Mange har kanskje lest, hørt eller opplevd de syke værforholdene vi har mange steder i Norge nå, og jeg bor greit midt i det. Lier og Drammen er helt krise i dag, og selv om de sa snøen skulle slutte rundt ett, så snør det fremdeles. Bilene blir snødd inne, vogntog sklir ned bakker, hester har vært på frifot og mange husstander har mistet strømmen. Jeg er egentlig en person som har vinteren som favoritt-årstid, men det holder med snø nå. Oppkjørselen min er nok dekket av opp mot 50-60cm snø, og det er ikke sikkert at jeg kommer meg hjem.

Jeg vet det ikke er noe man kan gjøre med været, så det hjelper forsåvidt ikke å klage, men det er faktisk ville tilstander. Jeg håper snøen gir seg i løpet av dagen sånn at brøytebilene kan ha en sjanse til å brøyte både hovedveier, småveier og fortau. Allerede gjør de så godt de kan, men både de og vi ser at det ikke er nok. Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri har tenkt over hvor mye ekstra pes det er med snø når man han bil. Usikkerheten på om man kommer frem eller setter seg fast i snøen, jobben med å børste frem bilen/skrape bilen/grave frem bilen det er mer jobb enn jeg trodde.

Bildet er hentet fra https://www.dt.no/vis/direkte/cjcgq7ue500v009atyzalpw8p?mode=static

Jeg kjenner at jeg gleder meg til det slutter å snø. Det kan gjerne ligge litt til, men jeg trenger ikke påfyll. Kjøreforholdene er vanskelige nok fra før. Jeg krysser fingrene, og håper på barere veier fremover.

- Emilie Victoria

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Allerede er vi i uke 3, og det er bare å blunke noen ganger så er det sommerferie. Jeg kjenner at det er utrolig mye jeg skal rekke på de 5-6 månedene jeg har igjen før jeg egentlig skal flytte. Skolemessig skal jeg rekke både prøver, heldagser og eksamener før denne tiden igjen, og før eksamener skal jeg gjerne gjennom over en halv bok i alle fagene mine. Her er det bare å sette brillene på nesa, og prioritere å lese om Jesus, biokjemi og filosofer i stedet for å se de nye episodene av lucifer.

I tillegg til skole skal jeg jo helst rekke å blogge en del, så dette blir veldig spennende kjenner jeg! Jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg gleder meg mer enn det stresser meg. Det vanligste for meg er nok å bli stressa, slik at jeg ikke klarer å fullføre noe, men jeg håper ikke det skjer nå ettersom at det er nå det teller. Dessverre er det ikke bare å titte gjennom boka lenger og satse på en god karakter, de fleste må legge inn litt mer arbeid for å få det resultatet man ønsker.

Jeg har også startet med å få en oversikt over hva jeg tenker å legge ut i løpet av mine 30 dager, og jeg håper det er noe som kan være interessant for dere, og at ikke alt blir luftsuppe og sveveboller. (det er sikkert noen av dere som tenker "hva slags merkelig uttrykk var det" "luftsuppe og sveveboller?" Dette er et uttrykk som har vært vanlig hjemme hos meg og betyr rett og slett at det egentlig ikke er noe av betydning som står der.)

Jeg prøver mitt beste å skrive noe som kan være enten interessant eller hjelpsomt, men jeg vet jo ikke hvordan det blir tatt imot av dere. Legg gjerne igjen tilbakemelding etterhvert sånn at jeg eventuelt kan endre bloggen slik at dere synes den er bedre.

Kan også legge med noen ting jeg håper eller vet skal skje denne uka, så blir det et litt lenger innlegg.

Ukens håp: Jeg leverte bilen min på verksted forrige tirsdag, så håpet mitt den uken her er at bilen blir ferdig og at regningen ikke blir for dyr.

Ukens stressmoment: Vi har enda ikke fått prøveplan for siste semester i vg3, og den forrige prøveplanen ble vi ferdige med forrige uke. Så ukens stressmoment er at jeg ikke vet hva som kommer fremover, og derfor kan jeg heller ikke forberede meg.

Ukens favorittsang: "This is me" av Kesha. Sangen er fra den nye filmen "The greatest showman" som kom ut 12.januar. Dette er en film jeg veldig gjerne vil se! 

