Header

Allmänna äventyr

Vi ska ta oss en titt från en annan dag som inte var full av flyttlådor utan istället fylldes av Våfflor, skratt och massor av intressanta diskussioner!

Jag och Per tog vårt pick och pack och cyklade till Fanny för en härlig brunch med våfflor, glögg, mackor och pepparkakor. Hur fint?! Dessutom var köket fullt av härliga människor!

Och HUR GOTT ser inte detta ut att vara? Hur fint är inte bordet?! ÅH! Jag vill bara julpynta! Inte plocka upp massa flyttlådor! Haha! Fast det ska ju också göras! Och fint ska're bli i min lilla lägenhet också innan det kan bli juligt!

Smaskade i mig 2 våfflor, massor med pepparkakor och mängder med toppings på våfflan! Alltså jag dog så gott det var!
Tack Fanny för en fantastisk förmiddag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Att flytta är såklart alltid kul, men jag har uttryckt extrem lycka över den här flytten. Varför? Jag har en perfectly good lägenhet i ett riktigt bra område. Men ändå vill jag härifrån mer än något annat.

1:a september var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag fick äntligen nycklarna till min egna lägenhet och flyttade massor under eftermiddagen. Vi var ett fantastiskt team som byggde möbler, spikade ihop hyllor och lyfte möbler till min lägenhet på andra våningen.
Det var en fredag.
Måndag den 4:e september skulle jag och min mamma ha ett krissamtal om huruvida jag behövde flytta akut eller till och med flytta hem. Så länge har jag velat komma härifrån.
Jag vill inte gå in på detaljer med vad som hände men jag ska ändå försöka förklara situationen som hände.

Min hyresvärd hade åsikter och uttryckte dem väldigt opassande. Mer än så tänker jag inte delge. Det skapade väldigt mycket obehag och det blev en olustig känsla.
Det påverkade tiden jag ville spendera i lägenheten. Han bad senare om ursäkt för detta, men revan var redan gjord, skadan var redan skedd. Jag skulle därifrån!
Sedan den 4 september har jag letat nytt och den 10 oktober fick jag äntligen besked från Kalmarhem att jag fått ny lägenhet. Egentligen var inflyttningen först 1:a Januari men det kunde jag och den nuvarande hyresgästen lösa (hen skulle flytta ut redan tidigare)
Så sedan 10 oktober har jag gått och väntat, räknat ner månader, veckor, dagar och nu timmar!
Den här flytten betyder en nystart, den här flytten betyder frihet och ekonomiskt lugn!

Ifall jag hade vetat att det skulle bli såhär hade jag aldrig låtit det bli såhär. Men ja, den här flytten är nästan livsförändrande för mig. Den betyder i alla fall en enrom positiv förändring! Därför är den här flytten så väldigt väldigt viktig för mig!

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Hejsan Söndag!
Den här veckan har varit...en storm...en enorm storm. Det har varit en blandning av tentaplugg, flyttkaos, packning och skolarbete. Me idag är det första advent! Idag får jag andas! Och imorgon är det tenta. Hoppas verkligen på en riktigt bra vecka framöver, men det är nästan givet...det blir ju FLYTT!

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Idag går inget rätt, eller jo...kanske! Men idag vill jag bara gå sönder. Idag ligger stressen som en bolmande orkan framför mig och jag vill bara gömma mig under täcket och låta den slita sönder hus och helvete och komma tillbaka till ytan när det blivit lugnt.

Det värsta idag är väl att min hårddisk, den hårddisk jag lagrat bilder, minnen, filmer från 3 år tillbaka på. Eftersom jag behövt formatera om min dator flera gånger för att den ska fungera. Min säkerhet, allt kommer bara försvinna. Jag har försökt förgäves, vet inte ens om det skulle gå med att lämna in den...det är där alla oredigerade och redigerade bilder ligger som ett arkiv, alla filmer med Low Ambitions, alla filmer och bilder från slottet i år...suck. Ska ge det ett sista försök med att lämna in den och kanske kunna rädda minnet! *fingers crossed*

Annars har jag mest suttit i telefonköer och kollat ut försäkringar idag. Kalmarhem gav mig en väntetid på 20 minuter på ett problem jag löste med dem på 30 sekunder! Men mycket har blivit löst! Nu blir det ett sista ryck innan jag får ta kväll med världens finaste Alma!

Likes

Comments

Älskar

Vi kör med lite inspo! Såhär på måndagsmorgonen! Nu kan jag ju räkna ner dagarna tills flytten går av stapeln och jag samlar på mig mängder av inspiration! Pinterest är min bästa vän och samtidigt min värsta mardröm! Haha plånboken känns fattig när jag hittar all inspiration! Men låt oss ta ett titt på vad som finns under rubriken "Nya Lägenheten"

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

God afton! God fredag! God helg!
Denna dagen har varit anisen turbulent och ganska kall. Jag har haft seminarium om Photoshop! Woop woop. Det var tufft men ganska rättvist, alltid intressant att diskutera "konst" med lärare.

