Header

Vardag

Återigen var det håltimme, vilket idag ledde till att jag och en vän gick på en promenad ute i närområdet. Det regnade inte, men det var faktiskt lite kyligt, speciellt när man valde den tunna vårjackan imorse... Men det gick bra ändå och jag tog några få kort! Senare på dagen när skolan var slut så öste regnet ner när jag skulle gå till bussen för att komma hem. Mindre roligt om man säger så, men som alltid överlever man! Nu i eftermiddag har jag bakat (igen) och tagit det allmänt lugnt. Det som står mer på agendan är att städa lite och laga middag! Sedan blir det nog en tevekväll för en gångs skull, perfekt!

Imorgon är det fredag igen! Är det någon som ska göra något roligt?

//Oscar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Göteborg + omnejd

Tycker verkligen om dessa lampor! Skenet är superfint och passar nästan överallt! Här finns en liknande variant: Taklampa 599kr

I söndags hamnade jag och mamma på en restaurang för att käka en bit. Vi möttes upp och jag var inte riktigt säker på vart vi skulle när hon berättat var hon bokat bord. Men jag måste säga att det blev succé! För detta var ett riktigt bra ställe, utmärkt mat och dryck, i en liten trevlig lokal! Som titeln avslöjar så heter det Bord 27 och ligger i Göteborgs Vasastad. Vi valde Kockens Val, som var en speciellt hopsatt meny för kvällen. Maten var något av det bästa på länge, men dessvärre fick jag inte tagit några ordentliga bilder på den, lite trist! Men då finns det också en god anledning att gå dit igen om man säger så!

Jag rekommenderar alla att gå dit!

//Oscar

Likes

Comments

Personligt

Hej alla! Mig har ni inte hört mycket ifrån, inte sedan i torsdags förra veckan, men det har faktiskt sin förklaring! Fredagen efter skolan sprang iväg med en massa bakning som drog ut lite på tiden. Men jag hann plåta innan solen bestämde sig för att dra sig tillbaka i alla fall! Så det är alltid något! Men jag glömde helt bort att lägga ut något, vilket jag är ledsen för. Jag bakade alltså makroner, en liten mandelkaka, med fyllning emellan för sitt karakteristiska som de allra flesta känner igen. Jag är supernöjd! Smeten kunde varit lite lösare, för de blev lite ojämna. Men smörkrämen mellan blev däremot helt perfekt! Apelsinchoklad är inte dumt...

Lördagen och söndagen spenderades på bästa möjliga sätt, med nära och kära för att fira mig och min födelsedag. Jag måste passa på att tacka alla er som hört av sig och på något sätt visat uppskattning, det värmer!

Jag ber igen ursäkt för mitt tillfälliga försvinnande, det är lite dåligt! Men jag kände faktiskt bara för att fokusera på att umgås och ha det bra istället för att sitta med datorn! Jag hoppas att alla andra också haft en magisk helg, det har jag!

Vi hörs,

//Oscar

Likes

Comments

Får man påstå att det faktiskt är starten på en ny årstid eller kommer snön då börja dingla ner utanför fönstret igen? Jag vet inte riktigt men jag känner att våren är mer än välkommen! Idag har det varit en riktigt toppendag enligt mig. Jag har dessutom fått gjort en del, så jag känner mig produktiv och nöjd. Aldrig fel! Nu är jag däremot jättetrött efter träning och bara sitter med datorn. Men snart är det dags att slå ihop den för en stund och fixa fram lite middag. Sedan blir det nog lite plugg innan sänggång!

Ha det så fint så länge så hörs vi imorgon, då det dessutom är fredag och början på helgen! Någon som är taggad?

//Oscar

Likes

Comments

Mat

Ytterligare en avokadomacka, men när man är hungrig så är detta väldigt effektivt att äta, speciellt när man ska stå sig en längre stund. Idag är det träning, så middag blir inte förrän halv nio. Jag tycker alltid att det känns väldigt skumt att äta en stund innan man ska sova, det blir lite som om man går och lägger sig för tidigt, kvällen försvinner typ! Innan träningen kommer det inte hända speciellt mycket, solen skiner och det är allmänt härligt. Ett plus hade varit om det varit några grader varmare, så hade man kunnat sitta ute och sola sig istället från insidan av glasrutan. Men det kommer nog snart!

Ha det så fint så länge,

//Oscar

Likes

Comments