Ord
View tracker

Förstör mig själv. Inuti. Utsidan är fin. Jag är hel. Inuti flödar helvetet. Cigaretter, alkohol och annan skit förstör jag mig med. Men ingen tänker att det är för att dämpa mig själv. Alla tror det är ett beroende. Det är ett beroende. Beroendet att dämpa mig, att känna mig lugn, att inte låta ångesten ta över mig. Döljer min insida genom att jobba med utsidan. Fint hår, alltid sminkad och tränar som en idiot. Men vem förösker jag lura? Mig själv? Min omgivning? Ser folk min insida eller utsida?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag vaknade jag och hade inte känslan att jag ville dö. Ovanligt.

Likes

Comments

View tracker

Sårad. Förstörd. Oälskad. Ovärd.

Likes

Comments

Rökning dödar. Dödar. Dödar. Dödar. Så fint ord. 

Likes

Comments

Jag är en trasig människa med en önskan.

Likes

Comments

Sömnlös natt. Igen.

Likes

Comments

Jag vill bara vara jag. Min kropp ägs av någon annan. Släpp taget. Snälla släpp taget. Låt jag vara jag. Låt mig må bra. Låt mig vara normal. Vad än nu normal innebär.

Likes

Comments

Rör mig inte. Jag äcklas. Äcklas av mig själv. Äcklas av sjukdomen som tagit över min kropp. Den är överallt. I varenda liten cell. Den kryper på mitt skin. Jag är vidrig. Oälskbar. Vem kan älska en människa som är såhär. Har ingen kontroll. Ingen kontroll på kropp eller psyke. Allt ger vika. Fyfan alltså. Är det såhär man ska leva. Varför jag? Varför lilla oskyldiga jag.

Likes

Comments

Jag är trasig. Så trasig man kan bli. Så långt nere på botten som går att nå. I ett bottenlöst håll faller jag ner. Här är jag. Där är jag.

Likes

Comments

Mitt älskade safeplace. Här kan jag skrika, gråta och skratta hur mycket jag vill. Ingen kommer någonsin hitta mig här. Här vill jag dö. Men inte idag. Eller jo helst idag. Men nej. Inte idag. Idag blev det bara skrik. Skrik av rädsla. Rädsla att det aldrig ska ta slut.

Jag är i ett rum. Ett rum med 80 andra personer. Ingen ser mig. Ingen hör mig. Jag är ensam. Jag måste härifrån. Jag hör det. Jag hör skriket. Vill få det att sluta. Sluta skrik. Det ekar i hela huvudet. Kroppen väger 700kg. Hjälp. Någon står på mig. Jag kan inte andas. Jag måste andas. Sluta skrik. Spyr av chock. Av känslor som svämmar över. Ensam. Rädd. Äcklad. Kan någon bra få det att sluta. Jag måste bort. Ta mig härifrån. Tar mig till safeplace. Till doften av saltvatten. Till de isande vindarna. Till platsen som räddar mig gång på gång.

Likes

Comments