Lilleman for med sin mormor hem en stund, efter ett total kaos i bråk/utbrott ifrån honom.
Hela min skäl blev tom när han for, så går ner till tvättstugan & hänger upp tvätt, stänger av öronen, telefonen ringer , ja hör inte Pgd av min egen bubbla. Gud NEJ när ja upptäcker att ja missade ett samtal från lillemans viktigaste läkare ang hans alla medeciner. Jahopp då krachsa de i hjärnan igen, ringer upp & hoppas hennes telefon är öppen, Nopp först i morgon 7:30. får ta och ringa då, kommer på mig själv att ja glömt lämna in hans månads schema ang hans mående m.m. 😧. måste fixa detta.
De är liksom allt just nu. medecin läkare ang astma/allergi/magen. plus på detta så måste de bokas ny tid till öron/näsa/hals läkaren för hörselprov & planering till nya oprationer, känns som man stampar runt i samma onda cirkel hela tiden, kommer ingenstans med nått alltså.
& på allt detta så ska försäkringskassan ringas, ansöka om aktivitetersättning, massa besök hos pykratin, känns som ja sitter fast i livet alltså de ser exakt lika dant ut hela tiden, läkare hitt & läkare ditt.
När ska allt börja rulla på igen. ?

Bara för ja satt här & skrev & insåg att ja måste börja pricka av alla läkar besök, så nu var ny tid bokad till Öron för lilleman.

Lilleman har den senaste tiden varit väldigt känsliga av sig, ledsen/utbrott stort sett hela dagarna, det tar på mamma krafterna, & störst av allt tar de pp lillemans krafter. För de mesta står ja helt handfallen & vet inte hur ska ja gå till vägar med det, Vi måste börja få upp en ordentlig rutin igen på vardagen, men de är inte lätt när lilleman för de mesta hela vinter halvåret är sjuk, jag själv är sjuk & mycket tröttare på vintern, vi båda längtar till sommaren otroligt mycket.

Nu närmar sig lillemans 5-årskalas med, mycket planering inför detta med, ballonger, serpentiner, biltårta, m.m. önskar han sig till sitt kalas. Biltårta är beställd 😀. Klart han måste ha en när han fyller 5. ♡ Åren har gått fort, liten har blivit en stor pojk. 🙏🙋.


De vart de för synden

Puss & kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Influensan är här & har erövrat oss, nä fy bubblan. Jag & lilleman har nog våran värsta dag idag sen hoppas ja på att de vänder, men ja är tacksam för att lilleman orkar leka fast hosta & snorigt. Ett bra tecken att han inte är påverkad på allmäntillståndet.

I allt detta med planeras lillemans 5-årskalas & målning av lägenheten, men kroppen säger NEJ just nu så måste lyssna & lägga renoveringen åt sidan & ta de efter lilleman haft sitt kalas. Det får vara som det är, fast ja inte hittar ro i lägenheten.

Gårdagen sov lilleman hos sin mormor & morfar då ja var helt färdig i kroppen.
Så under dagen igår hade ja lite energi så vi kunde vara ute lite & köra lillemans John deer minitraktorn. & plocka ihop lite inredning hos min mor som bara skräpar. Så då får ja användning av tex. brudkistan, prydnads kamin, ljusstakar & ett möbelsett till barn i bord & pallar som ska bli en pysselhörna för lilleman under trappen sedan.
Måste ju börja bygga upp ett helt nytt hem då ja förlorade mycket i dom två senare flyttar jag & lilleman gjort.
Börja om från början & bygga upp ett paradis igen 😀.

Är så otroligt glad för mannen jag har träffat för snart 1 årsedan, han & lilleman kommer så bra överens ( för de mesta ) & mannen tar verkligen lilleman som sin egna & tar föreldrarrollen på stor allvar, fast lillemans inte är hans egna så har han gått in som pappa rollen helt & hållet & tar stor ansvar, helt på egen begäran. Jag har aldrig kräft nått, utan brukar påpeka att jag har ansvaret över lilleman, får oftast till svar, Lägg av nu, vi är två i detta. 😊. & de värmer så i mitt hjärta. Lilleman är lyckligt lottad som har två underbara pappor i sitt liv. ♡ 🙏 En hyllning till min man, alla pappor borde vara såhär. vare sig man är bonuspappa eller inte.

Härom veckan fick lilleman en hamster som fick namnet Tröttis 🐹 i förtidig födelsedags present. Så glad han var efter näsan 2 år efter en hamster.

Puss & Kram


Likes

Comments

Jag är egentligen en helt vanlig tjej på 25 år, med en son på snart 5 år, som är allt i min värld, men jag har en sak & de är att jag i flera år lidit av psykisk ohälsa. Jag lider av depression, ångest, stress, panik & oroskänsla jag glömmer lätt saker, ( Det du sa till mig för 30 minuters sedan kommer jag inte riktigt ihåg ). jag har blockeringar i hjärnan som stänger pgd av att de redan är så mycket i hjärnan för mig. & så har jag en sak till jag lider av en sjukdom som kallas ADD, tvillingen till ADHD om vi säger så, funkar på precis samma sätt, de ända som skiljer dom ifrån varandra är att en person med ADD är mer instängd av sig en vad en person med ADHD är.

http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/kanslig-passiv-och-blyg-det-kan-vara-add/

http://www.newsner.com/2014/10/20-saker-du-inte-far-glomma-om-du-alskar-nagon-som-har-add/

Två länkar som har med sjukdomen ADD att göra !

De va lite kort om vad jag har !

Döm mig inte utan att veta sannigen om mig.

Allt började i Maj 2012, jag gick upp som vanligt vid halv sex tiden, skulle jobba & sonen på 1 år skulle till förskolan ( började jobba när han va 5 månader )

Står i köket & fixar frukost & matlåda, känner hur jag blir yr & halva sidan på kroppen försvinner jag kan inte stå upp mer, jag kan inte hålla mig vaken.
Vaknar upp, får tag i telefonen kollar klockan närmare halv sju, får ingen kontakt med min ena sida av kroppen, ringer min syster som bor vägg i vägg med mig, tar en stund då mottagningen är dålig inne. Kommer fram men hon hör mig inte, men hon inser att nått hänt, kommer in till mig, som tur sover fortfarande sonen på 1 år.
Hon hjälper mig upp, ringer ambulans, går en bra stund, ringer tillbaka för då börjar jag slöddra. Det gick i ill fart till akuten, på vägen in i ambulansen börjar ja fatta va som händer, personalen i ambulansen påbörjar
* RÄDDA HJÄRNAN*

( Där & då trodde jag att de va över, att jag aldrig skulle få se min son igen, jag grät mängder hade panik. Detta kan inte vara sant jag är bara 21 år gammal, de händer inte unga, aldrig )

* Rädda hjärnan* fortsätter på sjukhuset, min kropp får in 4 av dessa att passa in på STROKE, NEEEEJ,
iväg på rönken, & sedan blir inlagd på stroke avdelningen, ännu mera prover, rönken fanns inget avvisade på. Men nått va väldigt fel, proverna kom tillbaka & jag får domen en TIOATTACK, en förvaring till stroke.
Idag är de väldigt många unga som får stroke & hjärtattack pgd av hur vi lever i dag, sjukvården lyssnar inte, samhället dömer, allt är bara stress i dagens samhälle detta fungerar inte mer, unga människor ska inte behöva ha det såhär, men tyvärr ser de ut såhär idag.

jag sjukskrev mig själv från jobbet en vecka, min chef va arg på mig när jag kom tillbaka eftersom jag fortfarande skulle vila tyckte han, nej de går inte vila, jag får inte ihop min ekonomi av att vara hemma sjukskriven en längre tid.

