Tjenare allihopa!

Idag är det den dagen på sommarlovet som jag har väntat rätt länge på. Jo idag ska jag resa till Italien som ni har hört mig ta upp några fler tal gånger. Det är ungefär 30 graders sol hela veckan som kommer bli så himla härligt. Vi brukar varje år åka med några kompisar som gör det roligare att resa. Det som kommer nog bli bäst när vi taggar ditt är all den sol och värmen som finns där men också all god mat, snorkling och alla aktiviteter som finns där.


Jag har även köpt denna t-shirt från Johnells som är märke: Polo Ralph Lauren som gör sommaren lite enklare. Den luftar bra och just nu är den på 30% rabatt så köp den på länken som jag använda i texten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjenare allihopa!

Jo Idag är det midsommar som man har längtat efter rätt sådär jätte länge. Jag blev väckt klockan 7 eftersom vi skulle packa färdig inför midsommar firandet hos några kompisar och sedan dra direkt därifrån till Arlanda airport som tar oss till Italien. Men det tar vi senare i bloggen. Men om ett tag så ska vi slänga i oss lite mat och sedan dra ner till stången där vi ska fira bara allmänt att det är sommarlov.

Sen blir det en skön båt tur med mycket fiske senare på kvällen och lite middags käk sen är det bara att tagga imorgon när vi drar vidare till Arlanda.

Ett tips är att denna väska är väldigt stor och smidig när du är ute och reser, är i skolan och bara ha som mode och jag rekommenderar verkligen den från Johnells som är märke: HENRI LLOYD bild finns lite längre ner.

Glad Midsommar på er!


Likes

Comments

Tjenare Allihopa!

Här är mitt första seriösa inlägg. Jag har haft fullt upp idag och har inte hunnit skriva något eftersom det är dagens innan midsommar och då finns det alltid saker att fixa innan. Men nu äntligen så kan jag slå mig ner och skriva ett inlägg.

Det som jag behövde fixa idag var två härlig sommar skjorta som jag letade efter hela dagen. Det tog en lång tid tills jag beslutade att köpa en gul Ralph Lauren skjorta och en grön från Johnells Där jag fick upp till 30 % på de. Det jag tänkte göra nu var att koppla av några minuter, sedan ta tag i packningen till imorgon när det är midsommar och sedan Italien som vi ska till på lördag.

Likes

Comments

Hallå där!

Det här är mitt första inlägg och då tänkte jag börja med lite info om mig och berätta vad som jag ska lägga upp här. Det som jag skulle beskriva mig med 3 ord är väldigt lång (2.05m), social och bara allmänt skön. Dem flesta gillar hur jag är men som sagt det finns alltid några haters. Det som jag tror mest kommer komma upp på den blogg är mycket tränings texter med bilder, mycket mode och hur det är inom mig. Men det finns alltid något annat som kommer upp under dagarna!

Likes

Comments