Header

Mat

Idag blev det kakor på eftermiddagen på ett recept som jag gjort flera gånger innan, men denna gången blev det istället med snickers i! Detta var ett vinnande koncept minst sagt, gott med kolan som smälte och jordnötterna i! Tokbra, eller får man säga så? Annars har det inte varit speciellt mycket idag, en sväng på stan för att titta lite i affärer efter kläder, men jag köpte ingenting. En lugn och skön lördag helt enkelt!

//Oscar

Likes

Comments

Göteborg + omnejd, Mat

Hej alla och glad fredag! Säger man ens så haha? Jag vet inte men jag är peppad på helg! Fredagen har varit en utmärkt start på den kommande helgen och började med prov, som förmodligen gick bra och sedan lunch med en vän på välomtalade JOS! Jag åt en wrap och hon valde en Acai Bowl! Båda var jättegoda och jag stod mig ändå fram till halv fem, så en wrap rekommenderas starkt! Har aldrig varit där innan men jag är jättenöjd och kommer garanterat gå tillbaka, nästa gång kommer jag testa en "jos" eller en smoothie, för idag kände jag för kaffe. Nu blir det snart middag så vi hörs mer imorgon!

//Oscar

Likes

Comments

Vardag

En torsdag avklarad i skolan, nu återstår endast morgondagen innan det blir helg. Jag är minst sagt taggad på helg, eller vad tycker ni själva? Som jag sagt är det prov imorgon, så det enda "måste" jag har idag är att plugga inför det. Det ska verkligen bli skönt att få det avklarat, jag tycker inte om att ha sådant hängande över en under en längre tid, det blir svårt att tänka på något annat och verkligen kunna slappna av utan att känna ånger. Speciellt till större prov brukar jag känna mig tvungen att öva och repetera fram till man sitter där i skolan och skriver det, vilket egentligen är ganska stört! Så jag ser fram emot när det är historia! I övrigt så är morgondagen ganska lugn, vilket är precis vad jag behöver innan helgen. Annars när det är mycket som ska göras och full fart på fredagar så brukar det ta en stund att sakta ner och ta helg, så att påbörja den processen när man redan är i skolan gör det hela mycket snabbare! Vi hörs som vanligt mer imorgon,

//Oscar

Likes

Comments

Fyller på med kaffe nu för att orka igenom resten av dagen, klockan är snart kvart i tre och det är nästan så att man sitter och klipper med ögonen redan, det är helt sjukt hur trött jag är! Jag känner mer eller mindre för att sova, men det får vänta några timmar till haha! Jag måste plugga fram tills träningen börjar egentligen, så det ska jag ta tag i strax! Däremellan kommer det naturligtvis infinna sig ett par pauser för att orka, eller rättare sagt så kommer det finnas stunder där man pluggar under tiden man bara sitter och surfar runt på datorn... I alla fall så springer även denna veckan iväg, det är redan torsdag imorgon! Hoppas att det blåser mindre under morgondagen, då det varit ganska så kraftigt idag! Vi hörs imorgon!

//Oscar

Likes

Comments

Mat

Har precis tryckt i mig dessa och känner mig rätt nöjd faktiskt! Skolan var ganska så seg idag, så det var skönt att komma ut i solen och gå hem. Det kändes riktigt vår-aktikt utomhus så jag är supernöjd, eftersom det enda jag går och väntar på just nu är värme... I bakgrunden rullar just nu Lemonade, så jag drömmer mig bara tillbaka till den sköna sommaren. Igår innan jag skulle gå och lägga mig tänkte jag på hur fort de senaste veckorna har gått, februari är snart slut och jag hinner inte riktigt med haha! Sportlovet är precis över och det har varit ganska så långt, så det är inte konstigt att halva denna månaden flugit iväg. Nu ska jag plugga en stund inför ett prov på fredag och förmodligen sedan träna, vi hörs.

//Oscar

Likes

Comments