Jag jobbade på & veckorna gick, den jag levde ihop med då, vi gick isär i Juli samma år. Jag blev själv med pojken, & fortsatte jobba på, i November samma år blev jag bara tröttare & tröttare, & i samma veva tog jag bara mer pass på jobbet för att få upp min ekonomi. Jag tog vatten över huvudet, en dag satt jag bara & grät & orkade inte mer. Detta var strax innan Jul & jag blev sjukskriven i 2 månader för depression. Jag ville inte leva mer, orkade ingenting, sov för de mesta & dagarna va rent ut sagt för jävliga att genom gå. Träffade min läkare igen fick utskrivet mediciner, dom 3 första veckorna va skit tuffa & jag spenderade många dagar hemma hos min föräldrar. Medicinerna gjorde inget vidare utan jag gick ner mig mer & mer för varje dag som gick.

Tiden gick & jag blev fortsatt sjukskriven, både jag & läkare stod handfallna, kändes som inget hjälpte.
Jag började träffa sonens far igen, efter ett tag beslöt vi att jag skulle flytta tillbaka till honom, detta var i April 2013, Allt började fungera för mig igen, & jag började som smått börja jobba om elevassistent i 3 månader, sen tog de stopp igen, Jag var tillbaka på rutan 1 igen. In i väggen ännu en gång, det gick lite över ett år & sen bestämde vi att vi inte funkar ihop, jag tog mina saker & flyttade till en annan kommun, ville börja om i en annan stad, hitta mig själv på nytt, träffade en annan, tyvärr så är jag så nerdragen i mitt psyke pgd av den flytten till en annan stad & ett psykiskt dåligt förhållande, där jag inte kände mig värd eller både jag & sonen kände oss i vägen hela tiden, det var bara fel på oss, inget va rätt. Det gick ca 8 månader av våra liv i denna nya staden, & jag ångrar dom månaderna av hela mitt hjärta, min son märkte av mitt mådde & började bli mer instängd. En dag när jag oavbrutit hade gråtit i 6 dygn ( utan att den mannen jag hade då hade brytt sig varken om mig eller min son ) så bestämde jag mig för att ringa mina föräldrar & fråga om jag fick komma hem några dagar, dom förstod på en gång att nått va fel men de tog tid för mig att säga va som hänt under dessa 8 månader, kommer ta tid. men dagar blev till veckor & veckor blev till månader, jag flyttade hem min adress & då insåg jag att jag ska flytta hem igen, för de blir bäst för mig & min son.

Månaderna jag gick, jag letade som en idiot efter en egen lägenhet så jag & sonen kunde få bo själva igen. Fick söka ekonomiskt bistånd hos socialtjänsten för att vi skulle klara oss.
I Maj månad hade jag & min mor födelsedagsfest ihop, då jag ej hade firat min 25-årsdag, de dök upp en kille där som jag hade känt i många, många år, men aldrig blivit något mer av de, den kvällen hände nått & vi började ringa, sms,chatta & träffas varje dag. Sagt blev jag kär igen, ni vet sådär villkorslöst kär igen & allt funkade jätte bra, & jag lät han träffa min son ganska snabbt. Jag kommer ihåg att jag berättade för min son att * en vän skulle komma & dricka kaffe* & sa vad han hete, sonen min slänger sig typ i famnen på honom & det är precis som dom känt varandra hela livet <3. Allt rullade på precis som de skulle vara. & mer eller mindre så flyttade han mer sen.
I juni 2015 blev jag erbjuden två lägenheter :D ÄNTLIGEN. Tjatade på socialen att jag skulle få ta den större lägenheten för pojkens skull & även min skull, så vi skulle få en chans att få bygga upp våra liv igen, & dom gav mig godkänt att få ta den större lägenheten, & den lyckan som jag kände då va obeskrivlig.
Vi flyttade in den 5 Juli. Tiden har rullat på & gör de än, sonen trivs som fisken i havet, & jag älskar mer eller mindre min sambo helt villkorslöst.

