Header

Precis som alla andra i vårt avlånga land går jag runt och är förkyld. Har äntligen efter en helg i tystnad fått tillbaka rösten och börjar nu se ljuset i denna tunnel. Det är så himla mycket roligt som händer i livet nu. Jag har 4 jobb som jag försöker pussla ihop, en resa är bokad i början av December och vi flyttar om 2 veckor. Wow vad taggad och förväntansfull jag är kring allt detta! Snacka om att denna höst bjöd på en nystart.

-

Lite härliga bilder från en runda i innerstan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sommar säsongen är är ju tyvärr slut. Ändå kunde jag inte låta bli att klicka hem detta sjukt snygga set från Hannalious x na-kd. Älskar verkligen färgen! Jag har i stl. small och setet finns även i ljus och mörk rosa. Åhh, skulle lätt ha en i varje färg.


PS. Josefine Caarle har just nu en rabattkod som ger er 20 %, Klicka på bilderna för att komma direkt till plagget!

Ange "20Josefine" i kassan!

Likes

Comments

Efter att ha jobbat ett härligt 11 timmars pass i lördags var så skönt att få komma hem och bara slänga sig i sängen. Och när jag vakande idag var jag så himla taggad! För att idag var dagen då jag äntligen fick kliva på fotbollsplanen med fullt matchställ på igen. Min debut bestod av 15 min som höger back i en match där vi vinner med 6-1. Underbart att vinna, underbart att spela fotboll igen. Det kändes bra i knäet och nu är jag verkligen ännu mera peppad till att ta mig tillbaka in i startelvan. 4 matcher återstår av säsongen. Nu kör vi!

Likes

Comments

Efterlängtade Fredag, äntligen är du här! Jag firar in helgen enligt klassisk svensk tradition, Tacos. Henke fick nyligen veta att han är både laktos och gluten, så efter det kommer vi bara äta tacos 7 dagar i veckan, känns som det är det enda vi kan äta som är relativt riskfritt.... Om ni har några bra tips, recept eller bara bra produkter som är gluten och laktos fria får ni gärna droppa en kommentar. Vi båda är rätt nya på det här spåret. Förresten, jag var och provjobbade på ett nytt jobb idag! Förhoppningsvis (!) får ni höra mera om detta senare


Likes

Comments

God morgon, god förmiddag! Dagen ser ut som följande. Få upp de här inlägget, åka till jobbet, tvätta och sedan åka till fotbollsträningen. En otroligt vanlig dag i mitt liv! Men, halva veckan har nu passerat och nedräkningen mot helgen har börjat. Det gäller att hitta det positiva i vardagen!


Byxor - Vila I Tröja - H&M I Ringar - ärvda från mamma


Likes

Comments

Nu alla smink älskare skall ni få ett grymt tips av mig. Vi har alla ståt där. Med kranen på fullt, tvål över allt och frenetiskt gnuggat sminkborstarna mot handflatan eller med en sån där liten gummi platta du såg någon använda på instagram och sedan köpte för 9 kr på wish. Men till det huvudsakliga, blir borstarna rena? Oftast inte..

Nu skall jag berätta hur jag tvättar mina borstar, och det ser verkligen nya ut!

Fyll en glasburk med 1 dl ättika, 2-3 msk diskmedel och fyll sen på med varmvatten. När du ställer ner borstarna i burken skall vattnet lagom gå över bortshuvudet. Låt borstarna stå i burken minst 20 minuter. Du kommer se ganska snabbt att sminker redan löst sig från borstarna.

När det har gått 20 min, ta 1 borste i taget och skölj ur med varmvatten. För de borstarna som är lite tjockare, till exempel puder och foundation borstar, kan du gärna använda en vanliga kam och verkligen kamma ur det sista av gamla produkter. Forma borstarna liten innan du lägger dem på tork, och volia! Sprillans nya borstar.Likes

Comments

Vår lägenhet ligger på 35 kvm. Vilken resulterar i att man måste bli rätt kreativ när det gäller förvaring. I Sovrummet har vi en stor dubbeldörrs garderob. En sida till Henke och en sida till mig, och det är rätt tajt med plats kan jag säga... Jag tycker bäst om att ha min kläder hängande. Dels för man får en bättre överblick och vissa kläder måste hänga för att inte bli helt skrynkliga. Såg ett super bra tips på pinterest som jag nu tänkte dela med mig av!

Häng kläderna lodrätt istället för vågrätt! Ni vet de där små "kapsylerna" på läskburkarna? Vi tar och zoomar in lite!

Bryt loss, trä på dessa små "kapsyler" på galgen, sen är det bara att haka i en annan galge. Jätte enkelt, billigt och det spara verkligen så mycket plats. Och du kan i princip hänga hur många du vill neråt.


Likes

Comments

Söndagen har vi spenderat precis som en söndag skall spenderas. Inomhus med massor av mat. Dagen tema har gått i riktig - "ät allt du tycker är gott" - anda. Så det fick bli en mini buffé med grillad kyckling, färsk potatis, sparris, feta ost, tryffel bea, oliver och tortilla chips. Alltså skulle kunna leva på stekt sparris! Smör steka med en stor mängd salt, underbart! Nyss åkte champagnen fram också, så här med förklarar jag denna lägenhet in skålad. Nu skall vi ta vara på de sista timmarna av denna helg, så trevlig helg hör ni!


Likes

Comments

Som rubriken säger, vi har flyttat! (igen)
brukar ofta skoja om att min o Henkes hobby är att flytta runt. Nu börjar vi komma på plats i lägenhet nr. 4. Nu har vi bott 1 vecka helt utan Internet men löser förhoppningsvis den frågan imrogon. Så då lär det dyka upp både fler inlägg och bilder på lägenhet. Så himla kul att få inreda igen, Så stay tuned!

Likes

Comments