HEJ MED DIG LÆKRE STEG

Her for et par dage siden, var jeg til sundhedsplejersken. Det skulle jeg fordi at der på min skole, er noget som hedder et overbygningstjek, det vil sige at man skal vejes, målet højde og få taget en høretest. Hvis man skal sige det kort så kom jeg med et smil og gik med et ikke så stort smil. For den vægt der, er ikke så sjov. Men det er bestemt heller ikke sjovt, at der er en sundhedsplejerske der siger "når, men det er jo også med tøj på", lige efter man lige har sagt hvad vægten sagde. Vi snakkede og flere gange sagde hun "altså jeg ser dig ikke som tyk eller overvægtig, bare lidt kraftig bygget. Ikke at der er noget galt med at være kraftig bygget overhoved. Men i den her sammenhæng, sagde hun det kun for at få mig til at føle bedre, men det gjorde jo præcis det modsatte. Jeg er så træt af, at man ikke bare kan sige det som det er. JA jeg er lidt tyk, ikke meget, men lidt. SÅDAN er det og der er intet galt med at sige højt, istedet for bare at tænke det. Hvis hun havde sagt det, var hun da i det mindste ærlig. Jeg lå over den linje man skal være under, på sådan en maskine ting, hun har (omkring vægt). Men jeg er da, så ligeglad.

Mit budskab er at, hvis du er ked af hvordan du ser ud, så ændre det - eller lad vær. Tag din egen beslutning, hvad vil du? Hvornår føler du dig tilpas i din egen krop? Hvornår kan du vise den stolt frem til andre?

Jeg skal tilbage til hende og snakke, nok også vejes - efter sommerferien. Og mit mål er at gøre hvad jeg kan for at, jeg går derfra med et kæmpe smil på. Nu føler jeg at min vægt sætter grænser for mig, ikke ment at jeg ikke viser mig i fx bikini, for det gør jeg og det har jeg altid gjordt. Jeg tænker mere på drenge, tøj osv.

Lidt længere oppe skrev jeg at jeg var ligeglad, med om jeg lå over eller under. Og det er jeg, fordi det er ikke det der betyder noget for mig. Jeg vil bare være tilfreds, oppe i mit hoved. Jeg vil være sådan at der er intet der sætter grænser for mig, både omkring- tøj, mad osv. Jeg skal nok engang ved enden af ferien, vise før og efter billeder, fortælle hvad jeg vejede og hvad jeg gjorde for at ændre det tal der på vægten stod.

Jeg har set den her dokumentar/serie, og jeg opfordre dig til os at se den : PETRA ELSKER SIG SELV

Tak fordi du læste med, det betyder alt <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

JAKKE / BLUSE MED ELASTIK / V-HALS

BUKSER

NIKE AIR MX 97 - SILVER BULLET / TASKE

HEY alle <3

Lidt længe siden sidst - godt jeg være tilbage. Jeg håber at i kan lide mit "sommer outfit", for det kan jeg!! Det stå i hvert fald også øverst på "sommer - ønskelisten".

Jeg elsker lyse farver, både fordi at jeg synes at det skriger SOMMER. Men også fordi jeg jeg synes, at lyse farver giver "et smil på læben". Hvis man har et helt sort outfit på, så bliver det så dyster. Ikke fordi jeg aldrig går i sort, det gør jeg tværtimod tit. Jeg har bare aldrig helt sort på, så jeg har altid en lys bluse på eller nogle lyse accessories. Og hvis det danske sommer vejr overrasker, så vil jeg skifte 97'erne ud, med nogle lækre birkenstock (nok hvide).

HUSK at alle har hver deres måde at være skøn på

vi ses :)

Likes

Comments

I'm back and I guess you are too ;-)

Det spørg jeg tit mig selv om: hvorfor vil jeg være noget andet?, hvorfor ville nogen ændre på sig selv, hvis de kunne?, hvorfor ser jeg op til alle de her "almindelige mennesker"?, hvorfor har de indflydelse på mig? hvad betyder de og det?

Her den anden dag læste jeg et indlæg, omkring kroppe og det ramte noget i mig. Det her med at kvindelige modeller og modeblade sætter billeder på hvordan "kvinder" skal se ud i dag. Ingen bestemmer, de har bare indflydelse. Bare fordi at alle modeller er tynde og har den perfekte krop, betyder det jo ikke at DU skal have det. Jeg synes at vi har brug for modeller, for jeg finder inspiration i dem. Hvis man skiftede alle de "tynde" modeller ud med curvy modeller, så vil alle jo ikke lige pludselig ligne dem. Folk ser ned på folk som ikke ligner "dem" og det er så forkert. Curvy'erne skiller sig ud fordi de kan noget og de gør de "tynde" også, de gør noget på hver deres måde.

- Jeg vil være noget andet end alle andre, fordi jeg tror man kommer længere i verden og at man elsker sig selv mere, ved at være sig selv.

- Jeg ville aldrig ændre på mig selv, men nogen ville og det jeg kan sagtens forstå. Jeg vil da også gerne tabe mig for at få en lækker bikini - klar krop, men det ændre ikke mig. Måske bliver min mave mindre og der ryger et par kilo, men jeg tror ikke der kommer mere ud af det end det. #ifapersonlovesyoutheywillalwaysbethere

- Jeg indrømmer med glæde at jeg ser op til mange dejlige mennesker og at nogen dage har svært ved at lave det fede outfit, man lige har set på instagram, om til noget der er mig. Men det er heller ikke de dage jeg føler mig bedst tilpas. Jeg har det allerbedst, når det er noget jeg har lavet og noget jeg synes 'rocker the world' for vildt. Noget som jeg kunne forstille mig at jeg havde taget et andet sted fra, men alligevel også noget som ingen nogensinde kunne drømme om at sammesætte på den måde jeg har gjordt. #detgivermigdetstørstesmilpålæben

- De har en indflydelse på mig, fordi de også har det på andre.

- De betyder meget. Kan faktisk ikke helt forklare hvorfor, men kunne bare ikke forestille at de ikke var der.

//De -> modeller, bloggere, mediefolk, tv-værter, instagrammere og så videre//

Lige et lille fact: Jeg svare altid på alle de spørgskemaer der kommer op på min Facebook, for at forhåbenligt på en eller anden måde, at have en indflydelse i og på vores fantastiske verden.

Slutter lige med lidt positivt: jeg smiler rigtigt meget og opfordrer dig til at gøre det samme. #asmileistheprettiestthingyoucanwear

På gensyn.


Likes

Comments

HEJ ALLESAMMEN, ELLER DIG SOM LÆSER DET HER LIGE NU, VELKOMMEN OG TAK FORDI DU ER HER -

DET HER ER MIT ALLER FØRSTE OPSLAG ! 

JEG STARTER DEN ER BLOG FOR AT UDTRYKKE MIG SELV, PÅ EN ANDEN MÅDE END JEG GØR I MIN HVERDAG. JEG ELSKER MODE OG DET HER ER MIN MÅDE AT VISE MIN STIL PÅ. MIN ALLER STØRSTE DRØM ER AT BLIVE EN SOM FOLK HUSKER, SELV OM 100 ÅR. DET LYDER MÅSKE MEGET "MEN JA", DET ER ALTSÅ HVAD JEG DRØMMER OM. (lige et billede, fra da den sidste snefnug faldt i Danmark. Så har i også en nogenlunde ide om hvordan jeg i en ser ud)

VI SES NÆSTE GANG

Likes

Comments