Produkterna finns att köpa HÄR HÄR HÄR och HÄR och dem kommer från lyko!

Beställt hem detta och hoppas på att det är riktigt bra produkter! Ska bli spännande att testa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Precis fördrivit tiden med att kolla på en dokumentär. Den var inte direkt jättespännande men helt okej.

HÄR kan ni se den och bilden är lånad därifrån.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Riktigt bra sticka som man kan slänga in videos osv på, från datorn. Sen köra in den i iPhonen. Perfekt när man är iväg och reser! Jag köpte den på wish för inte en allt för dyr peng.


Likes

Comments

Något som jag alltid tyckt om att göra, det är att hålla på i köket. Jag har alltid velat prova nya maträtter och nya goda bakverk. Jag ser ofta sånt på sociala medier. Oftast kortare "snabba" recept. Jag tycker om att baka kakor och bullar osv, men är så svag för kladdkakor. Jag lyckades faktiskt göra en helt perfekt förra veckan. Superkladdig och jättegod. När min syster kom på besök var den redan uppäten men vi gjorde en till. Dock blev inte den lika god, och det måste varit för att vi tog olika recept. Typiskt.


Kladdkaka går alltid hem, vid alla tillfällen hehe. Från födelsedagar till vanliga kaffegäster. När jag blir bjuden på mat hos min pappa så är det alltid kladdkaka till efterrätt och som ni ser på bilden nedan så måste det vara riktigt mycket grädde till.

På mytaste hemsida i kategorin kladdkaka, finner man hur många recept som helst. Även nyttigare recept. Sånt som jag är för feg för att prova.. Men någon dag ska jag allt göra det! Hur som, på hemsidan, finns det olika spännande recept där man kan göra kladdkakor med saffran, citron, snickers och lakrits osv. Dock inte allt i samma då, haha! Det låter hur spännande som helst! Eller vad säger ni?

Likes

Comments