Ord

Längesen jag skrev här. Kollar tillbaka på inläggen och blir så glad. Att jag inte är där längre. Jag vill inte att livet ska va över. Jag är inte instängd. Jag gråter inte varje dag. Jag skrattar varje dag. Jag andas varje dag. Jag får lyckorus varje dag. Av hur underbart livet är. Jag älskar livet. Heja livet.

Mitt nya motto är: "Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen."

Och det är tamefan världens bästa motto. Heja livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var 6:e gången på 15månader som jag får ett samtal om att min pappa tagit en överdos. Och det värsta är att jag inte ens blir ledsen. Jag blir så jävla arg. Och känner sån jävla skam. Han har 2 barn. Ska han bara lämna oss? Känner han ingen som helst empati för hur vårt liv skulle bli om han lyckas ta sitt? Hur de kommande månaderna hade varit för oss? Vad säger man i en sånhär situation? För jag är bara tom nu. Och så jävla arg.

Likes

Comments

Jag gick hem med honom. Något jag gjort många gånger förut. Men nu var det fel. För helt plötsligt fanns en känsla där. En känsla som inte ska vara där. Nu vill jag bara ses igen. Men jag vill inte ligga som vi alltid gör annars. Jag vill skeda. Njuta av hans kyssar. Skratta till hans skämt. Känna hans kroppsvärme emot min. Men det ska inte vara så. Jag försöker intala mig själv att inte bli kär. Eller ska jag jag försöka honom att bli kär? Få känslor för mig? Det kommer aldrig gå. Jag måste slå bort känslorna nu. För jag vet exakt hur det slutar. Likadant varje gång. Och jag orkar inte skrapa ihop och försöka laga mig själv en gång till.

Likes

Comments

Och så var jag här återigen. Vi träffades på en fika. Jag föll pladask men han föll inget alls. Vi fortsatte snacka och sen från ingenstans säger han att han ångrat sig. Att han inte vill ha något seriöst. Vafan. Hur kunde jag vara så dum och tro att någon gillar mig? Varför tror jag alltid det? Så han rådissade mig. Och jag har nu bestämt mig. Denna sommaren ska jag bara lägga fokus på mig. Ingen annan. Jag ska göra det jag älskar mest, träna. Sen i höst ska jag springa milen och åka på träningsresa. Helt ensam. För jag är så jävla trött på att bli sviken nu. Och om jag bara lägger fokus på mig blir jag inte sviken. För jag sviker inge mig själv. Jag är så trött. Så trött på att bygga upp något som ändå bara rasar senare ändå. Nu är jag fokuset. Bara jag. Ingen annan.

Likes

Comments

Lördag 13/5.

Mitt i surret sa det klick. Hans blick. Hans sätt att röra mig. Hans doft. Hans skratt. Hans läppar emot mina. För första gången stannade rummet upp. Allt va så rätt. Håkan dånade ur högtalarna och jag njöt av varje sekund. Men nu är jag rädd. Jag ska inte känna såhär. Jag ska vara känslokall. Men hela han får mig varm. Och han går inte att få ur mina tankar. Han sitter fast där som ett klistermärke som vägrar släppa taget. Vill se honom igen. Hans blick. Känna hans doft. Höra hans skratt. Ha hans läppar emot mina.

Likes

Comments

Lördag 13/5.

Har ni någonsin kysst någon så det känns som allt annat i rummet bara upphör? Alla stannar liksom till? Jag vet det låter så jävla klyschigt men trodde verkligen aldrig att det kunde hända...

Likes

Comments

Allt är en jävla röra. En av personerna jag älskar mest är borta. Jag vill bara prata med henne men hon vill inte prata med mig. Och jag orkar inte höra av mig egentligen eftersom hon i grund och botten bara är en energitjuv. Hon gör mig så fruktansvärt ledsen. Har gråtit hejdlöst i 6 dagar nu. I duschen, i sängen, på jobbet, i skolan, på toan, i bilen, i affären, hos frisören, hos kuratorn, på mina promenader osv. När tar det slut? Ska man umgås med någon som ger en så mycket tårar? Är det värt det? Jag älskar denna människan så mycket men jag vet inte hur mycket mer jag ska orka. Och det är liksom ett pest eller kolera läge. Antingen umgås jag med henne, mår bra och kraschar totalt ibland. Eller så umgås jag inte med henne men gråter dygnet runt. Vad väljer man liksom? Vill bara va hos henne. Gråta hos henne. Prata med henne. Men hon vill inte ha mig längre. Och det gör så jävla ont. Jag har fått mitt första hjärta krossat. Och det var av min bästa vän.

Likes

Comments

Tog en liten välbehövlig roadtrip till de jag älskar mest på jorden. Så mycket har hänt på så kort tid. Behövde kom iväg lite. Jag träffade en idiot. Blev full och gjorde bort mig totalt framför honom. Hade ångest över det. Drog hem med en annan kille. En kille som bara är ute efter sex. Precis som jag i nuläget. Dumma var vi och min mens är nu sen. Lyckat. Har sån hatkärlek till livet just nu. Vill bara att allt ska lösa sig och förhoppningsvis gör deg ju det snart. Jag måste bara hålla ut lite lite till.

Likes

Comments

Jag hatar killar. Jag hatar att han lyckades lura mig. Att jag blir så jävla naiv och dum. Fan ta honom. Fan ta killar. Jag hatar honom så jävla mycket.

Likes

Comments

Jag har träffat någon och han är så fin. Så fin att jag nästan tror att jag hittat på honom i mitt huvud. Men han finns. Och jag kan inte sluta tänka på honom.

Likes

Comments