Tjabaa!

Idag har det varit en sån där seg dag, då man bara vill vara hemma och sova. Dagen började med att jag knappt fick upp ögonen och hade rätt schysst träningsvärk från igår! Aja, jag slängde i mig frukosten och drog till tuben.. kom till skolan vid nio och skulle börja svetsa en ställning som lärarna ska ha till nått projekt vid bygg gården.

Sluta vid 2, kom hem och käka lite snabbt sedan drog jag till gymmet och körde vad jag hade tänkt mig lite clean and jerks men hade som sagt världens sjukaste träningsvärk så det blev en bro day AKA arm day!

Körde inte så tungt idag men fick pumpen jag ville åt iallafall! Började som alltid med lite lätt stretch och kroppsvikts övningar innan jag börjar mitt pass. En bra armövning som inte många kör på sin Bro day AKA arm day är pull-ups/Chin-ups, jag tycker det är skit konstigt. 4set av 8reps så har du en så extrem pump i armarna så det inte är sant.

En annan sak som inte många vet är att de som vill ha stora armar oftast fokuserar på sina biccar istället för triceps. Biceps är den minsta muskel på hela armen, visst det kan tyckas vara skit snyggt med en stor kula när man spänner/inte spänner. Men om du vill ha stora armar så ska man fokusera på triceps och man behöver inte köra fortioelvatusen övningar på sina armar, det räcker att köra med strikt form med kanske 2-3 övningar. Jag själv är inget fan av bodybuilding, jag tycker det är extremt fult och man blir bara klumpig!

Jag säger absolut inte att det är fel om du vill bli bodybuilder eller se ut som en, jag säger bara min åsikt :D

jaja, nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, får se vad jag hittar på! Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon igen.

Peace!!

Likes

Comments

Startat blogg!!

idag körde jag ett sjukt hårt pass på gymmet och jag var on fire.. Fyfan vad arg jag var!! Men jag gick ut ur gymmet med ett nytt PR i marklyft på 210kg, så jag är rätt nöjd ändå :D

Imorgon blir det nog fokus på clean and jerk, lite rörlighet och stabilitet. Kanske prövar att köra några set på snatchen också, men vi får se hur jag mår imorgon :)

Det var allt för mig idag, nu ska jag dricka upp min kopp te och se en film eller nått innan jag sussar kudden, Hade!

Likes

Comments