Header

Personligt

Idag har jag mest gjort ingeting efter skolan, legat på sängen och funderat lite. Inga direkta läxor, endast en halvfärdig inlämningsuppgift som väntar på mig någonstans i datorn! Men jag klagar inte, det lär gå rätt fort att slutföra den. På bilderna finns mest mina byxor som ni kanske märker, alltså inte jeans, utan för en gångs skull chinos, något jag alltså sällan har. Men dessa är jag mycket nöjd med, köpte dem till nyår och jag har använt dem ganska mycket sedan dess! Färgen är inte mörkblå och inte helt svart, utan något i spektrat däremellan, vilket jag gillar. Sitter snyggt och skönt gör de också!

Hur är det med er? Jag hoppas ni har det toppen, jag mår bättre idag än tidigare under veckan måste jag säga. Det ska bli skönt med helg, som jag nästan alltid säger, men så är det verkligen. Veckorna springer förbi och våren kommer bara allt närmare! Ha det fint så länge så hörs vi,

//Oscar

Likes

Comments

Göteborg + omnejd

Hej alla! Hur är det med er? Jag mår sådär, ganska snuvig och tung i huvudet, men det stoppar mig inte! Dagen igår flög mer eller mindre förbi, så när jag satt på bussen hem hann tiden ikapp mig. Klockan var då nästan fyra och jag insåg att det inte riktigt var mörkt än. Solen höll på att dra sig neråt och målade himmelen i en lätt orange som sedan speglade sig i vattnet när jag rullade över Götaälvbron. Då fick jag idén att jag skulle ta med mig kameran till skolan dagen därpå, alltså idag, så jag kunde fotografera på vägen hem.

Vilket jag gjorde, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag kom på en senare buss och när jag åkte över bron, så var vädret inte i närheten av lika charmerande som dagen före. Så bilderna blev mycket mörkare och ganska mycket blötare, det regnade inte men det var fuktigt i luften. Så dagens väder passar rätt bra över med mig nu, jag hoppas det blir bättre mot helgen! Ha det fint så länge så hörs vi!

//Oscar

Likes

Comments