Vi får se hva mer uken bringer, så snakkes vi siden. 
- Emilie Victoria

Likes

Comments

Jeg så plutselig at Nouw hadde denne konkurransen hvor jeg kan vinne en tur til Paris, og jeg ønsker jo å komme i gode bloggerutiner, så hvorfor ikke prøve! Om jeg feiler så har jeg hvertfall forsøkt. Målet er som sagt ikke å vinne, men å utvikle meg som blogger. Jeg synes det er utrolig gøy og givende å blogge, og et av mine største forbilder har vært Emilie Nereng som tidligere skrev bloggen Voe. Jeg fulgte bloggen hennes fra start til slutt, og kan ærlig si at jeg ble trist når bloggen ble lagt ned.

Fra 22.januar blir det forhåpentligvis da et innlegg om dagen, om litt av hvert. Mest sannsynlig blir det en del skole, ettersom det hovedsakelig er alt jeg gjør om dagen. Annet enn det kan det hende jeg legger ut innlegg fra hva jeg har gjort tidligere, etter som dette er en ny blogg.


Bildet er hentet fra WeHeartIt

Hvis dere har noen spørsmål om konkurransen kan dere lese mer om den her: nouw.com/nouw30daychallenge

Wish me luck! Jeg håper jeg klarer å fullføre #nouw30daychallenge
- Emilie Victoria

Likes

Comments

Here we go. Dette er et innlegg jeg ikke kan huske å ha skrevet tidligere, så jeg er litt spent på hvordan dette går.

1. Fullt navn: Emilie Victoria Dunin Eriksen

2. Alder/bursdag: 19 år, bursdag 6.januar

3. Bosted: Foreløpig bor jeg i Lier, men jeg håper at jeg bor i Trondheim til høsten

4. Utdanning: Jeg går 3.klasse på videregående på realfaglinjen, men jeg håper å komme inn på grunnskolelærer til høsten

5. Frykt: Jeg vet ikke hva min største frykt er, men jeg har en del. Jeg er livredd edderkopper og sprøyter, i tillegg er jeg redd for.å ende opp alene senere i livet.

6. Fritid: På fritiden er jeg en del med venner, men jeg bruker også mye tid på serier og filmer. Jeg vet det høres teit ut kanskje, men når jeg ser på serier og filmer ser jeg både på utforming, casting og plot. Ofte blir jeg også veldig knyttet til personene, så det er ikke uvanlig at jeg feller en tåre eller fler når serien er slutt eller det er en dramatisk scene.

Jeg er også veldig glad i å ta bilder, og har akkurat fått et nytt kamera til jul og bursdag. Så jeg håper jeg får litt mer inspirasjon i år til å ta flere bilder. Hovedsakelig liker jeg å ta naturbilder, mer enn portrett, og dersom jeg tar portrett er det ofte in-action bilder. (For de som ble litt usikre på hva jeg mener med det, så er det bilder hvor personene gjerne ikke ser rett inn i kamera når jeg tar bilder. Synes ofte sånne bilder blir finest og mest naturlige.)

I tillegg til å like å ta bilder av natur, er jeg egentlig veldig glad i å gå på turer og være i naturen, men på grunn av anstrengelses-astmaen min blir jeg ofte veldig sliten på veien, men det har ikke stoppet meg fra blant annet å gå nattevandring til Gaustadtoppen med venninnen min Sara. Vi kom oss ikke helt til toppen på grunn av formen min, men da var jeg også smålig syk.

Så, det var noen fakta om meg og mitt liv. Jeg har sikkert glemt noe, men om dere har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt på mail eller legge igjen en kommentar her!
- Emilie Victoria

Likes

Comments

Da var jeg igang igjen..

Som det står i informasjonen, så heter jeg Emilie Victoria, og denne bloggen opprettet jeg rett og slett for å komme på en ny plattform og prøve å få ny inspirasjon til å blogge. Jeg har holdt på med blogging en god del år, men har ofte byttet adresse. Før jeg byttet til nouw har jeg holdt meg på blogg.no, men nå følte jeg at det var på tide med en større forandring.

Jeg kan jo innrømme at jeg ikke kom på dette av meg selv. Det var da jeg så at min gode venninne Vilde Linnea hadde begynt å blogge at jeg fikk en ny gnist. Stikk gjerne innom hennes blogg også, hun er utrolig flink til å blogge! Livet mitt baserer seg voldsomt rundt skole om dagen, ettersom jeg fremdeles går på videregående og skal søke til videre studier nå til våren.

Tenkte bare å starte bloggen med en mini-introduksjon, også kan jeg gjerne legge ut et innlegg som forteller litt mer om hvem jeg er senere. Følg meg gjerne, så skal jeg gjøre mitt beste på å bli en stabil blogger igjen!

Vi snakkes om ikke lenge!
- Emilie Victoria

Likes

Comments