Cevin´s unika bostäder rekord säljs på marknaden! Nytt objekt ute på hemnet.

Cevin är god barndomsvän till mig. Under alla dessa år jag känt honom så har jag sett hur han ser möjligheter,skapelser och förändringar i allting. Vi har tillsammans vid barnsben snickrat och byggt mycket saker ihop såsom kojor i skogen osv. Jag märkte redan då hur kreativiteten och skapandet går enda ut i fingerspetsarna på honom. Jag själv är väldigt kreativ och ser möjligheter i väldigt mycket. Cevins ambitioner var en stor anledning till att jag tog en möjlighet jag fick som jag idag håller på att bygga till någonting riktigt stort. Jag har även mycket andra spännande saker på gång som även rör sig utanför Sverige .


Cevin har mer en 2 ögon för bostadsbranschen då han har förmedlat bostäder på väldigt hög nivå med topp presterare såsom mäklare och investerare inom branschen i Spanien, Marbella. Så tog han dom kompetenserna och tog sig tillbaka till Sverige för att kunna erbjuda folk fantastiskt trivsamma boenden i Sverige.


Kommer posta mer om vad vi sysslar med och har i görningarna i framtiden //Oscar RoosBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick äran att testa en mixer från Nutri Ninja!

En riktigt bastant och bra mixer, jag tycker den är sjukt bra men den är lite stor.
Men vill man ha en mixer som inte går sönder efter att man mixat isbitar tre gånger är det denna mixer man ska ha!

Jag har haft så många mixers och alla spricker i botten eller brinner upp😂

Det finns lite olika behållare till den osv.
Den är grym att göra barnmat i och även till viss bakning.


https://bagarenochkocken.se/koksmaskiner/mixerblender/nutri-ninja-blender/nutri-ninja-auto-iq-blender-bl490-silversvart/


Nutri Ninja Auto-IQ Blender BL490 Silver/Svart

Likes

Comments

Vad är omega-3?

Det finns ett antal fleromättade och nyttiga fettsyror som kallas omega-3. De är så kallade essentiella fettsyror vilket betyder att kroppen inte själv kan skapa dem utan vi måste få i oss dem via kosten. De är därför mycket viktiga för god hälsa. Det finns olika sorters omega-3-fettsyror; DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra) kallas ofta också fiskolja eftersom att de finns i fisk och skaldjur, medan ALA (alfalinolensyra) kommer från växtriket och finns i rapsolja, linfröolja, portlak och valnötter. Kroppen kan dessutom omvandla ALA till EPA och DHA i små mängder om det skulle behövas.

Fisk innehåller mycket av dessa nyttiga fettsyror och anledningen till det är att fisk äter alger som innehåller omega-3. En fisk äter ju dessutom andra fiskar och får på så sätt i sig en ännu mer fiskfettsyror. Men man ska inte räkna med att all fisk innehåller de här viktiga fetterna, till exempel så innehåller inte odlad lax omega-3 om det inte har tillsatts i fodret.

Om du vill få i dig mycket omega-3 så ska du äta fet fisk som makrill, sardin, sill, ansjovis och lax. Gillar man inte fisk och ändå vill vara säker på att man ändå får i sig tillräckligt fiskfettsyror så finns det kosttillskott och naturläkemedel. Det finns en mängd olika sorter ute i handeln att välja emellan och priserna kan variera kraftigt mellan olika butiker. Oftast blir det billigare att beställa via internet.

Vi behöver fiskfetter för optimal hälsa i hjärnan och kroppen i övrigt. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter som:


Fördelarna
Så vad kan man förvänta sig för fördelar med ett ökat omega-3-intag? Några av de mest relevanta är:

Minskat blodtryck

Förvisso inte ett problemområde för majoriteten av den unga, tränande befolkningen, men ändå en stor och välbelagd hälsoeffekt av omega-3-tillskott.

Ökar mängden serotonin

(en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner.

