Godmorgon bloggen och alla bloggisar!

Har legat vaken i sängen och gjort lite dittan och dattan sedan MS åkte till jobbet vid tjugo över 6. Får alltid så dåligt samvete av att ligga kvar i sängen medan han får tvinga sig iväg, men tråkigt nog är det så. Jag pluggar och då har man lyxen att få gå upp lite när man vill! Jag har faktiskt en liten nyhet också, jag har fått ett jobb också! Ska servera gäster på en jätte fin restaurang vid ån i min lilla stad, jätte kul! Jag jobbade första passet igårkväll och jag kände på en gång att jag passade in. Har aldrig riktigt jobbar som servitris bara, så det är en hel del som jag måste lära mig. Men det ska bli så kul, kommer utvecklas och lära mig en massa!

Förutom allt det håller jag även på att flytta ut saker från min lilla etta som jag hade ett litet tag (både jag och MS hade en liten period där vi ville prova på att bo själva, men mer om det en annan gång!) så det är därför jag inte varit så aktiv här sedan jag skapade bloggen. Är lite svårt att komma in i det till en början, men vad kul det är när man väl skriver!

Well, well. Tänkte gå upp nu och göra min andra dag i en tränings-challenge som jag bestämt mig för att göra. Abs and squat challenge!! 💪🏼

Ha en riktigt fin torsdag och make the most of it!! 

-L

Likes

Comments

Hej bloggen och alla bloggisar!

Hoppas allt är bra och att ni haft en fin helg. Jag skapade denna blogg i fredags när jag satt på min balkong och filosoferade om livet. Kul, tänkte jag. Kan vara skönt att bara skriva av sig ibland, om lite allt möjligt. Det vore ju ännu roligare om ni faktiskt gillade att följa med i min vardagliga förvirring, haha.

Hursomhelst, helgen har varit bra, älskar att få ha min pojkvän kvar i sängen på mornarna, normalt sätt börjar han ju jobba klockan sju på morgonen i veckodagarna och jag pluggar. Så helgerna blir väldigt guldvärda. Att bara kunna ligga och dra sig är det bästa som finns, eller vad säger ni? ;)

Vi var på en av MS (jag tänker kalla mina nära och kära för smeknamn här på bloggen, mest för att det känns bra så, så MS är min pojkvän ) kompis inflyttningsfest igår, han och hans tjej har flyttat in till ett radhus så det var riktigt kul att se hur dom fått det. De hade renoverat hela huset, så avundsjuk, vi vill också flytta till hus. Dock har vi lite saker vi vill göra innan vi känner att vi vill köpa hus, men mer om det en annan gång!

Just nu ligger vi alla tre utslagna på soffan och MS tycker vi ska se på lite Big Bang Theory så det får det nog bli innan det är dags att lägga sig, jätte kul att ha skrivit mitt första inlägg och vi hörs mer imorgon! Sov gott bloggisar 💘

-L

​Kläderna är från BikBok, solglasögonen Åhlens och ringarna från H&M.

Likes

Comments