Hej hoppas ni mår bra, jag själv är på ett strålande humör då det är söndag idag och det är sista arbetspasset för denna vecka. Ska bli skönt att få vara ledig i några dagar i hope. Igår efter jobbet så var jag bara hemma och kollade på Friends kan kolla om den serien typ 100 gånger haha.

Idag är det en ny jobb dag och efter jobbet så vet jag inte riktigt vad man ska hitta på så vi får se! Ha en underbar dag så hörs vi igen.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! hoppas ni mår bra jag själv är väldigt stressad då jag måste dra om ett par minuter.. i dag är det jobb dag och spenderar min lördag på jobbet. Efter jobbet tror jag inte att det händer något speciellt kanske en film och mys i sängen.

I skrivande stund så sitter jag och äter frukost det är ett måste för mig, jag är ingen människa utan frukost. hur är det med er? måste ni också äta frukost innan dagen kan börja? haha..

som ni märker så har jag inte riktigt fått in denna blogg rutin ännu men ska försöka iallafall få upp ett inlägg om dagen.


nu måste jag kila iväg, vi hörs snart igen :)!Likes

Comments

Hej Hoppas ni mår underbart själv mår jag inte bra har åkt på en influensa orkar verkligen inte!! Men det börjar gå mot bättrings vägen.

Har endast arbetat och inte gjort något speciellt faktiskt förutom att vi firade pappa i måndags som blev 50 år!

Måste bara få berätta om dessa läpp pennor från Rebecca Stella, JAG ÄLSKAR DOM! Dom är inte som alla andra läpp pennor utan dessa är krämiga har en jätte bra pigmentering och sitter hela dagen lång!. Köpte dessa 12 st i hennes paket erbjudande som hon fortfarande ha 30% på. Dom är helt värda att köpa!!Likes

Comments

Hej! Hoppas att det är bra med er just nu sitter jag och har lunchrast på jobbet och slutar kl 18. Därefter har jag en franskund.
Äntligen så är det fredag imorgon och det betyder en dag närmare till ledighet är ledig på måndag
Och har då arbetat i 9 dagar.

Uppdaterar er efter min franskund, här kommer de lite bilder från dagens arbetsplats!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Min blogg kommer handla om min vardag som består utav jobb, shopping, nöjen samt många utflykter med mina underbara vänner.


Mitt namn är Orchina och är 25 år gammal bor i Västerås med min familj och min lilla chihuahua Chanel som är 5 år gammal :)
Arbetar som fransstylist och arbetar även på Accent och på Fest & skämt som ligger i Västerås, även fast jag arbetar så studerar jag till beteendevetare på högskolan och har ca 3 år kvar utav studierna.På fritiden tränar jag, umgås med vänner och kusiner .


så häng med på min resa med studierna och följ min vardag :)
Likes

Comments