Cellmembranen blir mer mjuka och elastiska

Bättre insulinkänslighet

En bättre insulinkänslighet innebär att mindre insulin krävs för att lagra in kolhydrater i musklerna. Förutom att det skyddar mot utvecklandet av t.ex. diabetes och fettlever så är det även positivt för fettförbränningen.

Bättre blodfetter

En viktig faktor för att motverka en av vår tids vanligaste dödsorsaker: hjärt- och kärlsjukdomar. Viktnedgång Omega-3-tillskott har även visats kunna underlätta viktnedgång. Anledningen tros vara en ökad fettförbränning och/eller en minskad aptit.

Ökad muskeluppbyggnad

Detta är en punkt som sällan nämns när man pratar om omega-3, förmodligen i stor utsträckning för att det är den sämst belagda fördelen. Men hur som helst är det intressant att känna till. Det baseras på en studie där man såg att åtta veckor med ett omega-3-tillskott resulterade i en större stimulering av muskeluppbyggnaden av samma mängd aminosyror än innan perioden med kosttillskottet.

Det finns mänger med positiva hälsoeffekter.

Vilken omega-3 olja ska man välja och varför?

Zinzino omega-3 BalanceOil.

Läs om Zinzinos olja på mitt förra inlägg KLICKA HÄR

Likes

Comments

omega3 BalanceOil

Jag gjorde en fettsyreanalays för ett tag sedan och resultaten var inte alls bra. Det värsta är att 75% av sveriges befolkning går om kring med samma värden som jag hade eller värre!

Fettsyreanalysen gav svar på en massa saker men det vi ska ha i fokus idag är balansen mellan omega3 och omega6.

Vårt DNA är slappat för att ha en balans på 1 : 1 vänster siffra symboliserar omega 6. Vi har mer och mer försämrat mat industrin, den odlade laxen vi äter matas med pellets som är fult av omega 6 som förstör dem bra omega3 fetterna i laxen.

Mitt resultat på testet visade 13 : 1 och min mammas visade 18,7 : 1 långt över rekommendationerna för vad som är hälsosamt. För att tillägga lever ingen av oss speciellt ohälsosamt.

World Health Organization rekommenderar att omega 6:3 balansen är 4 : 1 eller bättre för ett friskt hjärta och friska blodkärl.

Med Zinzinos BalanceOil kan du justera din omega 6:3 balans till nära 3 : 1 på 120 dagar och det bevisas med deras test som jag gjorde. Deras olja innehåller en massa antioxidanter som samarbetar med omega3n i oljan, det är det som gör att balansen kan komma ner i en så låg och bra siffra.

Fördelar med en bra balans

Optimal hjärnfunktion*

Bra för hjärtat*

Stärker immunförsvaret*

det är också bra för en massa mer saker som

Synen

Blodtryck

Muskelfunktion

Hudens hälsa

Cellfiktion

Motverkar oxidativ stress

antiinflammatoriskt

Här kan ni beställa test och oljan för att ta er själva i balans! LÄNK TILL PRODUKTERNA

I paketet ingår 2 tester! ett att ta innan och ett att ta efter 120 dagar.

Som kund får man även tillgång till en plattform med en massa hjälp till självhjälp. www.Todayacademywellness.se

Jag håller just nu på med transformeringsplanen och följer programmet!

*Träning online

*Yoga Online

*Kostplaner

*Hälsoanalys

*Livstilsplan (kurssajt 12veckor)

*Pt-Online

*Vikt kalkylator

*Målsättningsplan

*Community

*SupportLikes

Comments

I lördags och idag va vi i Västerås och shoppade.
Vi köpte ny tv-bänk heltäckningsmatta till sovrummet, växter, kläder och lite annan inredning.

Likes

Comments

Ny jacka från David Beckham x HM och ett pannband från Supreme outfitbilder kommer 🙌🏽🙌🏽

Likes

Comments

I morse när jag skulle in på toaletten spräckte jag telefonen.
Brukar alltid lägga mobilen på en hyllan ovanför handfatet men idag ramlade den rakt ner på kranen... Bra start på dagen liksom...

Men annars har jag haft en bra dag på jobbet och jag kom precis hem från gymmet💪🏼

Likes

Comments