Ord

Allt är en jävla röra. En av personerna jag älskar mest är borta. Jag vill bara prata med henne men hon vill inte prata med mig. Och jag orkar inte höra av mig egentligen eftersom hon i grund och botten bara är en energitjuv. Hon gör mig så fruktansvärt ledsen. Har gråtit hejdlöst i 6 dagar nu. I duschen, i sängen, på jobbet, i skolan, på toan, i bilen, i affären, hos frisören, hos kuratorn, på mina promenader osv. När tar det slut? Ska man umgås med någon som ger en så mycket tårar? Är det värt det? Jag älskar denna människan så mycket men jag vet inte hur mycket mer jag ska orka. Och det är liksom ett pest eller kolera läge. Antingen umgås jag med henne, mår bra och kraschar totalt ibland. Eller så umgås jag inte med henne men gråter dygnet runt. Vad väljer man liksom? Vill bara va hos henne. Gråta hos henne. Prata med henne. Men hon vill inte ha mig längre. Och det gör så jävla ont. Jag har fått mitt första hjärta krossat. Och det var av min bästa vän.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tog en liten välbehövlig roadtrip till de jag älskar mest på jorden. Så mycket har hänt på så kort tid. Behövde kom iväg lite. Jag träffade en idiot. Blev full och gjorde bort mig totalt framför honom. Hade ångest över det. Drog hem med en annan kille. En kille som bara är ute efter sex. Precis som jag i nuläget. Dumma var vi och min mens är nu sen. Lyckat. Har sån hatkärlek till livet just nu. Vill bara att allt ska lösa sig och förhoppningsvis gör deg ju det snart. Jag måste bara hålla ut lite lite till.

Likes

Comments

Jag hatar killar. Jag hatar att han lyckades lura mig. Att jag blir så jävla naiv och dum. Fan ta honom. Fan ta killar. Jag hatar honom så jävla mycket.

Likes

Comments

Jag har träffat någon och han är så fin. Så fin att jag nästan tror att jag hittat på honom i mitt huvud. Men han finns. Och jag kan inte sluta tänka på honom.

Likes

Comments

Försöker bli av med mitt beroende. Går dåligt. För på något konstigt sätt gör det mig hel. Och jag vill ju vara hel. Även om det egentligen förstör mig.

Likes

Comments

Tänk att man njuter av att förgifta sig själv med detta. Dyr och ful ovana. Men oj så mycket jag tycker om det.

Likes

Comments

Börjar dagen med en cigg. Bästa starten

Likes

Comments

Det är några som trillar in här och läser ibland och jag tänker att ni måste tro jag är helt konstig. Men det är såhär mitt liv är. Och jag skriver här, rakt upp och ner hur det är. Jag vill kunna gå tillbaka hit när jag mår bra, läsa och känna lycka att jag inte är här längre. Fatta vilken känsla att inte må såhär längre. Att må bra. Att kunna leva fritt utan ångest som begränsar mig. Längtar.

Likes

Comments

Magisk dag igår. Mina fina vänner. Skrattade precis hela kvällen. Underbart. Vem skulle jag vara utan dem? En förstörd människa som aldrig blir hel? Med dem är jag hel en stund. Bästa känslan.

Likes

Comments

Skrattat så mycket att kinderna har värkt idag. Mina fina vänner.

Likes

Comments