Ord

Jag hatar killar. Jag hatar att han lyckades lura mig. Att jag blir så jävla naiv och dum. Fan ta honom. Fan ta killar. Jag hatar honom så jävla mycket.

Likes

Comments

Jag har träffat någon och han är så fin. Så fin att jag nästan tror att jag hittat på honom i mitt huvud. Men han finns. Och jag kan inte sluta tänka på honom.

Likes

Comments

Försöker bli av med mitt beroende. Går dåligt. För på något konstigt sätt gör det mig hel. Och jag vill ju vara hel. Även om det egentligen förstör mig.

Likes

Comments

Tänk att man njuter av att förgifta sig själv med detta. Dyr och ful ovana. Men oj så mycket jag tycker om det.

Likes

Comments

Börjar dagen med en cigg. Bästa starten

Likes

Comments

Det är några som trillar in här och läser ibland och jag tänker att ni måste tro jag är helt konstig. Men det är såhär mitt liv är. Och jag skriver här, rakt upp och ner hur det är. Jag vill kunna gå tillbaka hit när jag mår bra, läsa och känna lycka att jag inte är här längre. Fatta vilken känsla att må såhär längre. Att må bra. Att kunna leva fritt utan ångest som begränsar mig. Längtar.

Likes

Comments

Magisk dag igår. Mina fina vänner. Skrattade precis hela kvällen. Underbart. Vem skulle jag vara utan dem? En förstörd människa som aldrig blir hel? Med dem är jag hel en stund. Bästa känslan.

Likes

Comments

Skrattat så mycket att kinderna har värkt idag. Mina fina vänner.

Likes

Comments

För vem ska rädda mig när jag faller?

Likes

Comments

Oj vad längesedan jag skrev här. Hittade hit häromdagen och blev så glad för det är så himla mysigt att gå tillbaka och läst allt jag skrivit. Så jävla mycket har hänt i mitt meningslösa liv. Jag har börjat med insulin, något jag fasat över men som gått bra ändå. Skaffat katt. Fyllt 19år. Firat jul. Firat nyår något som ledde till att jag nästan hade sex med en jättefin kille. Nästan skaffat en kk. Hånglat med 3killar. Skaffat en crush som gick över lika snabbt som den blev till. Skakat om relationen med min bästa vän och nu är den nog bättre än någonsin. Bokat en resa.  Börjat röka igen. Börjat ta halsbloss. Försökt bygga upp mig själv. Gråtit, gråtit och gråtit. Varit ensam. Varit lycklig. Varit olycklig. Kämpat. Bråkat. Haft ångest. Och självklart försökt överleva. Och det har jag ju klarat hittills.

Likes

Comments