Vissa dagar så kraschar man & orkar inte saker som en frisk människa gör, Jag är inte trött, jag är helt slutkörd. & kan bli de av att jag & sonen har en krig-dag med varandra, eller en dag med massa läkarbesök så kan de ta mig 3-5 dagar att piggna till & bli på topp igen.
En helt vanlig jobbig dag är för mig totalt kaos i hjärnan.
Jag måste ha vissa rutiner i livet & vardagen, när de inte finns nått att göra så får jag panik, jag måste ha nått litet att pyssla med hela tiden, annars funkar jag inte. Jag vet inte va slappa är knappt, de som är slappa för mig, är absolut inte slappa för någon annan. Städa, måla,tapetsera, rensa land, det är att ta de lugnt för mig.

Problemet idag är att människor inte vet knappt nått om psykisk ohälsa, eller hur en människa mår,
Ja satt i våras & pratade med en släkting om hur jag har de, & svaret jag får, äsch ryk upp dig & ta dig i kragen & sök jobb, där & då blev jag jävligt ledsen & sårad.
& hen väljer att berätta om en annan släkting som lider av svår depression, ok ! de va så synd om hen, & att hen inte vill leva mer, m.m. Där kunde jag inte låta bli att bli jävligt förbannad, vad är de för skillnad på oss, är vi olika VÄRDA I DENNA VÄRLDEN; Jo visst är de så, för de är så vi behandlas. Folk tror man ljuger eller söker sympati av nära & sjukvården, men då är faktiskt inte fallet.

Men de som gör mig ännu mer sårad är när människor som finns runt än uttalar sig på detta sättet

* Hon har ingen ekonomi
* Hon är sjuk
* Hon har inget körkort
* Hon utnyttjar dig
* Vad ser du hos henne


1. Nej. Jag har sjukpenning & klarar mig på de, JAG ÄR SJUK. LIKA VÄRD FÖR DE

2. Ja, Jag är sjuk, i nått ni aldrig kommer förstå förrän ni gått i mina skor, döm inte någon. LIKA VÄRD FÖR DE

3. Nej. Jag har inget körkort, då jag ej skiter ut pengar. LIKA VÄRD FÖR DE

4. NEJ. jag utnyttjar ingen, & störts av allt jag utnyttjar aldrig den jag älskar villkorslöst.

5. Egentligen kan jag inte jag svara på den, förutom att man älskar den personen man vill, men svaret ska jag ta reda på.
Svaret på de:
självständig kvinna som älskar sin son och sin dryge gubbe. Härlig och kärleksfull och vacker... Tar hand om oss hela tiden och glömmer bort sig själv ibland.. De är vad jag ser./ JanneDet finns inget fel hos en människa med psykisk ohälsa, VI ÄR PRECIS LIKA VÄRDA SOM ALLA ANDRA I DENNA VÄRLD ÄR. INGEN SKA DÖMA, INGEN SKA SPARKA PÅ OSS.
Utan börja förstå & lär känna personen.
VI ÄR PRECIS LIKA ÄLSKVÄRDA !http://www.kuling.nu/ompsykisk-sjukdom/-varfor-far-man-en-psykisk-sjukdom/
JAG VILL INGET ANNAT ÄN ATT BLI FRISK, MEN DE FÅR TA DEN TIDEN DE TAR. & JAG HAR ALL RÄTT ATT BLI BEHANDLAD MED VÄRDIGHET & INTE BLI DÖMD !


( Det är så mycket mer än detta som finns i min bakgrund )​

Likes

Comments

En fråga som fick mig att fundera, & frågan löd - VARFÖR FLYTTADE DU TILLBAKA & VARFÖR FLYTTADE DU FRÅN FÖRSTA GÅNGEN !

