Header
View tracker

Helg, Personligt

Hej alla! Bilderna är som ni förmodligen förstår från igår, då jag var inne i stan. Det var en riktigt mysig dag då det hände en del. Jag gick i affärer med pappa och kollade runt vilket slutade med att jag köpte vinterns viktigaste plagg, en varm rock. Jag är verkligen så nöjd! Jag passade på att ta lite bilder, varför jag ser arg ut kan jag själv inte svara på, kanske för att jag ser ut så vanligtvis...? Haha jag vet inte, men kallt var det, så det kan vara en anledning till den sammanbitna minen.

Efter en stund hamnade vi på en julmarknad i Haga, vilket var en total överraskning, så fint! Det fanns mycket att titta på och när solen gått ner och det blivit kolmörkt så bestämde vi oss för att gå in i värmen för att äta. Det blev en räksmörgås på Bistro Hemma Hos vilket var över förväntan, dock var det ganska kallt där inne eftersom dörren öppnades och stängdes ungefär hela tiden.

Vad som händer idag mer än att jag ska plugga är hittills ett mysterium, jag hoppas i alla fall att alla haft en bra lördag och att alla har en mysig andra advent!

//Oscar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Morgnar

God morgon alla, idag är det fredag! Det här med sovmorgon gillar verkligen jag, jag sover inte mycket längre än vanligt dock, utan går upp relativt tidigt och bara är, så skönt att inte stressa iväg till skolan. Som jag sa igår så är dagens upplägg simpelt, en lektion för min del, sen lunch och buss in till stan. Efter mässan slutar jag cirka klockan två och därefter vet jag inte riktigt vad som kommer hända.

På tal om ingenting, vet ni hur glad man blir när man hittar en sedel i sin jackficka som man glömt av att man hade? Så glad blev häromdagen jag när jag hittade min halsduk som jag köpte i våras som jag var HELT övertygad om att jag tappat. Så därför fick den vara med på bild idag hehe... Jag önskar i alla fall alla en trevlig fredag och en bra start på helgen, vi hörs!

//Oscar

Likes

Comments

View tracker