Premiär i SVT:1 den 11:e mars, kl 20°°.

Såhär skriver SVT: I den här dokumentärserien får du följa med in i en tidigare sluten och exklusiv värld. Under ett års tid har vi följt några av Sveriges främsta ryttare - både hemma framför brasan och ute på tävlingarna. En värld där män och kvinnor tävlar på lika villkor, där äkta par balanserar familjelivet med att vara varandras största stöd och samtidigt sina värsta konkurrenter. En värld där minsta lilla detalj kan vara skillnaden mellan framgång och ett misslyckande. Möt de gifta paren Lisen & Peder, Charlotte & Rasmus samt brödraparet Daniel & Alexander och få en unik inblick i vad som krävs för att nå toppen och bli en del av ryttareliten.

Ryttarna som är med:

Lisen Bratt Fredricson, hoppning

Rasmus Bondergaard, dressyr

Daniel Zetterman, hoppning

Alexander Zetterman, hoppning

Peder Fredricson, hoppning

Charlotte Haid Bondergaard, dressyr


Likes

Comments

Det blir nog en ny ponny för min del, ska försöka att se till så hon hamnar i rätt händer! Kommer vara petig med vem som tar över min stjärna! Under tiden jag har haft min prinsessa har vi gjort sjuukt roliga saker tillsammans, race;at i dom varma sommar kvällarna, vi har haft riktigt glädjefyllda stunder tillsammans i alla fall! ❤ Och då undrar ni säkert varför jag tänker sälja henne, det är så att vi inte matchar varandra så bra, hon ligger på en högre ryttarnivå som jag inte ligger på än. Men världens finaste häst är hon verkligen.
Likes

Comments

Hittade 2 filmer på Esmara ifrån 2009.. Oj säger jag bara! Titta bara såå fin hon är!!😍 Men är osäker på om filmerna spelades in 2009? Eftersom dom pratar Holländska på tävlingsfilmen? För er som inte vet så är hon importerad ifrån Holland.Likes

Comments

Ridsporten är verkligen en sport för alla, kolla bara in detta klippet! Så ur gulliga verkligen!!😍 


Likes

Comments

Kvällen spenderades med dessa puddingar! ♥

Likes

Comments

Sitter och kollar igenom mängder av bilder på Esmara, ett ord om den ponnyn, DRÖM. 

Många säger att frihetsdressyr är töntigt, jo men visst men blir ju bara såå tajt med sin häst. Jag tänkte dra upp min åsikt om frihetsdressyr även så kallat horsemanship. I oktober köpte jag världens bråkstake som jag tillslut blev rädd för, kunde inte ta in min ponny ifrån hagen själv och hon liksom attackerades. Jag började träna ihop oss ifrån marken, horsemanship och vi växte tillsammans som ett team. Idag har jag ett sånt stark förtroende till henne så jag kan sätta upp min 4-åriga lillasyster på henne, utan att hon dummar sig. Ifrån att vara den jobbigaste ponnyn i världen till att vara den goaste, tack vare allt arbete på marken så är all markhantering löst! Såå big big like till er som tränar era hästar ifrån marken!

Lillasyster och min fina ❤


Likes

Comments

För 3 månader sedan startade jag DETHÄÄÄR, och ångrar det inte en sekund! Läsarna började komma och efter att ha haft bloggen i ca 3 dagar hade jag redan haft över 600+ läsare, i dags läget ligger vi tillsammans här på OrustRyttaren på plats 10 i Västra Götaland, kategori häst & ridsport. Och vi ligger bra till placerade i bara Västra Götaland och i hela Sverige. Ja ni fattar själva vad vi har lyckats att göra på 3 MÅNADER!! Utan er hade vi inte kommit upp i top 10, jag har världens bästa läsare, lätt! 

Likes

Comments