Jag har vridit och vänt mig om att skriva om detta ämne jag strax ta upp, antagligen för det berör mig och och jag har både en historia och erfarenhet av denna text.
Psykisk ohälsa!

Psykisk ohälsa tycker jag personligen är den värsta sjukdomen som en människa kan få efter obotlig cancer. Jag tycker att alla som skriver om psykisk ohälsa och sina diagnoser gör något otroligt starkt, som vill dela sin bild och historia.

Jag har hela mitt tonårsliv haft något i kroppen som inte har varit en god sak, hade allt jag ville ha, Kärlek från familj, fick vara bortskämd, och allt där till.
Som en kastrull med vatten men som tar tid på sig att börja koka, "jag blommade ut" fast tvärtom.

Att göra en lång historia kort.
Mina tre sista år, det var som att ligga på dödsbädden VARJE DAG. Du valde fel vägar och massa annat för att orka.. Fick dock barn tidigare - räddningen kom? Ja för en stund, men låt mig citera en mening " livet kommer ifatt"

Jag dog 1.2.3.4.4.5
Psykiatrihuset fick jag även kontakt med, inläggningar och stödsamtal av rang. Men ändå inte alltid räckte det för att ha en gnista, barn? Men sen kom vändningen.. 10 1/2 år så fick jag leva mellan att leva eller dö. Leva för att jag kan. Och bära erfarenheter som går och göra dem till positiva. Jag är tacksam!


Varför jag inte skriver om behandlingar eller mediciner eller diagnoser är för min hjälp gynnar inte dig, utan du måste finna och be om just din hjälp..

Likes

Comments

Vad jag vill med denna blogg är att folk även jag ska få fundera tio gånger om varför saker sker, även att få en likgiltighet att tänka inte bara sin egen form, ja alla har vi åsikter och vårt egna slutna tunnelseende...

Jag kommer att skriva det som faller mig in i både vardag, lite personligt och framförallt i åsikter.
Namn eller smutskastning kommer jag att undvika.
Vi hörs !

Likes

Comments