Det har varit massor av visningar i min lilla lya. Snart snart snart! Åh det kliar i mina fingrar att äntligen få flytta. Men nu när lägenheten är så fin och städad vill man ju nästan inte flyttad! Haha!
Okej, kanske inte! Jag längtar verkligen efter att få bo där det faktiskt är rörelse och liv.

Såååå...vad mer har hänt idag? Jo! Jag har varit iväg med styrelsen på äventyr! Spännande, spännande! Mer om detta på en blogg nära dig inom en snar framtid! Ikväll blir det kvalitetstid med mamma och imorgon blir det yoga med nämnda mamma!
Det blir så lite att skriva när livet bara flyter på, det lär bli mycket mer updates när flytten väl kommer, har ju hur mycket inspiration som helst!

På återseende.

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Ikeas reklam "Där Livet Händer" har aldrig känts mer relevant! Såhär har mitt liv sett ut fram till igår kväll då jag var tvungen att ta ett ryck och städa. Aspiranter på lägenheten har varit på visning idag! En enorm lättnad får jag ändå lov att säga. Sedan har det varit föreläsningar och studier hela veckan så nästan allt annat har hamnat i glömska.

Men nu är uppgifterna inför morgondagens seminarium inlämnade och jag firar det med att titta på Labyrinth!
(Haha såklart!) Imorgon är det som sagt var seminarium och sedan ska jag bara helga. Ta sovmorgon, kanske ut och gå en ordentlig morgonpromenad, hälsa på mami kanske och bara vara! Det är i alla fall idealbilden av min helg. Men känner jag mig själv rätt lär den gå ut på att småplugga, stressa och försöka flyttpacka.

Likes

Comments

Älskar

Alltså det är MINDRE än 1 månad kvar tills flytten! Kan inte fatta det! Det är liksom inte ens en ynka månad kvar! Äntligen ska jag byta bostad! Och nu börjar ju alla 10 inrednings-fingrar att klia och jag kan ju inte låta bli att kika ut massor med vill-ha! Många möbler är ju redan fixade, så nu är det mycket accenter och dekoration som ska köpas. Färgpaletten är relativt klar och nu ska jag bara ta och hitta vad jag vill ha.
Mitt färgschema är neutralt, mycket grått och vitt, lite beige (inget svart för det blir en för skarp färg, förutom då den snygga bänken här över)
Som accentfärger har jag valt millenial pink, grönt och guld!

Julklappslistan i år innehåller mycket presentkort på inredningsshoppar så jag kan få mina 33 kvm som jag vill ha dem!

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Idag vart det party, party! Kusin-vitamin fyllde 30 i veckan och det firades med överraskningskalas på Öland! Mycket trevligt, mycket trevligt. Mamma hade lagat buffé och utsikten från lokalen var fenomenal!

Jag menar det var synd att klaga. Det kändes nästan som att vara på en båt eftersom vi vart så nära havet!

Och så lite selfie-tid på toan såklart! Men nu är jag hemma igen efter mången bilfärd från Kalmar och Öland. Nu ska sminket av och sedan ska nästa bilfärd ta mig till Per!

Likes

Comments

09.30 borde ju fortfarande räknas som morgon. I alla fall ifall en har varit uppe sedan 06.30! Idag har jag börjat dagen med att fota min gode vän Max! Vi startade dagen vid 08.00 för att ta lite pressbilder och nu ska de redigeras och sedan skickas iväg!

Känner mig lite rörig i huvudet. Har en fotouppgift där jag haft sprudlande ideér till 3 av 5 fotografier men de sista 2 är som att de kört fast i kvicksand. Jag har ca 0 inspiration...
Det är så jobbigt när man fastnar kreativt. Speciellt när man inte har råd att få kreativ kramp i det yrket man utbildar sig till...

Här är en liten sneak peak på vad jag fotade igår. Jag har ju seminarium på uppgiften imorgon så efter imorgon kommer jag släppa de faktiska bilderna jag fotat!
Men lite hemlighetsfull måste man ju få vara!

Tog i alla fall hjälp av bästa Fanny som är så jäkla bra och bara hänger med. Därför det var inte en helt vanlig photoshoot igår. Hahaha! Tack champ! Du var grym!

Sedan satte vi oss såklart på Balck. Dels för att ta den sista bilden för projektet med Fanny men också för att...Balck!

Hade också sällskap av världens finaste!

Så vi satt där, fotade, skrattade och värmde oss i Novembervädret! Hur mysigt som helst!

Sen hjälpte jag Fanny att fota lite, för jag har världens snyggaste vänner! Waaaaattt??
Men nej! Nu behöver jag hitta inspiration för att slakta den här uppgiften!

Likes

Comments