Väldigt enkelt att svara på nu när jag tänkt en stund, va som gjorde att jag flyttade från min hemby var att jag flydde härifrån, jag gick isär som de flesta vet, & jag ville upptäcka nått nytt i livet, & så var de så mycket mer saker som hände när vi gick isär, som gjorde att jag hade gått under av att stanna i min hemby som jag växt upp i.
Jag flyttade & tog pojken med mig ( Idag var de mitt störta misstag att lämna våran hemby ), men de förstod jag inte då.
Allt började bra, men för varje dag som gick såg att jag pojkens utveckling på att bli en helt egen person förstördes, han fick inte vara 3 år som han va, härja som en 3-åring, ju mer jag såg detta, ju mer såg jag att han inte trivdes. Detta gjorde mig bara sjukare & sjukare för varje dag som gick.
Tyvärr träffade jag en man som inte alls va de som han utgav sig att vara, pojken min fick inte vara sin egen, utan de va bara fel de mesta han gjorde. & allt jag gjorde va fel, de är så vi känt de, & idag har jag jätte svårt att förlåta mig själv för allt detta, 8 månader bodde vi där. 8 månader jag hatar & skulle göra allt för att få glömma de, skulle vilja få allt de där stället att explodera & försvinna som de aldrig hade hänt.

Jag vet att HAN vet inte hur mycket eller inte förstår hur mycket de skadade oss, skadat oss långt i i själen för resten av livet. Idag kan jag vara arg & hata mig själv för detta så mycket att de går ut över mina nära & kära här idag, som inte riktigt förstår, & kommer aldrig göra de.

De ja vet är att folk inte förstår varför jag helt plötsligt har börjat HATA allt som har med JUL att göra, Jag har sån ångest att de kryper sig närmare, Julen som var va en ren jävla misshandel, jag va inte glad en enda gång på julafton eller nyår. & den blev värre när jag såg hur pojken mådde dessa dagar, jag vill aldrig att de ska bli så igen. Förlåt men denna julen kommer pojken få de han önskar sig. för förra gången fick han inget av de för de va nått jävla makt spel & varenda krona räknades, gick de över 5 kr, så va de tvunget att täckas upp till alla andra barnen, och de kändes så fel, alla leksaker till små barn är dyrare än va saker till tonåringar är.


RENT UT SAGT DE TAR ALDRIG SLUT; FÖR JAG ÄR SÅ FÖRSTÖRD INOM MIG!!!
Varenda jävla dåligt minne får mig att vilja slita sönder mig själv.


Jag valde att flytta för pojkens skull, han mådde inte bra & de gjorde inte jag heller, & idag har ja insett att de där va inte kärlek vi upplevde där, jag har kommit underfull med mig själv att kär de va jag inte där, utan bara drogs med i nått & försökte inbilla mig att detta blir bra.

Vi flyttade tillbaka till min hemby, de bästa jag gjort på många, många år, & pojken är glad & lycklig ige, han är sig själv idag snart en 5-åring liten kille med så mycket framför sig i livet, så stora drömmar som han ska få uppleva. Hela hans liv ligger i mina händer nu & jag ska göra allt för han nu för att han ska få bli den han vill.
Idag står vi på fast mark med lägenhet & underbara personer runt mig.
Jag tappar balansen ibland, men jag vet vad ja har, jag är inte rädd längre för detta kan ingen ta ifrån oss nu. detta är vårat, ingen kan någonsin förstöra detta.

& vi är här för att stanna !!!!!
Vi går våran väg & framtiden är framför våra fötter, framtiden är vår.


Likes

Comments

Ibland är de mesta svårt & jobbigt i livet & man får motgångar, man måste lära sig att lösa dom & överleva dom för att klara sig i detta livet alltså.
Idag har ja motgångar, fattas sömntimmar, många sådan, varit sjuka heja familjen inne på 6 veckan nu & orken är verkligen Slut.

Men de gäller verkligen att ta sig upp från botten när näsan bara är över ytan & få upp sig helt till toppen igen. För ja vill verkligen inte vara här nere, men ja är så förbannat glad att ja har Janne vid min sida & stöttar mig & förstår mig. Min mor & far som hjälper mig med min son så ja kan få andas och försöka ta mig ur detta igen.
Jag väntar på tid hos pysk igen & ny terapi för att ta mig ur detta en gång för alla !!!

