Sitter och kikar på en gammal julkalender och öppnar paket. Jag kollar faktiskt på en julkalender ifrån 80-talet, Albert och Herberts jul. Den är rolig.
Fick som sagt hem ett paket idag, lykobox - winter edition. Det är produkter som jag inte skulle chansa att köpa utan att prova så är det ska bli spännande att testa detta och det passar bra med små produkter då jag snart åker utomlands. Har ni provat något av detta?

HÄR finns lykoboxen
HÄR finns wella oil refelctions kit
HÄR finns ansiktsvattnet
HÄR finns volym-sprayen

inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments


HÄR
// HÄR // HÄR //
HÄR

Varit och köpt lite kläder till en julfest jag ska på. Snyggt ju!
Länkar under bilderna.Jag har köpt kläderna själv, men får betalt per klick på länkarna.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Färgade ögonfransarna för första gången idag. Jag använde ett kit, som är länkat i ett inlägg lite längre ner. Jag läste inte så noga först, så när jag väl var igång så vart det lite stressigt. Jag använde inte heller den "skyddande" krämen som följde med, då jag har känslig hy. Det gick lika bra med vaseline. Man ser dock att det blev lite färg på fransarna, då jag bara färgade dem övre.

Likes

Comments

Läste precis denna debattartikel och blir så trött på människan. Vad är det för fel på folk som inte kan må bra i sig själva? Varför måste man känna att man ska vara smal, orka allting osv osv. Det är det allt handlar om nu för tiden. Varför inte unna sig gott, träna ibland, ha roligare kalas där allt inte handlar om fina presenter och hemmagjorda tårtor? DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS.

​Hur kan man må så dåligt i sig själv, att man försöker vara en mamma på det sättet? Varför inte vara en supermamma, som vågar vara annorlunda, som våga hoppa över träningen och som vågar ha "annorlunda" kalas. Livet handlar inte om att allt ska vara perfekt. Jag tycker att alla ska sluta leka "perfekta" och istället våga göra det motsatta.

Likes

Comments

Produkterna finns att köpa HÄR HÄR HÄR och HÄR och dem kommer från lyko!

Beställt hem detta och hoppas på att det är riktigt bra produkter! Ska bli spännande att testa.

Likes

Comments

Precis fördrivit tiden med att kolla på en dokumentär. Den var inte direkt jättespännande men helt okej.

HÄR kan ni se den och bilden är lånad därifrån.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments