View tracker

Hej hej!

Jag har har under väldigt lång tid velat framkalla bilder och göra en fotovägg i mitt rum. Idag valde jag att ta tag i det. Jag valde att framkalla bilderna från appen Framkalla. Dom har en hemsida också där dom olika produkterna finns, men man beställer via appen. Väldigt smidigt måste jag säga!

Det var dock lite svårt att välja bilder men tillslut fick jag fram 20 st. Ni kommer få se vilka när jag fått hem dom, men jag kan säga att det var både bilder på mina vänner, minnen och fina citat.

Ser framemot att visa er! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Presentkort på: Nelly.com - Weekday - Madlady - Monki

Meet Matt(e) Hughes liquid lipstick (sincere)

En hemmastudio (ljudkort, studiohögtalare, midi-keyboard m.m.)

Öronproppar (anpassade för musiker)

Träningskandskar

Kånken

Likes

Comments

View tracker

Den här veckan har varit väldigt stressig. Jag har suttit kvar på skolan till fem nästan varje dag även fast jag slutat vid två-tre. Detta för att jag försökt hinna så långt som möjligt på min låt jag håller på att skriva på musikproduktionen. Den ska nämligen vara klar nästa vecka och jag hade fastnat lite. Nu känns det dock bättre eftersom jag fick hjälp av min lärare att lägga till delay, reverb och en pad. Tack vare detta kan jag nu få det djup och den känsla jag ville med låten. Nu är det bara stråk och stämmor jag har kvar att fixa, sedan skulle jag nog säga att jag är klar. Förhoppningsvis hinner jag detta nästa vecka...

Men nu är det äntligen helg och det var väldigt behövligt! Trots att jag kommer behöva plugga massor ska jag ändå försöka ta det lite lugnt. Veckorna är väldigt tuffa nu innan jul så det gör att helgerna får en mycket viktigare roll, just för att det är då man kan slappna av och tänka på annat. Jag ska kanske på stan imorgon med mina föräldrar och börja spana på julklappar. Jag taggar verkligen julen något enormt just nu, även fast det inte ens är december än...;) Är ni också taggade på jul?

Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Hej hej!

Min dag idag har varit helt okej. Jag har dock sovit otroligt dåligt inatt, så min ork har inte varit på topp. Jag hade väldigt svårt att somna på grund av min ryggvärk. Detta resulterade i att jag somnade kring klockan två (trots att jag gick och lade mig lite före elva) och skulle sedan upp 06:00.

Trots att jag inte fick så mycket sömn har jag ändå haft någorlunda fokus idag. Hade dock bara två lektioner (sång och ensemble) men skulle sedan ned på stan för att ha körlektion. Körlektionen gick jättebra! Vi checkade av trafiksignaler och cirkulationsplats, så det enda jag har kvar på stadstrafik nu är anvisningar.

Till middag gjorde jag köttfärssås och spagetti fast med qournfärs istället. Jag blandade även i linser och slutresultatet blev himla gott.

Hur har eran dag varit? :)

Jag gjorde en liten förändring i mitt rum igår genom att flytta på sängen till hörnet av rummet och sedan sätta upp en ljusslinga. Det blev väldigt mycket mysigare och mer praktiskt då sängen tog så mycket plats innan.

Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Idag var jag på stan med mamma och pappa. Jag behövde köpa något "julrött" eftersom det var klädkoden för vår julkonsert. Jag går som sagt i musikklass och vi ska då sjunga tillsammans med Anna-Lotta Larsson den 30 November. När jag tittade i garderoben hemma hade jag inget julrött, så då blev det en tur till stan. Vi skulle även ha något svart så då passade det bra med en kjol till och denna var verkligen supersnygg.

Båda klädplaggen är från D&D. :)

Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till hemsidan!

Jag sitter just nu och kollar på klänningar till julafton. Dessa fem är mina favoriter och alla är ifrån Nelly.com (vilket för övrigt är en av mina favorit butiker på nätet). Jag har inte beställt någon av dom än, men kommer nog göra det om jag inte hittar något på stan.

Ha en fin dag så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hej hej!

Just nu sitter jag i en av sofforna på skolan med en sjuk huvudvärk...

Min dag började med att jag försov mig en aning och på så sätt inte hade tid att äta frukost. Jag gjorde snabbt i ordning en macka att äta då jag väl kommit till skolan, men detta gjorde mig knappast mätt (brukar äta gröt i vanliga fall). När skolan väl började hade jag musikproduktion. Det är en väldigt speciellt vecka nu eftersom vi har utvecklingssamtal och därmed inga vanliga lektioner tisdag och onsdag. Men eftersom jag går musiklinjen har lärarna lagt innan pass för oss med både musikproduktion och kör då tiden fanns dessa dagar.

Så idag har jag suttit i ett proddbås i 3h för att försöka hinna klart så mycket som möjligt på min låt. Det gick rätt bra, men min huvudvärk är väldigt jobbig just nu. Min gissning är att detta blev konsekvensen av lite frukost och sedan 3h framför en dator...

Det som jag ska göra nu är egentligen bara att vänta på bussen i typ 2h. Hade jag inte haft så ont i huvudet hade jag nog försökt plugga, men just nu är det ingen idé.

Likes

Comments

Jag har under den senaste tiden fått upp mer intresse för vegetarisk mat. Jag vet inte vad det kom ifrån, men jag är helt enkelt inte lika taggad på kött längre. Det jag syftar på här är då mest nöt- och fläskkött. Jag vill helt enkelt hitta nya alternativ mot dessa. Därför undrar jag om ni har några bra recept på goda vegetariska maträtter? Jag har dock svårt att äta bönor på grund av min känsliga mage, men linser och ärtor går bra. Om någon dag tänkte jag även göra ett storkok av falafel som jag sedan kan frysa in och äta när jag vill.

Bild från google! ^^

Likes

Comments