För ja vill & tillslut kan ja de med, men de måste få ta den tiden de tar att ta sig ur ett pyskiskt mående Pgd av deprisson, ångest, pyskisk misshandel förhållande där ja led nått fruktansvärt av allt som hände i de förhållande.
Man försökte få de att se bra ut till, men innanför dörren va ingenting bra och ja lider än idag & kan inte förlåta mig själv att ja lät allt de där hända.


Men någon dag ska solen skina om mig med & jag ska flyga ännu en gång.


Mina två underbara pojkar som ja älskar så otroligt mycket.
och ja vill att vår familj växer av kärlek. ♡

Likes

Comments

Min kärlek till dig är sann ! <3

De har tagit många år, väldigt många år. 

Men nu står vi här & är ett par, efter alla duster & stunder till och från med varann. 

& du va verkligen den sista jag skulle kunna tro nått sånt här ihop med dig, men livet har sina vändningar, & det är nått jag är otroligt glad för, att vi hittade varann. ​

Jag älskar dig så otroligt mycket Janne. <3

Jag saknar dig så enormt när du inte är vid min sida, jag vill alltid vara i din famn varje sekund på hela dygnet.

Det är första gången på några år som jag verkligen är rak & ärlig vem de är jag älskar & vill vara med inför alla. Har inte varit såhär säker på många år. 

Men nu är jag de, & de är bara för att de är du ! 

Jag kan lova dig här & nu att de är dig jag vill vara med & kommer kämpa för oss <3 


Du är så underbar så de knappt är sant, du fick mig att le när allt va som värst, du får mig att tro på framtiden, får mig att vilja planera framtiden & det är med dig & de är för alltid. 

Det är du & lilleman som är allt för mig.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta 

.  


Likes

Comments

Sista dagarna på hjärtat semester tog vi en tripp till Öland/Djupvik, till stugan på min fars sida.

Där va min far, hans sambo Therese & lille bebis Wille, min bror. ☺
Inte setts på 2 år 😕😦, men ni äntligen.
Och de va 3 helt underbara dagar, lek,bus,spel,umgås,mat & promenader.

Dock fick lilleman så mycket hemlängtan så vi gav oss hemåt redan sent fredag kväll för hans skull, tog lite mer än 4 timmar hem. & lilleman va så nöjd och glad att komma hem till sin säng.

Dagen där på får vi oss en chock, lilleman tar och hoppar upp på granntösens cykel och börjar cykla 😀😀😀 utan stödhjul. Så jo gissa att man blev lycklig, men den som är lyckligast är ju Lilleman, så nu gör han inget annat än att cykla hela dagarna. 😍 mitt älskade hjärta.

Nästa vecka är de dax för inskolning på förskolan igen, som lilleman har längtat.
gått hemma med mig sedan December.
Så nu har han nog tröttnat på de, han är så glad att han fick plats på sin förra förskola igen, men alla hans gamla vänner & där trivdes han så bra.

Allt faller verkligen på plats nu. 😍😙


Likes

Comments

Nya tider, nya äventyr & en början på ett nytt kapitel i livet. en dörr har jag stängt med kraft för att få bli bra igen, sakta kom de en som öppnade en dörr åt mig, halvvägs in i den dörren så tvekar jag, vilket jävla pucko jag är alltså.
Varför ska man se ner på sig själv så mycket som jag gör när de gäller detta, att kunna lita på folks ord, men jag har precis fått käft smäll efter käft smäll nu, Med att jag kanske inte dög m.m. hit och dit och att allt som gjordes, sa eller nått va fel, vi var i vägen så var de bara och kommer alltid vara, Idag känner ja irritation och frustration när ja hör eller ser människan.
Jag borde förstått detta från början, vilken jävla lögn ja gick in i skulle försöka leva, instängd som i en fängelse håla, inget lycklig liv, inga vänner, bara dessa jävla fyra väggar. jag skrek inombords, detta är de värsta jag vet, jag vill vara fri, jag vill vara älskad jag vill älska helt villkorslöst. Känna lycka och kärlek. Men va fan trodde jag ????
jag förlorade hela mitt liv i 8-9 månader. och om ja ska vara ärlig så har de vart dom värsta månaderna i mitt & Ozzys liv, förstörde verkligen allt. Levde i någon jäkla bubbla, var vilsen, trodde ja skulle må bra, trodde på dig, men jag försvann mer & mer in i min ångest i mina tankar i mitt skit beteende med panik, gråt, ilska och skrik av smärta i själen, Jag sakar er alla, jag saknar mitt liv, jag gör vad som helst för att få komma hem igen, jag flydde! från ett liv jag insåg inte var mitt, jag styrde inte över de, jag förlorade hela mig själv, och jag förlåter mig aldrig för de,,, MEN nu NU, ska jag tillbaka, vissa gånger försvinner benen på mig, men jag har styrkan att ställa mig upp igen, viljan finns där, framtiden finns där, jag finns här, Vi finns här, nu & föralltid Jag & Pojken, vi klarar denna värld nu.

Livet är vårat, våran framtiden, allt,
Jag ska bli trygg igen, tillslut hittar jag min plats, mitt paradis igen.

Jag ska ta klivet in i den nya dörren, tillslut gör jag de !

Likes

CommentsDu var den största
Du va den som gav mig livet
Du var den som fick min kärlek

Jag kan inte glömma
Jag kan inte komma förbi
Jag kan inte sluta drömma

Det värker i hjärtat, när jag tänker tillbaka

Jag kommer aldrig kunna glömma oss.


Förlåt !Likes

Comments

Min älskade son fyllde 4 år den 3 Mars, en helt underbar dag som han är så nöjd och glad för. 😀
Uppfyllde alla hans önskningar inför denna speciella dag, fin dukning med cars 2, spider-man, ballonger, serpentiner, ljusslingor på dukningen och levande ljus.
Alltså hans önskan va en fin dukning och mysigt.
Och hans presenter av mig & Niclas bestod av Bi-max från Big Hero 6 bya pixar filmen, som han tittar på flera gånger i veckan. En 30 cm figur som man kan plocka av och sätta på hjälte rustningen på. 😀 Han blev så glad att han tjöt och steppa runt av glädje, så han pekat ut detta så många gånger på reklam på tv om leksaker, 😃
Och så fick han en Olof figur ur frost som han kan bygga ihop så den passar olika väder.
för övrigt va de,
Nattlampa bilar, ficklampa i en form av Olof ur frost. paraply bilar, Olof kudde/gosedjur, lego i massor, spider-man dräkt, traktor med släp, bilar m.m.
Och pojken min var storm glad och nöjd. 💖💕🙌😍
Vi är tillbaka i Fritsla jag och min son, efter en tid i Ulricehamn, tyvärr så funkade inte de för oss där, då ingen av oss trivdes.
Min son är en bonapajk som vill vara bland bilar, traktorer, crossar och alla slags djur, då funkar inte en små stad.
Utan vi båda här hemma i Fritsla vad som än händer, här har ja växt upp och har min barndom, mina vänner. Och de är här Ozzy ska växa upp med mig i en små by.
Här har vi vårat allt som ingen kan ta ifrån oss.
Så nu hoppas vi på att hitta en lägenhet inom kort, eftersom vi bor hemma hos mina föreldrar förtillfället. Men de är ingen fara med så vi trivs på gården och alltid har nått att göra, de gör att dagarna går fortare och dessutom får vi möta våren på landet, och de finns inget underbarare än att vakna till solsken och fågelkvitter och inga fordon hörs. Bara snarkningar av Ozzybus.

Likes

Comments