Idag är första dagen på en meditationsutmaning som jag är med i genom Josefine som driver Yogi akademin. Under 21 dagar ska jag meditera 15min varje dag, och skriva ngt kort efteråt på hennes blogg och även genom att dela till mina vänner genom att tagga #josefinesmeditationsutmaning. Man vinner ju så mkt själv, som bättre kontakt med sig själv, bättre förståelse för sina tankar/känslor, bättre fokus, mindre stressad och så, genom att meditera, men man kan också vinna en resa med Yogiakademin til Frankrike. Det ska jag! Ställer in mig på det, vill vinna! Oavsett så är jag säker på att de här veckorna kommer att ge mig något så bra! ❤ 

Nu på kvällen tog jag mig 15min och det var svårare än jag trodde, men jag fick en lugn känsla efteråt.

Jag har mediterat tidigare, men aldrig varje dag under längre tid, ska bli så roligt att se hur jag kmr känna mig efter alla dagar.

Jag har svårt att sitta på golvet för jag får stickningar/domningar i benen (antagligen ngt med ryggen), så nu testade jag sitta på stol och det gick bättre.

Ibörjan var det mest tankar om allt möjligt, sen lugnade det ner sig, blev lättare att fokusera ett tag tills jag började känna värk i ryggen o det höll i sig till jag slutade.

Imorgon ska jag testa lägga ngt mjukare under rumpan, kanske det hjälper ryggen?... 

Häng gärna med! 👋 kommer dela med mig här varje dag om hur det går!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments