Idag är det söndag - och hur trist är inte det? Egentligen behöver jag inte bry mig för jag jobbar inte och min man jobbar ändå helger. Men, idag fick jag för mig att ta en rejäl promenad. Var riktigt less på att sitta hemma och kände för att komma ut lite, men majoriteten av mina vänner ligger alltid bakis på söndagar. Men jag lyckades få med mig Jonathan, en av mina närmaste.
Vi tog oss hela j*vla vägen upp, det trodde jag inte då min kondis är verkligen den sämsta.
Efter denna långis stannade vi på Tages här på Frösön och åt en varsin hamburgare - och ja, jag har varit 100% veg men av personliga anledningar äter jag numera lite kött då jag måste få i mig dom proteinerna jag inte brydde mig om förut. Men om några månader kommer jag gå tillbaka till endast vegetariskt igen!

Nu är jag hemma och tänkte ta mig en rejäl varm dusch och sedan städa. M är hemma till åtta ungefär så till dess får jag ha kul utan honom.

Likes

Comments

+ fick träffa min närmaste vän Julia för några dagar sedan, och det var så härligt att bara få se henne. Vi åkte till Vezzo för att äta och vi var inte alls nöjda efter första tuggan så vi struntade i den maten och gick och fikade istället på Espresso House. Mys! Hon kommer även hit igen om någon vecka.

- Blev riktigt ledsen när jag insåg att en vänskap med en är verkligen inte något att ha kvar. Jag är ingen person som daddar med människor, jag kan höra av mig men får jag nej fler än tre gånger då skiter jag i det. Fick det på svart och vitt idag att det är inget att ha kvar.

+ Vi har äntligen lagt det nya vita trägolvet i köket och det blev så jädra fint! Ska visa er en annan dag. Det är bara listor som fattas.

- Jag har varit trött konstant, lägger jag mig någonstans så slocknar jag på tre sekunder men ändå får man inte sova igenom en hel natt.

+ Jag har inte haft en enda panikattack på jätte länge nu, var kanske tre veckor sedan sist. Så j*vla glad! Hjärtklappningar sitter kvar dock och är ofta väldigt skakig och yr. Men bortsett från det - så mår jag galet bra.

+ Den 10 feb var jag och såg femtio nyanser av mörker och OJ vad bra den var. Jag vill garanterat gå och se den igen, så om jag har någon tjejkompis som är sugen - släng iväg ett sms.

Likes

Comments