Hoppat av själva meditationsutmaningen, men kommer fortsätta meditera ändå. Det är skönt och bra, men just det här med att göra taggningar och så för att kunna vinna tävlingen, struntade jag helt enkelt i 😉

Jag tycker att det är väldigt roligt och motiverande att läsa olika texter. Quotes, tankar, ordspråk o.sv. Oavsett om jag har en "bra" eller "dålig" dag så ger den mig ganska mkt att läsa dom. Man får lite extra energi eller en liten funderare.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu på kvällen testade jag en meditation där jag skulle kolla på mig själv i spegeln. Det gick bra tycker jag, men ändå lite annorlunda grej. Tycker det var mindre tankar emot igår faktiskt! Och jag tycker det känns lättare att hålla fokus när jag har öppna ögon under meditationen, iallafall som det känns just nu. 😊

Ett inspirerande citat bjuder jag på såklart!


Likes

Comments

​Akupunktur har jag varit på idag, det var så skönt och avkopplande...somnade NÄSTAN. 

Blev faktiskt dagens meditation just där på bänken. Jag brukar få ligga i 20 min mage resp. Rygg och då passade jag på med att fokusera på andningen. Det var lite svårt efter ett tag idag, mkt tankar kom då och jag spann iväg men försökte då hitta tillbaka till andningen. Försökte att följa det naturliga andetagen, istället för att hjälpa till att ta lite djupare andetag som jag annars lätt har gjort. Men det kändes bra och fick två lyx saker för kroppen på samma gång! Både behandling och meditation! 💓 👌 

#josefinesmeditationsutmaning 

Likes

Comments

Vilken fin morgon det var idag, solen lös så varmt och skönt. Blev lite regnigt på eftermiddan, men men behövdes det också. Kan jämföra det med ens känslor faktiskt. Ibland känner man sig glad och nöjd, för att sen senare känna sig lite tyngd över något. Men då är det viktigt att tänka att solen finns alltid där bakom, det glada känslorna finns där, dom kommer igen. 😊

Blev en kvällsmeditation nyss och det kändes lättare idag, men fortfarande mycket tankar. Kände lite av ryggen idag också, men knappt något alls. Satt mkt mjukare.

#josefinesmeditationsutmaning 

Gonatt! ❤💤

Likes

Comments

Idag är första dagen på en meditationsutmaning som jag är med i genom Josefine som driver Yogi akademin. Under 21 dagar ska jag meditera 15min varje dag, och skriva ngt kort efteråt på hennes blogg och även genom att dela till mina vänner genom att tagga #josefinesmeditationsutmaning. Man vinner ju så mkt själv, som bättre kontakt med sig själv, bättre förståelse för sina tankar/känslor, bättre fokus, mindre stressad och så, genom att meditera, men man kan också vinna en resa med Yogiakademin til Frankrike. Det ska jag! Ställer in mig på det, vill vinna! Oavsett så är jag säker på att de här veckorna kommer att ge mig något så bra! ❤ 

Nu på kvällen tog jag mig 15min och det var svårare än jag trodde, men jag fick en lugn känsla efteråt.

Jag har mediterat tidigare, men aldrig varje dag under längre tid, ska bli så roligt att se hur jag kmr känna mig efter alla dagar.

Jag har svårt att sitta på golvet för jag får stickningar/domningar i benen (antagligen ngt med ryggen), så nu testade jag sitta på stol och det gick bättre.

Ibörjan var det mest tankar om allt möjligt, sen lugnade det ner sig, blev lättare att fokusera ett tag tills jag började känna värk i ryggen o det höll i sig till jag slutade.

Imorgon ska jag testa lägga ngt mjukare under rumpan, kanske det hjälper ryggen?... 

Häng gärna med! 👋 kommer dela med mig här varje dag om hur det går!


Likes

Comments

Likes

Comments

Det här orden skrev Rachel (känd som Yogagirl) efter att hon varit på ett tystnadsretreat:

Den största förändringen inom mig är att när jag känner något, så känner jag det så starkt. Så mycket, Så mycket och på en gång. Jag kan inte putta bort känslorna under ytan längre. Jag vill inte.
Inget mer leenden för att bevisa andra, inget mer låtsas som något är på ett visst sätt, jag kommer inte säga någon mer gång att "jag mår bra" när jag egentligen inte gör det.
Jag har varit så lycklig och glad varje dag sen jag kom hem för 1 vecka sen, att jag nästan glömt bort att vara ledsen också är en del av mig. Allt finns där. Känslor kommer och går och det naturliga är att låta sig leva ut dom, släppa fram dom, men vi lever i en värld där det inte uppmuntras.
Vi är lärda att "hålla oss samman", att sätta på ett leende, för att kämpa vidare. Well, fuck that bullshit!

Jag gjorde en kraftfull meditation imorse. Spenderade 10 min till att slå skiten ur mina yoga bolster. Det kändes fantastiskt. Sen dansade jag. När jag var klar väntade min mobil med flera hemska nyheter som hade hänt (Inte mina) och jag kände mig så överrumplad av plötslig sorg så jag var tvungen att lägga mig på golvet och gråta tills det inte fanns något mer kvar att gråta ut. För att....det är så det fungerar. Tårar kommer. Tårar försvinner. Och sen tar dom stopp. Ilska kommer. Och ilska försvinner. Att låta det komma upp till ytan så att de kan försvinna är lösningen för lycka. Jag lovar - det är sant.
Så jag slutade gråta, tvättade ansiktet i kallt vatten, Klädde på mig en färggrann klänning och 5 minuter senare satt jag på ett möte, och skrattade. På riktigt.

Snälla, låt dig själv känna. Det är därför du är här. 🌺

Jag tror starkt på det här...det är så viktigt att låta alla känslor finnas och släppa fram dom. Det var så bra och fint förklarat i den här texten, tycker jag.
Så...Feel it and you can heal it.

Likes

Comments

"Amid the highlight reel of life, social media and otherwise, never forget who you are.

Never forget how far you've come or how much you've survived.

Never allow someone else's greatness to cause you to question your own.

...

It's safe to take up space, to do more than exist. It's safe to expand. We all have different perspectives and view points and each is valuable. Yours could be the one that changes someone's life.

For so many of us, it's easier to appreciate someone else's brilliance than appreciate our own.

Just remember that you have a duty to your soul to live the best life possible. Your beautiful eternal soul is counting on you, your finite self, to expand.

It's not a matter of figuring out or trying. It's a matter of allowing and doing.
It's ok to doubt, to feel afraid, to compare. It happens. But don't ever let it stop you from doing what you came here to do."

- Suzanne H​

Likes

Comments

Likes

Comments