Ord

Idag vaknade jag och hade inte känslan att jag ville dö. Ovanligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sårad. Förstörd. Oälskad. Ovärd.

Likes

Comments

Rökning dödar. Dödar. Dödar. Dödar. Så fint ord. 

Likes

Comments

Jag är en trasig människa med en önskan.

Likes

Comments

Sömnlös natt. Igen.

Likes

Comments

Jag vill bara vara jag. Min kropp ägs av någon annan. Släpp taget. Snälla släpp taget. Låt jag vara jag. Låt mig må bra. Låt mig vara normal. Vad än nu normal innebär.

Likes

Comments

Rör mig inte. Jag äcklas. Äcklas av mig själv. Äcklas av sjukdomen som tagit över min kropp. Den är överallt. I varenda liten cell. Den kryper på mitt skin. Jag är vidrig. Oälskbar. Vem kan älska en människa som är såhär. Har ingen kontroll. Ingen kontroll på kropp eller psyke. Allt ger vika. Fyfan alltså. Är det såhär man ska leva. Varför jag? Varför lilla oskyldiga jag.

Likes

Comments

Jag är trasig. Så trasig man kan bli. Så långt nere på botten som går att nå. I ett bottenlöst håll faller jag ner. Här är jag. Där är jag.

Likes

Comments

Mitt älskade safeplace. Här kan jag skrika, gråta och skratta hur mycket jag vill. Ingen kommer någonsin hitta mig här. Här vill jag dö. Men inte idag. Eller jo helst idag. Men nej. Inte idag. Idag blev det bara skrik. Skrik av rädsla. Rädsla att det aldrig ska ta slut.

Jag är i ett rum. Ett rum med 80 andra personer. Ingen ser mig. Ingen hör mig. Jag är ensam. Jag måste härifrån. Jag hör det. Jag hör skriket. Vill få det att sluta. Sluta skrik. Det ekar i hela huvudet. Kroppen väger 700kg. Hjälp. Någon står på mig. Jag kan inte andas. Jag måste andas. Sluta skrik. Spyr av chock. Av känslor som svämmar över. Ensam. Rädd. Äcklad. Kan någon bra få det att sluta. Jag måste bort. Ta mig härifrån. Tar mig till safeplace. Till doften av saltvatten. Till de isande vindarna. Till platsen som räddar mig gång på gång.

Likes

Comments

Jag. Hur ska man ens beskriva mig. En person som borde ha den bästa tiden i sitt liv. Jag fyllde 18. Det är då livet ska börja. Men där slutade mitt. Jag blev ett skal. Mitt innehåll försvann. Jag blev meningslös. Inget fungerar. Depression. Panikångest. Utbränd. Ska det vara mitt liv.

Likes

Comments