig för att gå en promenad. Jag gick ungefär 6km vilket var otroligt skönt. Att gå ut i den friska luften efter att ha suttit framför en dator en hel dag är typ den skönaste känslan.

Igår var jag på 18 års fest hos Inez vilket var hur roligt som helst! Jag kände bara 1/3 ungefär så det är alltid kul med lite nytt folk. Bortsett från det pluggade jag hela dagen igår också så min helg har inte varit jätteintressant...

Varför jag pluggar så mycket just nu är på grund av att mina kommande veckor är så sjukt jobbiga. Jag håller på att ska ta körkort, kommer ha massa prov (3 stycken på en och samma dag), inlämningar och även projektvecka (inspelning) på skolan. Mer om detta kommer senare när det närmar sig, men så ni förstår varför bloggandet inte får lika stor plats under en period.

Likes

Comments

"Women are leaders everywhere you look—from the CEO who runs a Fortune 500 company to the housewife who raises her children and heads her household. Our country was built by strong women, and we will continue to break down walls and defy stereotypes." - Nancy Pelosi

“I'm tough, I'm ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay.” - Madonna

“A feminist is anyone who recognizes the equality and full humanity of women and men.” - Gloria Steinem

"Feminism isn't about making women stronger. Women are already strong. It's about changing the way the world perceives that strength." - G.D. Anderson

VI SKA TA PLATS, VI SKA HÖRAS OCH VI SKA VÄXA. FÖR TJEJER, VI KAN!

Likes

Comments

Hej hej!

Den här dagen har varit otroligt seg måste jag säga. Inte för att vi gjort så mycket jobbigt på lektionerna (vi hade en mjukstart kan man säga), men jag har bara varit så trött.

Vi fick i alla fall tillbaka både matteprovet och fick veta betyget i svenskan (litteraturområdet). Svenskan gick jättebra och matten helt okej. Jag är ändå nöjd!

I helgen ska jag vara med kompisar och sen bara ta det lugnt. Ladda upp inför ännu en skolvecka helt enkelt.

Jag har även bokat in tid för uppkörning och teoriprov nu. Jag är väldigt nervös men taggad på samma gång. Jag har verkligen sett framemot körkortet under en lång tid och nu är det bara en månad kvar...

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare idag skulle min kompis klippa mig. Detta var väldigt behövligt vilket ni tydligt ser på första bilden. Såhär blev i alla fall resultatet och jag blev supernöjd. Det känns verkligen så mycket fräschare nu.

Tack Elina för klippningen! :)

Likes

Comments

Hej hej!

Idag är det måndag och jullovet börjar närma sig sitt slut. Jag börjar skolan igen på onsdag vilket ändå känns helt okej. Jag tycker väl om att ha en plan och struktur kring mina dagar. När jag är ledig är jag helt enkelt väldigt dålig på det. Jag sover alldeles för länge, sitter framför youtube/netflix i timmar och får sedan på kvällen dåligt samvete för att jag inte gjort något vettigt alls under dagen.

Idag steg jag därför upp strax efter 8 för att inte sova bort hela dagen. Jag gjorde frukost och satte mig sedan för att rita. Jag har ärligt talat inte ritat seriöst på ett och ett halvt år. Jag vet inte varför eftersom jag verkligen tycker det är roligt. Men igår tog jag fram mitt ritblock och mina pennor för att ge det ett försök. Resultatet ser ni nedanför texten och jag kan väl säga att jag blev rätt nöjd. Det var alltså flätan som var fokuset, inte kroppen. Jag han inte börja med skuggningen på ryggen så mycket igår, så bilden är därför inte klar än, men ville ändå visa. :)

Till lunch gjorde jag räkpasta och värmde på ett bröd till det. Snabbt och gott helt enkelt.

Nu tänkte jag nog göra någon sorts träning, förmodligen en promenad på löpbandet för att sedan hinna ta en dusch innan klockan tre. Då ska jag nämligen gå till min granne (och nära kompis) för att klippa mig! Hon går andra året på frisörlinjen och på så sätt kändes det mycket smidigare (och mer ekonomiskt) att gå till henne. Det är dessutom väldigt kul för då får jag prata med henne om allt som nu hänt i våra liv. Resultatet kommer i alla fall komma upp här på bloggen ikväll så håll utkik!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Som ni kanske märkt har jag gjort om min design här på bloggen. Jag kände att jag ville ta bort spalten på vänster sida och istället ha rubriker under headern. Personligen är det något jag föredrar, detta eftersom inläggen då får mer yta på bloggen och bilderna hamnar i fokus. Detta gjorde jag i alla fall igår och jag blev rätt nöjd. Jag kanske kommer göra om headern, men vi ser väl. :)

Efter jag gjort klart designen passade jag på att träna. Jag cyklade 1 mil på träningscykeln vilket var ett bra sätt att röra igång kroppen lite. Efter middagen for jag sedan till Maja för att spendera kvällen med henne, Felicia och Klara. Vi hade det verkligen jättetrevligt. Älskar dessa människor så otroligt mycket.

Jag vill också passa på att gratta min älskade mamma som fyller år idag. :)

Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Igår åkte jag skridskor med Inez på sjön. Om vi bortser från all motvind var det jätteroligt, men väldigt jobbigt. Om vi hade åkt hela rundad hade det varit 2 mil, men vi vek av och åkte endast 8 km. Detta var dock mer än lagom, för trötta var vi. Men vem vet, nästa gång blir det kanske 2 mil?

Ikväll ska jag vara med några kompisar vilket kommer bli jättekul. Vi ska vara hos Maja och bara ha det trevligt.

Vad ska ni göra idag? :)

Likes

Comments